9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Csokis
    Fent volt a Gamereport.de oldalon, de onnan is eltünt!
  • grebber
    Vlahol máshol nincs fent az a 10 perces videó?
  • Solid Snake
    Addig egy kis ZENE:
  • Csokis
    Igen, látom. Érdekes, de még a cikk is eltünt az oldalról!
  • Solid Snake
    Nem ment el az eszem, dehogy néztem majd csak ha megjelent
  • Although
    Nem rossz :) Biztos rossz érzés utólag, hogy megnézted :)
  • Palinko
    404
  • Solid Snake
    Megnézitek a videóóót. Megnézitek a videóóót.

• Solid Snake
    Nyugodtan megnézhetitek a videót, semmi spoiler veszély, mert ez az utolsó 10-perc
  • kisokka
    Hát azt sosem lehet tudni, hogy melyikkel indulnék szívesen és ebben a videóban melyik indulás van(persze tudnám, ha megnézném).Régebben volt már sajnos, amikor lelőttem a poént egy-egy videóval és amikor az adott játékban odakerültem, már nem volt olyan a "varázsa".Biztosan nem sok mindent árul el a Csokis által linkelt videó, de ezt meghagyom arra az időre, amikor már a kezemben lesz a gamma :D
  • wedge31
    Háromféle indulás lesz tehát elvileg még kettöt első kézből tapasztalhatsz.

Mellesleg ez a videó se rossz...
  • IMYke2.0.0.0
    Én se klikkeltem rá - ugyanilyen okból.
  • kisokka
    Nagy a csábítás, de nem nézem meg, azt első kézből akarom tapasztalni
  • Csokis
    Az első 10 perc!
  • bendáj17
    jónak nézz ki.
  • Prince23
    Főmenű!
  • kisokka
    Nagyon komoly
  • bendáj17
    frankón néz ki szerintem is.
  • Although
    WOW Ebben bíztam azért minimumon sem lesz rossz. Csak azért sokkal élesebb a max details :))
  • grebber
    Maximum vs minimum Grafikai összehasonlítás!
  • bendáj17
    köszi a linket. Klassz lesz-
  • IMYke2.0.0.0
    A zene odacsap, rendesen! Kösziiiii! :)
  • bélanéni #787
    Kaptam egy Witcher2-s hírlevelet, a legvégén volt egy link, egy kis zenei anyag a Witcher2-ből: link
    MI LESZ ITT???
  • rotator
    OFF

Nekem is mindig AMD-m volt, most van először Intel. Két lényeges különbség van: 1. iszonyatosan jól tuningolható (laza 40%, míg AMD-vel 10%-nál többet sosem sikerült), 2. Adobe programok valósággal szárnyalnak. Az i7 amúgy 4 mag, de 8 szál, ami pl. videótömörítéskor igencsak odatesz.
  • bendáj17
    sajna ez van pedig próbáltam megfelelő vasat venni, lehet újítani kéne de egész gépet nem tudok venni sajna. Remélem azért elmegy rajta, ha nem akkor nagyon szomorú leszek. Nyáron veszek vga-t bele.
  • bélanéni #784
    Nekem az elmúlt kb. 11 évben AMD gépem volt (pár hónapja van i7), és meg kell mondjam hogy semmi alapja nincs ezeknek az instabilitási vádaknak. Tökéletesek az AMD procik, és véleményem szerint jobb az ár/érték mutatójuk. Egy Phenom II 3,4GHz, ami jelenleg kb. 33.000 Ft marhára jó kis processzor, bivalyerős, a W2-höz most tökéletes választás, persze egy jó kis videokártyával megtámogatva (pl. Ati 5850, 6870, 5870, 6950; nvidia GTX460, 560Ti) mivel mostanában inkább VGA limitáltak a játékok.
  • bélanéni #783
    Ez nem magyar borító, ez az új hivatalos borító: link
    Nekem k*rvára bejön, mi a gond vele?
    Ami alatta van, az a régi dobozterv a körítéssel együtt. 95%, hogy ezt fogják szállítani, csak képzeld az összes régi kép helyére az újat.
  • Although
    Attól tartok a ajánlott szint ezzel a konfig-al is diafilm lesz :)
  • JethroHUN
    mi ez a magyar borító? alatta pedig az eredeti kép, most akkor hogy fogják szállítani? azzal a magyar kicsit háát, elrontott borítóval vagy az eredetivel?
  • wedge31
    Az gyengus egy kártya ha jól látom 1500pontot kap 3Dmark06-ban de a laptopok nem igazán játékra lettek kitalálva.
  • bendáj17
    nekem a proci nagyjából jó, a memória bőven meg van a Vistámon( 4gb), a videkarim Nvidia G102m 512 mb az már lehet szar hozzá??
  • wedge31
    Egyszerű a képlet.

Minimális gépigény:

2,2 Ghz-es Intel Core 2 Duo vagy hasonló AMD processzor
    NVIDIA GeForce 8800 512 MB memóriával, vagy hasonló ATi videokártya
    1 GB RAM Windows XP-hez, Windows Vistához és 7-hez 2 GB szükségeltetik
    16 GB szabad hely

Ha ebböl valami nincs meg nem érdemes vele probálkozni mert csak diafilm vetités lesz a vége.
  • Although
    Lehet megvárom ha megvetted mit mondasz :) Nekem is nagyjából hasonló a gép, ha neked nem fut jól akkor nekem se fog :( Akkor esetleg meg kell nézni milyen szintű a minimum konfig ami kétmagosra van.
  • Although
    *Autocad-et használok úgy vettem észre régebben arra jobb az Intel? Legalábbis régen nekem sok runtime error volt AMD-vel Intelel ilyen nem volt. De nyilván a Witcher2 is fontos :))
  • Although
    Ezt magam részéről kihagynám :)
  • Although
    Oki sorry, a srác így mondta kétmagos, de nem is ez a lényeg. Az újabb 4 magos új alaplappal nekem már megfizethetetlen+RAM. Legalábbis ha nem egy évre szeretnék fejleszteni. Magam részéről általában Intelt veszek. Mindössze arra céloztam fel van adva a lecke, mert lehet jövőre többen fognyak már 4 magosra fejleszteni :) Mindenesetre ha a játék kihasználja a négy magot az..szerintem logikus, két magon nem fog jól futni. Legalábbis max detail-on. De igen nagyjából felsoroltad a lehetőségeket. :)
    UI: A Ready árlistát néztem ott nincs feltüntetve 2 vagy 4 magos.
  • bendáj17
    én is nagyon bízok benne hogy elbírja a gépem a játékot.
  • bélanéni #772
    Ha meg Intelre nincs pénz, ott vannak az általam is igencsak favorizált AMD 4 magosai, a Phenom II 9xx sorozata, egy 3GHz körüli már 30.000 körüli összegért be lehet szerezni, a lap is olcsóbb hozzá, és annyival nem szarabb mint az i7, pláne játékra nem.
  • bélanéni #771
    Még annyi, hogy (állítólag) igen nehéz 2-4 magra optimalizálni programokat/játékokat, emiatt ritka hogy ki is használják a játékok a több magot, de el tudom képzelni, hogy a Witcher2 már kihasználja valamelyest a plusz magokat. Az olyan játékoknál, ahol csak 2 magra optimalizálták, szinte mindegy hogy i7 vagy i5, akkor leginkább tényleg az órajel számít.
  • bélanéni #770
    Nem tudom miről beszélsz? Az i7-es pont 4 magos, a jelenleg kapható legjobb, mivel ráadásul magonként 2 szálon tud programot futtatni, emiatt a Windows 8 magosnak tekinti (fizikálisan 4). Ajánlok használtan (Prohardver apró) egy i7-860-ast (S1156), ezek 40 körül mennek, és egy jobb lapban (pl. enyém, használtan ki lehet néha fogni 20 körül) vígan elmennek 3.5 - 4GHz környékén. Egy ilyen procival minden hasítani fog még minimum 2-3 évig.