9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • wedge31
    Striga átkának megtörése nem az első rész előzménye volt ? mert ugy emlékszem azzal indul a játék.
  • ratgab
    Jól oldalba kéne vágni aki kitalálta, hogy Vaják legyen az biztos!
  • armageddon666
    Igen, és emiatt a magyar verziót nem is fogom :D
  • armageddon666
    Last Wish első rész előtt történik. A Striga átkának megtörése az a rész amit az intróban is látunk :) Tudtommal, de nem olvastam a könyvet.
  • ratgab
    Vaják...
  • bélanéni #884
    Nekem is, egyelőre egy oldalt olvastam el kíváncsiság képpen, nagyon baráti a fordítás és igényes a borító. Később még írok egy rövid jellemzést magáról a könyvről, nyilván figyelembe veszem a műfaji korlátokat és nem várok Márquez szintű írói mélységeket, de azt se felejtsük el, hogy a Witcher íróját félistenként tisztelik fantasy-körökben. Szerintem kiváló ötlet volt 1 hónappal a játék előtt kihozni, a hátulján lévő összefoglaló alapján úgy sejtem az első rész történéseiről fog szólni. (Striga átkának megtörése, stb...)
  • bendáj17
    :D nem semmi.
  • wedge31
  • IMYke2.0.0.0
    És nő mutatja a képet! :)
  • Solid Snake

http://bi.gazeta.pl/im/7/9435/z9435637O.jpg
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen.
  • mike01010101
    287 oldal
  • Palinko
    scanner dolgozik már?
  • Fehercsoki
    Ehhez is lesz olyan editor mint az első részhez?
  • IMYke2.0.0.0
    Engem pont ez a "vaják" tart vissza a megvásárlásától - pedig az ára több mint barátságos.
    A terjedelme mennyi, amúgy?
  • mike01010101
    Ma jött meg a witcher könyv, (Vaják). Kíváncsi vagyok milyen lesz. A masseffect könyv nagyon jó volt.
  • bendáj17
    nagyon tetszik egyre nehezebb kivárni a megjelenést-
  • muhpet
    Gyönyörű új képek!
  • DemonHunterW
    Csak igazi rajongóknak!
  • muhpet
    Egészen biztos, hogy nem, a Witcher 2 ennél százszor komolyabban veszi magát. Szerintem nagyon ízléses jeleneteket fogunk kapni. ;)
    Amúgy olvasgattam néhány cikket itt-ott (google fordítóval), és mindenhol jókat írnak róla, alig várom, hogy megjelenjen!
    zzeN: Honnan van neked ilyen jó minőségű képed netán videód? :D
  • Jimmyke
    Remélem nem.

Fahrenheitben is az volt, azt szakadtam a röhögéstől a ritmusos egértologatástól.
  • IMYke2.0.0.0
    Saint's Row 2-vel játszottál? :)
    Mert abban bizony ez volt :)))
    [Igaz, ott az irányokat kellett megadni...]
  • mindero
    Kíváncsi vagyok hogy a kefélős részeknél megtartják-e az ütemre kattingatós harcrendszert
  • IMYke2.0.0.0
    Jaj, nagyon gyönyörű!
    Félek, az én gépem kifekszik alatta, és csak "Minimum"-on tudom majd futtatni :(((

• JaSoN HuNTeR #865
    Várom már!
  • bendáj17
    jó kis ellenfelek meg szép környezet lesz az már látható.
  • bélanéni #863
    ÚJ KÉPEK!
  • vzajcev
    "Asszem jó mélyen bele fogok nyúlni a bukszába"...jába
  • Prince23
    Azért meglátszik, hogy mennyire foglalkoztak a fejlesztők az emberi test kidolgozottságával :D

• wedge31
    Hát Triss az már biztos, hogy feszes és kerek lesz...
  • bélanéni #859
  • bendáj17
    micsoda fogalmazás.
  • cherubim06
    Asszem jó mélyen bele fogok nyúlni a bukszába, hogy végre a markomban foghassam ezt a "játékot". Gondolom nem lesz túl csöpögős, hanem feszes menetek várhatók. Máris elmennék érte a boltba, hogy becsúsztassam a dvd-met a helyére. Mindig is szerettem a kerek, jól eltalált történeteket és úgy látom formailag jó lesz.
  • bélanéni #856
    Jaja ilyen az élet! Akinek ez túlzás, az valószínűleg nem tudja éretten kezelni a témát. Valaki írta, hogy ha szexet ábrázolnak egy játékban az érdekes, de a töménytelen vérmennyiség az természetes és rendben van. Pont az a jó a Witcher játékokban hogy nem átlagos 12 egy tucat termékek.
  • ratgab
    A fogalmazás nem volt a véletlen műve...
  • koschwarz
    witcher, are you UP? :DDDD

dekurvajóleszezajátékaligvárommár.
  • IMYke2.0.0.0
    Öhm... "mélyebben" :))))
  • bendáj17
    érdekes :D
  • ratgab
    Miért lenne túlzás? Ilyen (is) az élet! Na de ebbe most ne menjünk bele mélyebben!
  • mindero
    Ez már-már túlás
    De csak majdnem...