9144
-
Jimmyke #89 Új képek (jó nagyok úgyhogy linkelem a biztonság kedvéért)
pic01
pic02
pic03
pic04
pic05 -
Wolfsnack #88 jó a banner, lemondok a házigazdai jogról, lehet bárki -
#87 Új képek (állítólag) -
#86 E3 2010: The Witcher 2 bemutató a G4TV-ben -
#85 Megvan mindkét oldali mentésem, ilyesmit sose törlök alig foglalnak helyet. -
#84 Megvan kétféle frakcioval is, általában minden rpg-és mentéseimet elteszem. -
#83 The Witcher 2 - Tegyük el mentett állásainkat
Na akkor addig újból végigviszem! -
Jimmyke #82 Mintha nem lenne hozzá hangulatnovella, annyi az egész.
Átszinkronizálás az EE-hez is volt, karakter gesztikulálás kibővítéséről nem tudok. -
Jimmyke #81 Dev diary Part1
Át lehet vinni a karaktert statostul/sztoristul a következő játékba! -
#80 Milyen lesz a DRM? -
obe #79 megjelenik még egy verzió a witcher-ből, ha jó látom, erről tud valaki valamit?...vajon mivel lesz több a sima ee-től?
wicher ee paltinium -
#78 Képek -
#77 Reméljük csak honosítják a hazai forgalmazók. ennyit megérdemlünk. csak nézzenek vissza a Witcher eladásaira :D -
#76 Ki tudja...már az is jó volna ha a feliratot honositanák. -
csabesz1987 #75 hi ezt is szinkronizálva adják ki? -
#74 #56 -
#73 LOL vak voltam itt vannak azok is!!!!! -
#72 Exluziv Trailer!
Remélem mielőbb felkerül majd az a 20 perces is a netre! -
#71 Gamestar 8 oldalas megaelőzetese! -
#70 Alap:D -
#69 Jól érzem h ezt a részt is imádni fogom akár csak az előzőt? -
#68 " Witcher Vault: All right! That’s very cool. Now, let’s talk a bit about the mature side of the Witcher – nudity and sexual content. This was the basis of differently rated and censured editions previously. Now there’s a console title coming around, and age-restrictions will apply… What of the ‘Geralt the Womanizer’, then?
Tomasz Gop: We definitely retain the ‘womanizing’ part. After all, Sapkowski himself created Geralt this way, and there’s a lot of “that stuff” in the books. But even though we plan to retain sexuality, a lot has changed regarding the presentation. For one, we completely forgo the card collecting aspect. No more sex for roses or gloves. We are more interested in a cinematic type of approach here, less of ‘another feather in the cap’ and more of a relationship/emotionally warranted displays of affection. Possibly quite like in some of the modern games, like “Heavy Rain” – we want to make it so that the plot and characters’ personalities logically conclude in them being together. This will definitely be closer to an “R-rated movie” than a card-collecting game. After all, we’re not making the game for the hormone-driven 14 year-olds, but for mature players. " ...
Teljes interjú itt. -
csoli31 #67 Kapcsold ki az ABD-t és te is fogod látni (tapasztalatból mondom). -
#66 Te látod ? -
#65 jöhet -
#64 Én csak nagy fehérséget látok... -
#63 Bannernak? Aztán ha lesznek fejlemények(vásárlás, faq stb.) belerakom őket.... -
#62 Az első hivatalos magyar előzetes
:D -
#61 Kibebaszottuldurván néz ki.Az 1 nagyon tetszett.Remélem ezt nem butítják le mint a mass effect2-őt.
És ugye konzolra nem jön?Nagyon remélem mert akkor az agyműködés igénylésének mellőzése garantált. -
#60 2 új kép -
#59 A GS-ban 8 oldalas elözetes van a játékról ,elég jóféle cucc lesz... -
zsozso29 #58 mehet! -
#57 Beindult a honlap egy pár új infóval.
Ha nincs ellenvetés átmeneti bannernak betetem ezt. -
#56 Végre egy fokal jobb minöségben is látható a konferencián bemutatott gameplay / HD-töl még ez is messze van /
-
#55 Nejön ez az új harcrendszer, a grafika sztem meg szebb mint a valóság, de nagyon kiváncsileszek a gépigényre. -
Jocisan #54 Sziasztok!
Nagyon várom.
The Witcher 2- Assassins of Kings – Trailerek, és Exkluzív beszámoló -
#53 Szerintem abbol csak jól jöhetünk ki ha ilyen jó lesz a grafika.
Geralt arcát ugyis ritkán látjuk a háta meg maradt ugyanolyan széles mint volt... -
#52 Tew jóég, hogynéz ki Geralth! Nekem az első részben jobban bejött, de Thris jobb lett. Persz nemtudom miért változtatják az összefüggő sztoriú játékoknál az arcokat. -
#51 Összehasonlitás az elsö rész grafjával :
A jóképüsitett geraltnál is igen látványos a változás...
-
obe #50 bekemes lett