9144
-
#729 Ez csak valszeg a föszál ideje, mellékküldikkel a duplája lesz ha igaz, hogy olyan hosszú lesz mint az elöző rész volt ami nekem 90+ óra volt elsőre. -
#728 Nem volt még időm átnézni a cikket, de köszönöm h felhívtad rá a figyelmet, mindjárt kijavítom a dolgokat. :-) -
#727 Igazad van, de kiderül 1-2 érdekesség. Ha csak fele igaz, itt valami hatalmas van készülőben. Szerintem 30-40 óra játékidő tökéletes, pláne ha jól kidolgozott. Néha a kevesebb több. -
Although #726 Valószínűleg ugyanúgy utál géppel írni mint én, nekem például nem megy hogy odanézés nélkül írjak, és így nagyon nehéz ha az ember gyorsan akar írni és még közben rajzolni is kell például. Nem is vállalkoznék ilyen szerencsétlen postok írásánál többre. Az mondjuk igaz, bátorság kell hozzá, hogy valaki cikkeket írjon ha nem képes gyorsan folyamatosan, jól gépelni billentyűzetre nézés nélkül például. Gondolom lehet ez az egyik probléma ilyenkor, amikor egy cikk az én irományaimra hasonlít. :) -
#725 Még nem olvastam... de valamit rettenet a cikk szerkesztése...
Majd' minden 3., 4. szó egybeírva az azt követővel!!! Helyesírási hibák...
-
Although #724 Ez jó, eddigiek alapján alapján, ez egy igazi gyöngyszem lesz. Lehet ehhez már demot sem kell letölteni ha adnak ki. :) Útóljára a DA:O -nál volt ilyen érzésem. Bár a játékidőt keveslem :) *sigh* 100+ kellene :) -
#723 Hú, az mekkora királyság lett volna :) -
#722 Nekem is :-) aranyosak voltak, és gyűjtőibe pl bele lehetett volna tenni őket :-) -
#721 Nekem hiányozni fognak, jó ötlet volt. -
#720 Am itt van egy picit bővebben a játékról ha valakit érdekelne esetleg, vagy még nem olvasta... Katt -
#719 Az egyik interjúban árulták el a fejlesztők, hogy ez a rendszer átalakul, és nem lesz kártyagyűjtögetés :-) -
kisokka #718 Most egy kicsit lemaradtam.Azt honnan lehet tudni, hogy a prédakártyákat nem lehet gyűjteni majd? -
bendáj17 #717 mondasz valamit. Meggondolandó de menni fog tudom, vagyis remélem. -
Hellsing47 #716 szerintem ez rohadt jó, Geraltnak kifejezett jól áll ez a kicsit megöregedett fej az őszes borostájával :) -
#715 Erről őt kellenne megkérdezni...
-
#714 Szerintem a vajákok () ellenállóbak lehetnek az öregedésnek.
Aztán az is lehet, hogy pont fordítva... -
csoli31 #713 Én meg eleve úgy fogom megvenni, hogy nem fog futni a gépemen (nem mellesleg, nem tudom mikor fogom tudni fejleszteni). De inkább porosodjon a szekrényben a doboza, minthogy később már csak egy gagyi kiadásban tudjam megvenni! -
#712 Most már elolvasom a könyvet talán benne van hány éves Geralt mert ha ez a box art nagyjából korhü olyan ötven körüli lehet. -
Although #711 Hát nem biztos hogy jó ötlet, lehet szegény lengyel srácoknak pont az én 10e forintom hiányozna :( -
Although #710 Hát én éppen azon gondolkodtam ha az ember szellemi munkás lehet nem ilyen játékokat kellene vennie :) Duke Nukem forever :) Most ez beragadt teljesen a fejembe, lehet ez lenne a jó vétel inkább most nem ? :) -
bendáj17 #709 én nálam ha megy akkor tuti vásár ha nem akkor gép újítás és után tuti vásár :D -
Although #708 Szerintem vannak akinek ez is bonyolult :) Mert nem akarnak gondolkodni kicsit sem játék közben, lehet nekik van igazuk. :) -
#707 Mondjuk Witcher az valahogy olyan volt, hogy nem tudom elképzelni hogy valakinek nem tetszik :D Még úgy sem, hogy láttam ilyeneket :\ -
Although #706 Hát nem hiszem, rp játék ritkán igazi kasszasiker :) És korlátozott számról van szó :) De szerintem keresni fognak szépen és valószínű megérdemlik :) -
#705 "A játékból korlátozott példányszámban Collectors Edition érkezése is várható, amely azonban az eddig beérkezett adatok alapján előjegyzésben elkelt."
Nem gyenge, már most? Szurkolok, hogy a játék kasszasiker legyen! És akkor talán van remény egy 3. részre -
#704 Mintha Oghrét látnám gondolataimban :D -
bendáj17 #703 ja nagyon király karakter volt. :) -
#702 "A véres közelharcok közötti szünetekben Zoltan igyekszik ápolni az olyan gyönyörű törp hagyományokat, mint például a kocsmai verekedés, pénzének elverése kártyában, vagy annyira lerészegedni, mintha nem lenne másnap. "
ez a figura -
#701 Én feltételes kérdéssel firtattam, hogy ő lenne-é. -
Szeszmester #700 Király, én már nagyon várom :)
A képen pedig tuti, hogy nem Zoltan van, nem is hasonlít. Ezt ki találta ki? :)
-
#699 Én olyan apróságon nem lovagolnék, ki mennyire hasonlít az előző részbeli önmagára. Szerintem ezek lényegtelen dolgok. Pláne ha azú részben sokkal jobban bejön. -
#698 Hát az is lehet, hogy az nem is Zoltan :D Ezek a törpök mind egyformák... -
#697 Ez biztos nem zoltán. azon a bizonyos képen -
#696 Nagyon várom már! -
#695 Valahogy mélysége van a tekintetének, igazi közép/kelet-európai öregróka. -
#694 Hát, valószínű, hogy anakronisztikus plasztikai sebészetet vetettek be, mert az első részben Zoltánunk így nézett ki:
-
#693 Marhára tetszik az új arckép!!
Az előző (enyhén sármos/nyálas) is nagyon jó volt, de ez az enyhén kiégett, de mégis akcióra kész fizimiska nagyon el lett találva! -
#692 Gondolom fejszével meg kalapáccsal méretre formálták vagy mifene. -
#691 Az még rendben volna, de a fejszerkezete, mintha egészen más lenne... :( -
#690 Ennek a veszélye nem áll fenn - egy büdös szót sem értek lengyelül :)