delete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
jackcsabi
Becsapott a villám pedig én hittem neki,
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... got nothin to share with you...
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Amúgy nálam egy kicsit be van borulva, remélem esni nem fog.
Töltsük le az internetet!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
PSN ID.: Beegabor
világvége.
Itt is süt a Nap, erõsen! xD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.