Retro Humor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem ebben faragta magának a pisztolyt szappanból? 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Bár retro, de nem magyar. Kb 5 éves voltam, mikor láttam ezt a filmet, akkor is tetszett. Most pedig szakadtam az alakításokon <#nyes>#nyes>
Link, mivel nem jutyúb.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
<#taps>#taps>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
ha végighallgattátok, földön fogtok fetrengni... 😄DDDD
jah és egy kérdés...miért tegezte le a Gallát? vagy csak te írtad le így? azért elég nagy bunkónak kell ahhoz lenni h egy sokkal idõsebb színészt csak így lazán letegezzek...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Az eset az 1990'es évek legelején történt, egy akkori nagyon kedves osztálytársam unokatestvérével - továbbiakban: Gábor.
A Holló Színház Székesfehérvárott készült fellépni, abban a városban, ahová a Gábor járt fõiskolára. Gábor néhány barátjával és megannyi üres pénztárcával (ugyan milyen lenne egy fõiskolásnak) felkerekedett, hogy megnézzék a kiváló mûsort. Úgy voltak vele, a bejutás érdekében - pénz híján - majd improvizálnak valamit. Be is jutottak a mûvelõdési házba, de sajnos a szigorú jegyszedõ az elõadóterembe már nem engedte be õket.
Ekkor Gáborunkra rájött a szükség, és bement a mosdóba. Kivel találkozott szembe? Pont a Gallával. Hirtelen örömében Galla elé ugrott és ezt mondta neki:
- Csóró fõiskolások vagyunk. Vigyél már be minket!
Erre Galla a szokásos kimért/vontatott hangján:
- Nem tehetem...
Gábor:
- Hidd el, egy vasunk sincs, de egyszerûen bármit odaadnánk, hogy titeket élõben lássunk.
Galla tántoríthatatlan volt:
- Nem tehetem...
Gábor:
- És mégis: miért nem vihetsz be minket?
Galla:
- Túl nehezek vagytok. <#mf1>#mf1>
Ez síkhülye, még a wc-n is!!4 Természetesen az egész bandát bejuttatta <#hehe>#hehe>
kb 12 éve hallottam a rádióban egy dalt.
Az énekes a hangja alapján egyértelmûen Galla, az elõadott mû pedig a "de nehéz az iskolatáska" szövegû förmedvény volt egy kicsit átdolgozva, fogyaszthatóvá téve. Olyan szinten sikerült is, hogy én visítva röhögtem rajta, de sajnos semmi más nem maradt meg a szövegbõl, csak a refrén egy részlete: "de nehéz a sógorom bátyja...". Valószínûleg Galla nagyon régi alkotása. Kigugliznom nem sikerült. Valaki ismeri/megvan neki, esetleg tudja a címét? Vagy én keresem bénán és fent is van lyutyúbon?
szilveszter 85'
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Ugyanígy tesz Maksa is.
lásd pl besenyõ pista a hülyeségrõl 😄
Hogyne lenne retro humor, azért mert a felvétel nem régi, ugyan azokat a karaktereket játszák mint régen. Ha valaki retró cuccokba akar öltözni akkor nem kell 20 éves göncöket felvennie
(Varga videók, Csernus paródia, új L'art pour L'art, új Markos Nádas stb.)