9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Muttley
    ha majd teljes a tanácstalanság, akkor... ;)
  • obe
    mär nem szabad 2 magost venni jätekra
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is 2 magos gépem van.
    [E8400 (3 GHz) + 4 GB DDR2 (1066 MHz) + HD4850 + 27" (1920*1080)]

Ha nem fog futni a játék rajta, nem rohanok gyorsan új gépet venni, csak rettentő szomorú leszek.
  • Although
    Húú most látom kicsit bonyolult lett amit írtam :)Szóval a kérdés két magosat vegyünk ami talán nem lesz jó ezekre vagy négy magost amire meg kevés játék lesz?? Nem tudom mi lenne jó
  • Although
    Nem tudom így végiggondolva a dolgokat. :) Ami feltűnt így is Core quad kell a játékhoz. :) És ez felvett egy kérdést, régen raktam össze alkatrészekből gépeket, de mára kiestem, szóval megkérdeztem egy ismerőst és azt mondta a core quad kifutó model talán. De ha quad-ra van fejlesztve, lehet az i7-es sem lesz elég. Viszont nem tudom van e új quad proci. mindenesetre az i7-es is 50e forint és nem négymagos :) De ha csak ez meg a Skyrim lesz négymagosra fejlesztve.....:) Mert ha nem 4 magos akkor az órajel számít inkább abba meg az i7-es a jobb. Szóval nem tudom mert ha van új 4 magos, az nagyon húzós lehet már legalábbis nekem. :)Kicsit bonyolult lett az élet így :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is jobban tetszik a CDG-s.
  • bélanéni #763
    (én is ott rendeltem elő )
  • bélanéni #762
    Meg szabad kérdezni, valami nyereményjátékon nyerted?
    Talán a könyv kicsit majd enyhíti a játék iránti várakozást.
  • wedge31
    A cdgalaxisos dlc jobbnak tünik...
  • bélanéni #760
    Itt a végleges magyar dobozkép, kár hogy csak kicsiben, nagyításkor a régebbi változat jön be.
    De így is nagyjából látszik. Kötelező vétel! (persze nem az amúgy kib* jó doboz miatt )
  • Solid Snake
    Mindenki így végzi akinek nem tettszenek a képek, jöhet a következő

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzPEKvkECH-yWhzK-IMl7GbaYJtn62W1xttWe5mMvLVfaJpy9bCQ&t=1
  • koschwarz
    az első képen mindegyik árnyék ugyanarra áll, mennyire szar már
  • cherubim06
    A kilencedik képen tök egyformák a levelek; mekkora igénytelenség már!
  • wedge31
    Egy reguláris csapat vagy sereg mindig egyenruhát és egyforma fegyvert és páncélt visel.

Persze ettöl még lehetne minden pajzson máshol a piszok de ez már szerintem tényleg csak szőrszálhasogatás.
  • Jimmyke
    Leuvaarden klónhadsereg után engem annyira nem fog zavarni :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hetedik képen mindegyik pajzs tök egyforma: értsd, még a piszok is rajtuk ugyanolyan (lusta grafikusok) :(
  • Although
    Képek
  • Although
    http://www.pcdome.hu/hirek/19899/the_witcher_2_uj_kepek
    Pár új kép, lehet nem voltak még. A nyolcadik az elég hangulatosnak tűnik. :)
  • bendáj17
    nagyon királyul nézz ki.
  • zzeN
    Hát ez az 1. példány, playon írta:) 17.-én jelenik meg.
  • IMYke2.0.0.0
    Saját példányhoz gratulálhatunk?
  • zzeN
  • vzajcev
    Gourmandoknak esetleg Zoli, igény szerint
  • IMYke2.0.0.0
    Már kezdtem reménykedni, hogy Triss, vagy Shauni lesz a főnyeremény... ):
  • vzajcev
    Költői kérdés ...neeem
  • Gideon Wieth
    Szeretnétek Witcher Enchanted Edition nyereményjátékot így megjelenés előtt? Poszterekkel hasonlókkal kiegészítve?
  • bélanéni #743
    Nekem meg épp a Dragon Age féle reklámkampány volt marhára unszimpatikus, hogy a megjelenés előtt 2-3 hónappal naponta adtak ki belőle videot, képet. Annyira pénz szaga volt a dolognak, hogy a játékhoz már nem nagyon volt kedvem. Végül megvettem, de nem jött be.
  • wedge31
    A vén kecske is megnyalja a sót...
  • mindero
    Itt már egész komoly távolságok lesznek ahogy elnézem. Végre több részét is megismerjük a világnak.
  • vzajcev
    Legyen ma is egy képecske

http://i.imgur.com/P6Q46l.jpg
  • The Protector
    Nekem gyanús ez a kis adagokbani szivárgás a játékból.Tökre nem úgy tűnik mintha egy hónap múlva már a kezünkben tarthatjuk a gamet.

A játék biztos isteni lesz.csak az optimalizációtól félek.
  • Although
    Nem is gondoltam, hogy teljesen jogos :) Nyilván több variáció van...de az eredmény ugyanaz sajnos :) Jogos a letolás részünkre :) Habár mentségemre legyen mondva én már töröltem szöveget mert láttam nem jó. Sajnos, ez az én variációm, ha állandóan a billentyűzetet kell nézni miközben írok sose lesz jó :) És nem keresek mentséget magamnak. És szerintem addig jó míg van valaki aki észreveszi ha nem jó amit írunk. :)
  • Gideon Wieth
    Nem, teljesen jogos volt az észrevétel :-) Mentségemre szóljon hogy nagyon későn készült a cikk 5 órás edzés után :-) Lesz folytatása is majd am az interjúnak valszeg holnap :-)
  • wedge31
    Két verzió volt, itthon a cenzurálatlant lehetett kapni.
  • armageddon666
    ez a játékban nem cenzúrázatlan volt?
  • mike01010101
    Pont akartam irni, hogy keveslem a sajtóanyagokat. Egy május 17-én megjelenő játéknak áprilisban szinte már kész kell lenni
  • bendáj17
    jó kis darkos képek.
  • zzeN
    Pár új kép...
  • Although
    Nem bántó szándékkal írtam amit írtam. Csak hasonló cipőben vagyok, szóval kell hozzá bátorság szerintem :) De végül is igazuk van, nem lenne szabad egy hibának sem lennie benne, nyelvtanilag se helyesírásilag sem. De lehet úgy is nézni dolgoztál vele, hogy mi új infokat kapjunk, szóval kösz!
  • bendáj17
    szerintem is ellehet vele lenni nagyon frankó lesz