9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • wedge31
    Ez csak valszeg a föszál ideje, mellékküldikkel a duplája lesz ha igaz, hogy olyan hosszú lesz mint az elöző rész volt ami nekem 90+ óra volt elsőre.
  • Gideon Wieth
    Nem volt még időm átnézni a cikket, de köszönöm h felhívtad rá a figyelmet, mindjárt kijavítom a dolgokat. :-)
  • bélanéni #727
    Igazad van, de kiderül 1-2 érdekesség. Ha csak fele igaz, itt valami hatalmas van készülőben. Szerintem 30-40 óra játékidő tökéletes, pláne ha jól kidolgozott. Néha a kevesebb több.
  • Although
    Valószínűleg ugyanúgy utál géppel írni mint én, nekem például nem megy hogy odanézés nélkül írjak, és így nagyon nehéz ha az ember gyorsan akar írni és még közben rajzolni is kell például. Nem is vállalkoznék ilyen szerencsétlen postok írásánál többre. Az mondjuk igaz, bátorság kell hozzá, hogy valaki cikkeket írjon ha nem képes gyorsan folyamatosan, jól gépelni billentyűzetre nézés nélkül például. Gondolom lehet ez az egyik probléma ilyenkor, amikor egy cikk az én irományaimra hasonlít. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Még nem olvastam... de valamit rettenet a cikk szerkesztése...
    Majd' minden 3., 4. szó egybeírva az azt követővel!!! Helyesírási hibák...
  • Although
    Ez jó, eddigiek alapján alapján, ez egy igazi gyöngyszem lesz. Lehet ehhez már demot sem kell letölteni ha adnak ki. :) Útóljára a DA:O -nál volt ilyen érzésem. Bár a játékidőt keveslem :) *sigh* 100+ kellene :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, az mekkora királyság lett volna :)
  • Gideon Wieth
    Nekem is :-) aranyosak voltak, és gyűjtőibe pl bele lehetett volna tenni őket :-)
  • wedge31
    Nekem hiányozni fognak, jó ötlet volt.
  • Gideon Wieth
    Am itt van egy picit bővebben a játékról ha valakit érdekelne esetleg, vagy még nem olvasta... Katt
  • Gideon Wieth
    Az egyik interjúban árulták el a fejlesztők, hogy ez a rendszer átalakul, és nem lesz kártyagyűjtögetés :-)
  • kisokka
    Most egy kicsit lemaradtam.Azt honnan lehet tudni, hogy a prédakártyákat nem lehet gyűjteni majd?
  • bendáj17
    mondasz valamit. Meggondolandó de menni fog tudom, vagyis remélem.
  • Hellsing47
    szerintem ez rohadt jó, Geraltnak kifejezett jól áll ez a kicsit megöregedett fej az őszes borostájával :)
  • wedge31
    Erről őt kellenne megkérdezni...

• armageddon666
    Szerintem a vajákok () ellenállóbak lehetnek az öregedésnek.
    Aztán az is lehet, hogy pont fordítva...
  • csoli31
    Én meg eleve úgy fogom megvenni, hogy nem fog futni a gépemen (nem mellesleg, nem tudom mikor fogom tudni fejleszteni). De inkább porosodjon a szekrényben a doboza, minthogy később már csak egy gagyi kiadásban tudjam megvenni!
  • wedge31
    Most már elolvasom a könyvet talán benne van hány éves Geralt mert ha ez a box art nagyjából korhü olyan ötven körüli lehet.
  • Although
    Hát nem biztos hogy jó ötlet, lehet szegény lengyel srácoknak pont az én 10e forintom hiányozna :(
  • Although
    Hát én éppen azon gondolkodtam ha az ember szellemi munkás lehet nem ilyen játékokat kellene vennie :) Duke Nukem forever :) Most ez beragadt teljesen a fejembe, lehet ez lenne a jó vétel inkább most nem ? :)
  • bendáj17
    én nálam ha megy akkor tuti vásár ha nem akkor gép újítás és után tuti vásár :D
  • Although
    Szerintem vannak akinek ez is bonyolult :) Mert nem akarnak gondolkodni kicsit sem játék közben, lehet nekik van igazuk. :)
  • armageddon666
    Mondjuk Witcher az valahogy olyan volt, hogy nem tudom elképzelni hogy valakinek nem tetszik :D Még úgy sem, hogy láttam ilyeneket :\
  • Although
    Hát nem hiszem, rp játék ritkán igazi kasszasiker :) És korlátozott számról van szó :) De szerintem keresni fognak szépen és valószínű megérdemlik :)
  • bélanéni #705
    "A játékból korlátozott példányszámban Collectors Edition érkezése is várható, amely azonban az eddig beérkezett adatok alapján előjegyzésben elkelt."

Nem gyenge, már most? Szurkolok, hogy a játék kasszasiker legyen! És akkor talán van remény egy 3. részre
  • Prince23
    Mintha Oghrét látnám gondolataimban :D
  • bendáj17
    ja nagyon király karakter volt. :)
  • Solid Snake
    "A véres közelharcok közötti szünetekben Zoltan igyekszik ápolni az olyan gyönyörű törp hagyományokat, mint például a kocsmai verekedés, pénzének elverése kártyában, vagy annyira lerészegedni, mintha nem lenne másnap. "
    ez a figura
  • IMYke2.0.0.0
    Én feltételes kérdéssel firtattam, hogy ő lenne-é.
  • Szeszmester
    Király, én már nagyon várom :)
    A képen pedig tuti, hogy nem Zoltan van, nem is hasonlít. Ezt ki találta ki? :)
  • bélanéni #699
    Én olyan apróságon nem lovagolnék, ki mennyire hasonlít az előző részbeli önmagára. Szerintem ezek lényegtelen dolgok. Pláne ha azú részben sokkal jobban bejön.
  • armageddon666
    Hát az is lehet, hogy az nem is Zoltan :D Ezek a törpök mind egyformák...
  • Prince23
    Ez biztos nem zoltán. azon a bizonyos képen
  • bélanéni #696
    Nagyon várom már!
  • bélanéni #695
    Valahogy mélysége van a tekintetének, igazi közép/kelet-európai öregróka.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, valószínű, hogy anakronisztikus plasztikai sebészetet vetettek be, mert az első részben Zoltánunk így nézett ki:

• bélanéni #693
    Marhára tetszik az új arckép!!
    Az előző (enyhén sármos/nyálas) is nagyon jó volt, de ez az enyhén kiégett, de mégis akcióra kész fizimiska nagyon el lett találva!
  • armageddon666
    Gondolom fejszével meg kalapáccsal méretre formálták vagy mifene.
  • IMYke2.0.0.0
    Az még rendben volna, de a fejszerkezete, mintha egészen más lenne... :(
  • IMYke2.0.0.0
    Ennek a veszélye nem áll fenn - egy büdös szót sem értek lengyelül :)