9144
-
#889 Striga átkának megtörése nem az első rész előzménye volt ? mert ugy emlékszem azzal indul a játék. -
ratgab #888 Jól oldalba kéne vágni aki kitalálta, hogy Vaják legyen az biztos! -
#887 Igen, és emiatt a magyar verziót nem is fogom :D -
#886 Last Wish első rész előtt történik. A Striga átkának megtörése az a rész amit az intróban is látunk :) Tudtommal, de nem olvastam a könyvet. -
ratgab #885 Vaják... -
#884 Nekem is, egyelőre egy oldalt olvastam el kíváncsiság képpen, nagyon baráti a fordítás és igényes a borító. Később még írok egy rövid jellemzést magáról a könyvről, nyilván figyelembe veszem a műfaji korlátokat és nem várok Márquez szintű írói mélységeket, de azt se felejtsük el, hogy a Witcher íróját félistenként tisztelik fantasy-körökben. Szerintem kiváló ötlet volt 1 hónappal a játék előtt kihozni, a hátulján lévő összefoglaló alapján úgy sejtem az első rész történéseiről fog szólni. (Striga átkának megtörése, stb...) -
bendáj17 #883 :D nem semmi. -
#882 -
#881 És nő mutatja a képet! :) -
http://bi.gazeta.pl/im/7/9435/z9435637O.jpg -
#879 Köszönöm szépen. -
mike01010101 #878 287 oldal -
#877 scanner dolgozik már? -
#876 Ehhez is lesz olyan editor mint az első részhez? -
#875 Engem pont ez a "vaják" tart vissza a megvásárlásától - pedig az ára több mint barátságos.
A terjedelme mennyi, amúgy?
-
mike01010101 #874 Ma jött meg a witcher könyv, (Vaják). Kíváncsi vagyok milyen lesz. A masseffect könyv nagyon jó volt. -
bendáj17 #873 nagyon tetszik egyre nehezebb kivárni a megjelenést- -
muhpet #872 Gyönyörű új képek! -
DemonHunterW #871 Csak igazi rajongóknak! -
muhpet #870 Egészen biztos, hogy nem, a Witcher 2 ennél százszor komolyabban veszi magát. Szerintem nagyon ízléses jeleneteket fogunk kapni. ;)
Amúgy olvasgattam néhány cikket itt-ott (google fordítóval), és mindenhol jókat írnak róla, alig várom, hogy megjelenjen!
zzeN: Honnan van neked ilyen jó minőségű képed netán videód? :D -
Jimmyke #869 Remélem nem.
Fahrenheitben is az volt, azt szakadtam a röhögéstől a ritmusos egértologatástól. -
#868 Saint's Row 2-vel játszottál? :)
Mert abban bizony ez volt :)))
[Igaz, ott az irányokat kellett megadni...]
-
mindero #867 Kíváncsi vagyok hogy a kefélős részeknél megtartják-e az ütemre kattingatós harcrendszert -
#866 Jaj, nagyon gyönyörű!
Félek, az én gépem kifekszik alatta, és csak "Minimum"-on tudom majd futtatni :(((
-
#865 Várom már! -
bendáj17 #864 jó kis ellenfelek meg szép környezet lesz az már látható. -
#863 ÚJ KÉPEK! -
vzajcev #862 "Asszem jó mélyen bele fogok nyúlni a bukszába"...jába -
#861 Azért meglátszik, hogy mennyire foglalkoztak a fejlesztők az emberi test kidolgozottságával :D
#848 -
#860 Hát Triss az már biztos, hogy feszes és kerek lesz... -
#859 -
bendáj17 #858 micsoda fogalmazás. -
cherubim06 #857 Asszem jó mélyen bele fogok nyúlni a bukszába, hogy végre a markomban foghassam ezt a "játékot". Gondolom nem lesz túl csöpögős, hanem feszes menetek várhatók. Máris elmennék érte a boltba, hogy becsúsztassam a dvd-met a helyére. Mindig is szerettem a kerek, jól eltalált történeteket és úgy látom formailag jó lesz. -
#856 Jaja ilyen az élet! Akinek ez túlzás, az valószínűleg nem tudja éretten kezelni a témát. Valaki írta, hogy ha szexet ábrázolnak egy játékban az érdekes, de a töménytelen vérmennyiség az természetes és rendben van. Pont az a jó a Witcher játékokban hogy nem átlagos 12 egy tucat termékek. -
ratgab #855 A fogalmazás nem volt a véletlen műve... -
#854 witcher, are you UP? :DDDD
dekurvajóleszezajátékaligvárommár. -
#853 Öhm... "mélyebben" :))))
-
bendáj17 #852 érdekes :D -
ratgab #851 Miért lenne túlzás? Ilyen (is) az élet! Na de ebbe most ne menjünk bele mélyebben! -
mindero #850 Ez már-már túlás
De csak majdnem...