9144
-
#769 ha majd teljes a tanácstalanság, akkor... ;) -
obe #768 mär nem szabad 2 magost venni jätekra -
#767 Nekem is 2 magos gépem van.
[E8400 (3 GHz) + 4 GB DDR2 (1066 MHz) + HD4850 + 27" (1920*1080)]
Ha nem fog futni a játék rajta, nem rohanok gyorsan új gépet venni, csak rettentő szomorú leszek.
-
Although #766 Húú most látom kicsit bonyolult lett amit írtam :)Szóval a kérdés két magosat vegyünk ami talán nem lesz jó ezekre vagy négy magost amire meg kevés játék lesz?? Nem tudom mi lenne jó -
Although #765 Nem tudom így végiggondolva a dolgokat. :) Ami feltűnt így is Core quad kell a játékhoz. :) És ez felvett egy kérdést, régen raktam össze alkatrészekből gépeket, de mára kiestem, szóval megkérdeztem egy ismerőst és azt mondta a core quad kifutó model talán. De ha quad-ra van fejlesztve, lehet az i7-es sem lesz elég. Viszont nem tudom van e új quad proci. mindenesetre az i7-es is 50e forint és nem négymagos :) De ha csak ez meg a Skyrim lesz négymagosra fejlesztve.....:) Mert ha nem 4 magos akkor az órajel számít inkább abba meg az i7-es a jobb. Szóval nem tudom mert ha van új 4 magos, az nagyon húzós lehet már legalábbis nekem. :)Kicsit bonyolult lett az élet így :D -
#764 Nekem is jobban tetszik a CDG-s. -
#763 (én is ott rendeltem elő ) -
#762 Meg szabad kérdezni, valami nyereményjátékon nyerted?
Talán a könyv kicsit majd enyhíti a játék iránti várakozást. -
#761 A cdgalaxisos dlc jobbnak tünik... -
#760 Itt a végleges magyar dobozkép, kár hogy csak kicsiben, nagyításkor a régebbi változat jön be.
De így is nagyjából látszik. Kötelező vétel! (persze nem az amúgy kib* jó doboz miatt ) -
#759 Mindenki így végzi akinek nem tettszenek a képek, jöhet a következő
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzPEKvkECH-yWhzK-IMl7GbaYJtn62W1xttWe5mMvLVfaJpy9bCQ&t=1 -
#758 az első képen mindegyik árnyék ugyanarra áll, mennyire szar már -
cherubim06 #757 A kilencedik képen tök egyformák a levelek; mekkora igénytelenség már! -
#756 Egy reguláris csapat vagy sereg mindig egyenruhát és egyforma fegyvert és páncélt visel.
Persze ettöl még lehetne minden pajzson máshol a piszok de ez már szerintem tényleg csak szőrszálhasogatás. -
Jimmyke #755 Leuvaarden klónhadsereg után engem annyira nem fog zavarni :D -
#754 Hetedik képen mindegyik pajzs tök egyforma: értsd, még a piszok is rajtuk ugyanolyan (lusta grafikusok) :( -
Although #753 Képek -
Although #752 http://www.pcdome.hu/hirek/19899/the_witcher_2_uj_kepek
Pár új kép, lehet nem voltak még. A nyolcadik az elég hangulatosnak tűnik. :) -
bendáj17 #751 nagyon királyul nézz ki. -
#750 Hát ez az 1. példány, playon írta:) 17.-én jelenik meg. -
#749 Saját példányhoz gratulálhatunk? -
#748 -
vzajcev #747 Gourmandoknak esetleg Zoli, igény szerint -
#746 Már kezdtem reménykedni, hogy Triss, vagy Shauni lesz a főnyeremény... ): -
vzajcev #745 Költői kérdés ...neeem -
#744 Szeretnétek Witcher Enchanted Edition nyereményjátékot így megjelenés előtt? Poszterekkel hasonlókkal kiegészítve? -
#743 Nekem meg épp a Dragon Age féle reklámkampány volt marhára unszimpatikus, hogy a megjelenés előtt 2-3 hónappal naponta adtak ki belőle videot, képet. Annyira pénz szaga volt a dolognak, hogy a játékhoz már nem nagyon volt kedvem. Végül megvettem, de nem jött be. -
#742 A vén kecske is megnyalja a sót... -
mindero #741 Itt már egész komoly távolságok lesznek ahogy elnézem. Végre több részét is megismerjük a világnak. -
vzajcev #740 Legyen ma is egy képecske
http://i.imgur.com/P6Q46l.jpg
-
#739 Nekem gyanús ez a kis adagokbani szivárgás a játékból.Tökre nem úgy tűnik mintha egy hónap múlva már a kezünkben tarthatjuk a gamet.
A játék biztos isteni lesz.csak az optimalizációtól félek.
-
Although #738 Nem is gondoltam, hogy teljesen jogos :) Nyilván több variáció van...de az eredmény ugyanaz sajnos :) Jogos a letolás részünkre :) Habár mentségemre legyen mondva én már töröltem szöveget mert láttam nem jó. Sajnos, ez az én variációm, ha állandóan a billentyűzetet kell nézni miközben írok sose lesz jó :) És nem keresek mentséget magamnak. És szerintem addig jó míg van valaki aki észreveszi ha nem jó amit írunk. :) -
#737 Nem, teljesen jogos volt az észrevétel :-) Mentségemre szóljon hogy nagyon későn készült a cikk 5 órás edzés után :-) Lesz folytatása is majd am az interjúnak valszeg holnap :-) -
#736 Két verzió volt, itthon a cenzurálatlant lehetett kapni. -
#735 ez a játékban nem cenzúrázatlan volt? -
mike01010101 #734 Pont akartam irni, hogy keveslem a sajtóanyagokat. Egy május 17-én megjelenő játéknak áprilisban szinte már kész kell lenni -
bendáj17 #733 jó kis darkos képek. -
#732 Pár új kép...
-
Although #731 Nem bántó szándékkal írtam amit írtam. Csak hasonló cipőben vagyok, szóval kell hozzá bátorság szerintem :) De végül is igazuk van, nem lenne szabad egy hibának sem lennie benne, nyelvtanilag se helyesírásilag sem. De lehet úgy is nézni dolgoztál vele, hogy mi új infokat kapjunk, szóval kösz! -
bendáj17 #730 szerintem is ellehet vele lenni nagyon frankó lesz