Retro Humor

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#smile>

RiCSi1234
Visszanéztem az összes hozzászólást, és ezt nem találtam! 😊

GTA V (*.*)

kifli
ez is volt nem? 😄
RiCSi1234
Kommentár nélkül! 😊

GTA V (*.*)

tudtam hogy láttam már valahol, de nem emlékeztem... 😄DD
kifli
#57 😊

Ez angol, de szintén jó 😊

ja tényleg, mert esõben szökött meg 😄
Meg cipõkrémbõl. Aztán habzott az esõben. 😄!

ez de jó film 😄
nem ebben faragta magának a pisztolyt szappanból? 😄
<#taps>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

😄DDDDDDD
Terensz
Az kizárt :-)

Bár retro, de nem magyar. Kb 5 éves voltam, mikor láttam ezt a filmet, akkor is tetszett. Most pedig szakadtam az alakításokon <#nyes>

Link, mivel nem jutyúb.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

na kifogytunk?
<#smile>

nan76
hehee😊😊Volt valamikor Sas-nak is hasonló de õ gyógyszerek neveit sorolta és a kavintont mindig kifelejtette...azt nem tudja valaki linkelni?

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

<#hehe><#eljen>
<#wink>

de rég hallottam! 😄

<#taps>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nan76
ez mennyire király!!!ezt 10000 éve hallottam/láttam/..talán vasélamelyik szilveszteri mûsórban....heh köszi<#eljen>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

hatalmaaaaas!!!!

ték
Kazal László - A zippzár

ha végighallgattátok, földön fogtok fetrengni... 😄DDDD
<#eljen><#taps>
<#smile>

Terensz
Galla kb 31-32 éves volt ekkor, a Gábor pedig kb 20. Egy fiatal humoristát egyébként sem lehet nem letegezni <#alien>

Morphin
jó kis story...a legtöbb nagy arc a magánéletben is ugyanolyan mint a színpadon.
jah és egy kérdés...miért tegezte le a Gallát? vagy csak te írtad le így? azért elég nagy bunkónak kell ahhoz lenni h egy sokkal idõsebb színészt csak így lazán letegezzek...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Dynamic
Balázs Péter annyira jól nyomta ezeket az "idegbetegeskedõ" szerepeket. Sokadik megnézésre is úgy röhögök, mint elõször.<#vigyor>

Terensz
Ha már ennyi Gallát linkeltetek (vagy akár: embeddeltetek - mint szép magyar szó), meg kell, hogy osszak veletek egy igaz történetet.

Az eset az 1990'es évek legelején történt, egy akkori nagyon kedves osztálytársam unokatestvérével - továbbiakban: Gábor.

A Holló Színház Székesfehérvárott készült fellépni, abban a városban, ahová a Gábor járt fõiskolára. Gábor néhány barátjával és megannyi üres pénztárcával (ugyan milyen lenne egy fõiskolásnak) felkerekedett, hogy megnézzék a kiváló mûsort. Úgy voltak vele, a bejutás érdekében - pénz híján - majd improvizálnak valamit. Be is jutottak a mûvelõdési házba, de sajnos a szigorú jegyszedõ az elõadóterembe már nem engedte be õket.
Ekkor Gáborunkra rájött a szükség, és bement a mosdóba. Kivel találkozott szembe? Pont a Gallával. Hirtelen örömében Galla elé ugrott és ezt mondta neki:
- Csóró fõiskolások vagyunk. Vigyél már be minket!

Erre Galla a szokásos kimért/vontatott hangján:
- Nem tehetem...

Gábor:
- Hidd el, egy vasunk sincs, de egyszerûen bármit odaadnánk, hogy titeket élõben lássunk.

Galla tántoríthatatlan volt:
- Nem tehetem...

Gábor:
- És mégis: miért nem vihetsz be minket?

Galla:
- Túl nehezek vagytok. <#mf1>

Ez síkhülye, még a wc-n is!!4 Természetesen az egész bandát bejuttatta <#hehe>

Terensz
:C Azért köszi.

sajna nem találtam semmi... :S
utánanézek. 😊
Terensz
Help plz!!!!!4444

kb 12 éve hallottam a rádióban egy dalt.
Az énekes a hangja alapján egyértelmûen Galla, az elõadott mû pedig a "de nehéz az iskolatáska" szövegû förmedvény volt egy kicsit átdolgozva, fogyaszthatóvá téve. Olyan szinten sikerült is, hogy én visítva röhögtem rajta, de sajnos semmi más nem maradt meg a szövegbõl, csak a refrén egy részlete: "de nehéz a sógorom bátyja...". Valószínûleg Galla nagyon régi alkotása. Kigugliznom nem sikerült. Valaki ismeri/megvan neki, esetleg tudja a címét? Vagy én keresem bénán és fent is van lyutyúbon?

nan76

szilveszter 85'

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Vargában pont azt becsülöm, hogy a '80-as, '90-es rádió-TV kabarék, humoros mûsorok színvonalát viszi egészen a mai napig.
Ugyanígy tesz Maksa is.

Az a mimika valami zseniális!

Íme egy igazi klaszikus <#smile>

Galla is ilyen. 😊

kifli
de ha megnézed, a humor forrása ugyanaz, az abszurditás, ugyanazokkal a karakterekkel csináltak egy új jelenetet. Akkor nem lenne retró, ha most teljesen más stílusú humort eröltetnének de pl a l'ar pour l'art mostis ugyanazt az abszurd humort csinálja, a szóviccekel megfúszerezve
lásd pl besenyõ pista a hülyeségrõl 😄
Dynamic
De nem is 2000 körülieket.
Dynamic
Ez talán abban az esetben megállná a helyét, ha az ominózus elõadók 2000-ben ugyanazt a jelenetet adnák elõ, mint mondjuk 1980-ban. De ilyet nem igazán láttam (talán 1-2 kivétel), inkább olyanok vannak, hogy régi elõadók, relatíve új jelenetekkel (amiket zárójelben említettem). Ezekben mi a retró? Spielberg legújabb filmjére sem mondom, hogy retró, csak azért mert az E.T. retrónak számít.
Így igaz, a Retro nem csak a '70-es, '80-as évek idejét jelenti.

kifli
am nemtom te tisztában vagy-e a retró szó jelentésével, mert a retró az egy stílus
kifli
"új L'art pour L'art, új Markos Nádas"
Hogyne lenne retro humor, azért mert a felvétel nem régi, ugyan azokat a karaktereket játszák mint régen. Ha valaki retró cuccokba akar öltözni akkor nem kell 20 éves göncöket felvennie
Dynamic
Nem tudom, hogy a kommentelõk tisztában vannak-e retró kifejezés jelentésével, de a felrakott videók legalább felének köze nincs a retróhoz.
(Varga videók, Csernus paródia, új L'art pour L'art, új Markos Nádas stb.)

kifli
nemtok leállni 😄

ennek már a címe is XD
Oldal 1 / 3Következő →