856
Napoleon: Total War
-
#96 Nem tudtam, hogy külön topicja lett. A Med2 és RTW kiegeknek pl. nem volt. Na mindegy! -
#95 nincs magyarul -
wednes #94 Tényleg jó lett. Egy akciós ár keretében tuti megveszem mint a több részt.
Viszont az effekteket szerintem kicsit eltúlozták. Azért füves terepen ne verjék fel a port a katonák. Beállítottam egy csatát, reggel van párás, ködös idő zöldell a fű... és akkor hatalmas porfelhőbe masíroznak a csapatok. Nem kicsit furcsa látvány. Na meg a puskák is szerintem kicsit sok "tüzet" okádanak effektek gyanánt. De ez legyen a legnagyobb baj. Jah és végre zenélnek is a csapatok, vonulás közbe, bár mintha minden nemzet ugyan azt játszaná. :) -
#93 #83 erre valaki? -
digo82 #92 Szaisztok!Nem tudja valki,hogy magyar nyelven megjelent-e a game?
Volna mégegy kérdésem de ez nem ide tartozik csak akik suzoktak stratégiai játékokkal játszani hátha tudják!
Volt egyszer régen egy stratégiai játékom de sajna már nem tudom a címét nem mai gyerek!A Cossacks-hoz hasonlított és volt hozzá magyar szinkron!Azthioszem valamelyik gamer újság lemezén is volt!Hs valaki tud használható infót annak megköszönöm!Ha látok róla képet akkor megismerem!
Előre is THX! -
WOLF3x6 #91 Hogy sikerult? Reinstall es ennyi? Mert en mar tobbszor ujraraktam, ha jol emlekszem mindig 1405 fajl korul all meg a telepites, nem megy vegig ugyan a csik, de kiirja hogy kesz. -
CamelX #90 Sikerült megoldani, csak a hd ürült ki a masszív telepítés során :) így tutorial + próba csata után elmondhatom, hogy zseniális módon kijavították az alapjáték összes nagyobb hibáit. Optimalizálás meg 5*-ös, ahhoz képest h a grafika is sokkal szebb lett. Hangok se lettek túlvezérelve, már végre élvezhető 5.1-en. Áááá de kár h nem 1 teljes grandiózus játékot kaptunk mint eddig.... -
CamelX #89 Most nézem, 0b-sak a fájlok. Reinstal próba... -
CamelX #88 ctrl-alt-del, nálam is. Az mss...audio fájlok tűnnek hibásnak... faxxa -
WOLF3x6 #87 De ez a baj, hogy mindent jol csinalok, es az exe-t futtatva a kurzoron latszik hogy tolt kb. 1 masodpercig, es semmi nem tortenik. -
#86 itt vannak a dll-ek
http://data.hu/get/2264268/Napoleon_Total_War.rar.html
A Razor1911 mappában lévő fájlokat (az exet is) másold a fökönyvtárba. ne törödj vele nincs mit felülirni a data-n kivül! -
WOLF3x6 #85 A fokonyvtarban levo nehany .dll kiterjesztesu fajlt nem tudna valaki becsomagolva feltenni akarmelyik feltoltooldara? -
#84 Húúú de jóra sikerült!:D
Gratula a fejlesztőknek -
#83 nem tudjátok hogyan lehetne razoros verizóval multizni? -
CamelX #82 Valami olyat is ígértek még az elején ha visszaemlékezünk, hogy az új játékrendszert (supply-ok, grafika, gameplay, stb) át lehet vinni az eredeti ETW-ba. Erre van utalás h tényleg lehetséges? -
#81 Ez már vicc... A warezolók között is 2 fajta ember létezik. Az egyik a gazdag warezoló, akinek ultragyors nete van és mindent leszed 10 perc alatt, és van a csóró warezoló, akinek napokig kell tölteni. Nem tudom melyiket sajnáljam jobban:) -
#80 Standalone, gyakorlatilag az alapjátékra építették a kiegészítőt. Csak is ez lehet.
Ha kijött volna DLC-be kb 2-3 gigát nyomna sztem. -
CamelX #79 Ez nagyon kemény akkor :D hogy mi lehet akkor ebben is már 15 giga... majd kiderül... -
#78 Hülye kérdés, de van értelme 128 kbps-ről 256-ra a hangbeállításokat felvinni?
win7-em van, nincsennek driverek... (hang) -
TDantes #77 Nem, a nagy térképen, csak Európa van, és 1813-ig tart, németekkel, poroszokkal, oroszokkal, angolokkal lehet lenni. -
CamelX #76 Fú de nem szeretem a franciákat :D bár ezt már a topic elején írtam. Mindenesetre über TW fan vagyok, várom már (hogy lejöjjön :D). Már csak azért is nem venném meg, mert eszem ágában nem lenne kihasználni a Napoleonos hadjáratot. Szabad hadjárat nem tudni hogy években számolva meddig tart? 1800-1850?
Mennyi nemzettel lehet indulni? Csak a nagyobb birodalmakkal, vagy itt is vannak pl. indiaiak? -
WOLF3x6 #75 Ez mind megvolt, nem ertem, indulnia kene pedig. Valaki nem tudna atkuldeni a fokonyvtarban talalhato .dll fajlokat?
Egyeb otletem nincs, masik uj jatek (AvP) sem indult el, ez a 2 jatekon kivul az osszes tobbi hibatlanul fut. -
TDantes #74 De úgy kell. exe-t a fő könyvtárba, a többit, ahová kell. Na és emellet a szokásos, frissíts driver-t, hasonlók -
WOLF3x6 #73 Sajnos egyenlore meg csak warez, a crack-elessel csak annyi baj van, hogy nincs mit felulirni. Marmint a data mappaban igen, de exe fajl nincs, az egyszeruen csak bemasolom a fokonyvtarba. Gondoltam en is erre, hogy ez igy nem jo, de nem tudom hogyan lehetne maskeppen. Valakinek otlet? -
TDantes #72 Nálam is Win 7 tökéletes. Eredeti, vagy warez? Ha warez rendesen crack-elted? -
mernokur #71 tegyel fel vistat!:) -
WOLF3x6 #70 Mitol lehet az, hogy telepites utan inditanam de meg egy kep sem villan be, egyszoval nem csinal semmit. A gepem elege hozza, windows 7-et hasznalok. Remelem tud valaki segiteni, elore is koszonom! -
TDantes #69 Na kipróbáltam. Fáj a szívem, hogy nem eredeti, de hát nincs pénzem, ez van. Amint tehetem megveszem. Az Empire-t is a megjelenést követő pár napban megvettem, és nem is bánom . Megérte.
Na akkor a ,,kis korzikai " kalandjai. Belevágtam a Napóleon kampányba, olasz hadjárat.
Hát, nem sok kör van rá. Eléggé sietni kell. Nincs idő tökölődni, tetvészkedni, békésen gyarapodni.
Ami nem feltétlenül baj.
A gép elég agresszív a térképen. Állandóan ellentámadásokat indít. Aminek nagyon örülök, végre egy kis izgalom .
Az osztrákok és a piemontiak eléggé bedurvultak.
Csatában hm-hm. Volt hogy a fejemet fogtam, hogy ez de hülye, de volt ami nagyon tetszett.
Nekem volt úgy ezer emberem, a piemontiaknak 1900.
Támadnak. Az én egységeim egy magas hegyen voltak( végre , változatosabb terep!) A gép pedig, két oldalról is támadott. Be akart keríteni. Ide-oda kellet egyik oldalról a másikra küldeni a csapatokat, hogy vissza tudjam mind két oldalon verni.
Egész meglepett.
Aztán, a piemontiaknak annyi lett, protektorátus lett belőlük. Jöhetnek az osztrákok, de már csak alig 11 hónapom van hátra, de van három fél seregem...szóval sietni kell ,de valószínűleg lepofozom őket.
Összegezve, jó lett, jó lett, csak az zavar, hogy teljes játékként adják, mikor ez csak egy kiegészítő. De hát mindent a pénz irányít. Ez az egyetlen bajom vele, ettől eltekintve, jó. -
mernokur #68 hulye ez csak nem tud rola!:D en mar varom hogy lejojjon!:) -
nagypite #67 Ja... 0 pont a legjobb stratégiai játékra lol -
#66 Amugy mennyi hely kell az image-vel és a játékkal összesen? csak mert nekem 35 giga helyem van többet nem tudok csinálni már mindent letöröltem...
Este 8 ra jön le...szerencsére..jol tolja lefelé.. -
Eleve ha nem jáccik Total War résszel minek tölti le..ha meg jáccott volna akkor nem törli le és nem 0 pont :S -
Pierre75 #64 Az Empire cirka 15GB-t kért, Napoleon 22GB alatt nem adja. -
Pierre75 #63 Az ilyen tényleg dühítő. Próbáld meg netload-ról leszedni, az kihasználja a sávszéled. -
Pierre75 #62 A csatáknál elég jól optimalizáltak 2vs2-nél Empire-ben néha megreccent, szar volt a lovasság animációja stb. Itt eddig minden pazar, bár a sereg által felvert port még szokni kell. A Tutorial gyenge, nem sok mindenre tanítja meg a kezdőt.
Átvettek jó ötleteket a modokból, zene korhű, mikor rákezd a tüzérség, akkor tényleg érzed, hogy elszabadult a pokol. -
#61 Még annyit se sztem...0.0001% inkább:D -
bgabor #60 Dejó hogy nekem napokig tart letölteni, míg vannak ilyen birkák akik 10 perc játék után letörlik. Namost ennyi idő alatt a játék lehetőségeinek jó ha 1%-át kipróbálhatta.
Menjél Unrealozni köcsög, az való neked. -
Pierre75 #59 1650-ben, a csaták vaj-simák ultra beállítással 4XAA-val, de start. térkép megint döcögős. -
#58 mekkora felbontáson? -
Pierre75 #57 Ezért érdemes volt 15GB-t leszedned...
Eddig nem lett rossz, Lodi-t néztem, jobb vmivel mint az Empire. Itt már nincs hangprobléma, mint az elődnél. Viszont a start.térkép beszaggat ennél is. (E8400, 4GB, 4850)