delete

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

zuhog a nap
Szánsájn

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

kifli
itt nem süt, mert este van :/
Barnabyka
az büntetést érdemel tudtommal..és szerinteda büntetés megkerülése másik nickel mit érdemel?

jackcsabi

Barnabyka
te tuti kattant lehetsz😊

Heffi
Reklám!

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Guidorace20

Becsapott a villám pedig én hittem neki,

Heffi
tányérok*

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Heffi
Ja hogy azok a fehér izék tányérek akarnak lenni? Azok a csíkok meg ágak... aha ok... egyáltalán nem szúrtam ki<#fejvakaras>

Sadist
Hét ágra süt a nap.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hét ágra süt a nap

... got nothin to share with you...

Heffi
Akkor se értem az asztalos részét..

NEOreg3
nézd meg mire válaszolt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hmmm valami találós kérdés😄 nem?😄

Heffi
Wtf?

Loál János
Ejbazmeg.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

erõsen felhõs
Heffi
Ezt de rég láttam 😄DDDD

Barnabyka
amúgy ilyen topikot képes vagy nyitni, de remlem a szólánc topikban mûvelt ténykedésed miatt kapsz ajándék utat a banamákra.

Dark Angel 666
Itt 30 fok van és süt a nap 😊

Barnabyka

tommygear
be van borulva egy kis esõ nem ártana
motyodlee
nálunk ilyen

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Guidorace20
Lehet hogy itt is

antijuve
ESNI FOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ups and downs

CheAteR88
<#wilting>szakad az esõ és ilyen 90km/h szél tomboll

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

KILLER2
Nem rossz ötlet, kéne nyitni egy topicot, hogy "Nálad mennyi az idõ?".
Amúgy nálam egy kicsit be van borulva, remélem esni nem fog.

Töltsük le az internetet!

RS
Itt is süt a nap rendesen. Meleg van, pár apró felhõ.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

miilann04
itt nemsokkal múlt 4

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

King of Roads
itt esik a hó..biztos a globális felmelegedés az oka h már augusztusba...<#zavart1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Seth

PSN ID.: Beegabor

dög meleg van

Bulykin
durva...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Narxis
<#wow1><#wow1>

világvége.

Itt is süt a Nap, erõsen! xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Barnabyka
itt beborult..tiszta sötét van, cigányok potyognak az égbõl.

kuci06
ittis -.-'

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Guidorace20
Itt hétágra süt a nap