123
Markos, Nádas, Boncz, Hofi, Maksa és társaik
-
Daza500 #83 Galla is ilyen. :) -
#82 de ha megnézed, a humor forrása ugyanaz, az abszurditás, ugyanazokkal a karakterekkel csináltak egy új jelenetet. Akkor nem lenne retró, ha most teljesen más stílusú humort eröltetnének de pl a l'ar pour l'art mostis ugyanazt az abszurd humort csinálja, a szóviccekel megfúszerezve
lásd pl besenyő pista a hülyeségről :D -
#81 De nem is 2000 körülieket. -
#80 Ez talán abban az esetben megállná a helyét, ha az ominózus előadók 2000-ben ugyanazt a jelenetet adnák elő, mint mondjuk 1980-ban. De ilyet nem igazán láttam (talán 1-2 kivétel), inkább olyanok vannak, hogy régi előadók, relatíve új jelenetekkel (amiket zárójelben említettem). Ezekben mi a retró? Spielberg legújabb filmjére sem mondom, hogy retró, csak azért mert az E.T. retrónak számít. -
Daza500 #79 Így igaz, a Retro nem csak a '70-es, '80-as évek idejét jelenti. -
#78 am nemtom te tisztában vagy-e a retró szó jelentésével, mert a retró az egy stílus -
#77 "új L'art pour L'art, új Markos Nádas"
Hogyne lenne retro humor, azért mert a felvétel nem régi, ugyan azokat a karaktereket játszák mint régen. Ha valaki retró cuccokba akar öltözni akkor nem kell 20 éves göncöket felvennie
-
#76 Nem tudom, hogy a kommentelők tisztában vannak-e retró kifejezés jelentésével, de a felrakott videók legalább felének köze nincs a retróhoz.
(Varga videók, Csernus paródia, új L'art pour L'art, új Markos Nádas stb.) -
Daza500 #75 -
#74 nemtok leállni :D
ennek már a címe is XD
-
#73 -
#72 18+ XD
-
#71 kiöntött a Tiszaszipi XDDDDDDDD ezen besírtam -
az előzőbe a paraszt a legjobb XD -
#69 erről jut eszembe ez a jó kis vidi :D
-
karajjj #68 az egy dolog, de hogy még csak mosolyogni sem tudok rajta, az tény... :D -
Daza500 #67 -
#66 Az óvodás szintű Hahotából ollózott viccgyűjteménye. Az intellektuális humort hírből sem ismeri.Két Kató néni megnézése után az összes poénját ki lehet találni. Jellemzően a szavak, kifejezések kétértelműségére utazva próbálkozik fergeteges csattanókat alkotni(-lement a süldő ára? -hol, a piacon? -nem az uram torkán.), de a végeredmény többnyire a siralmas és szánni való kategória győztesei lehetnének. -
geo91 #65 sast szidhatod de ihossal mi a bajod? -
#64 Részemről Galla nagy tisztelője vagyok, mert ő volt az, aki valami egészen újat tudott mutatni a Kató nénik, Sas Józsik és a többi szánalmas pojáca kritikán aluli teljesítménye után. -
Daza500 #63 -
Daza500 #62 -
Daza500 #61 -
hungaryws #60 -
#59 1:26-nál jééézusom -
karajjj #58 hát nemtudom, de én Gallán sosem tudtam nevetni -
Daza500 #57 -
geo91 #56 az az öntet te jó ég! :DDDDDDDD technokol és tejföl... :ASDASDASDASDASD -
geo91 #55 hasmenésre kiváló!!!!!! :DDDDDDDDDDDDD -
infracore #54 -
infracore #53 -
#52 a dr traktor is nagyonnagy :D -
#51 ha már Gálvölgyi akk ez még nálam nagyon veri a plafont :D:D:D:D (bár nem retro)
-
#50 azért én még mindig az ország legnagyobb színészének tartom! és nincs elszállva, nem nagyképű, és a "való életben" is tök vicces :)
de igazad van h amit az rtl megrendel azt csinálja! tipikus ilyen favicceken alapuló szituációkból áll ma a Gálvölgyi show :S
amin az ember nem nevet hanem a végén felkiált h "na baaaazmeeeg" -
geo91 #49 ahogy mondod. -
Vlala #48 Gálvölgyi nagy ember... volt.
Sajnos mostanában csak "megrendelésre" dolgozik, amitől erőset zuhant a színvonal. -
#47 hát ez a legnagyobb :D:D:D mekkora Isten volt még akkor a Gálvölgyi show!
Zentét h kiparodizálja kurvanagy -
Bala10 #46 -
Daza500 #45 -