1222
NBA 2K10
-
#102 Semmi... megvan....ugyanazzal kell mint amelyikkel rádobni:D:D -
#101 Már el tudtam indítani a játékot!(van crack:D) Beállítottam mindent, kivéve a zsákolást! Nem nagyon találok ilyet hogy dunk vagy hasonló! Megmondanátok mi a neve, vagy talán két gombot kell nyomni egyszerre? -
#100 huh na végre kipróbáltam,hát isteni játék lett
egyedül azelső 10perc volt gázos mikor a menüben kellett megkeresni meg beállitani a billre a configot,de kb ennyi rosszat tudok mondani
amugy van csomó újdonság,van olyan mint a fifákba a be a pro,h csinálok egy játékost,és kis sulis csapatokbol kell felküzdeni magam,aztán van online,sőt folyamatos roster frisstés online rendszeren,akkor lehet múvit készíteni,ezeket neten megosztani,meg egy csomó finomság,ez alatt a 2óra alatt a felét se tudtam kipróbálni...grafika mégszebb lett,ráadásul jobban is fut mint a tavalyi,rengeteg uj animáció,rengeteg új mozgás,szinte minden mozdulatot testre lehet szabni ezer féle variáció közül...igy hirtelen ennyi,majd holnap folytatom a gémet,de az tuti h kurvajó lett,köszönet a 2K-nak,ezt a játékot érdemes megvenni,látszik h tényleg melóztak vele -
#99 NBA_2K10-RELOADED.torrent -
#98 Grebber hogy indítottad el pontosan?:)
-
#97 képeket toljatok pls -
Neoncsoves #96 Rohadt jó lett!
egyébként az a baj a multijával, hogy "realm"ok vannak és tele vannak sajnos... :( -
Neoncsoves #95 úgy látom felkerült mag-ra is -
#94 dobsz nekemis egy linket? -
#93 Haver tiszta ideg volt:) -
#92 Kedvet kaptam egy kis játékra! Suliba olyanokat dobtam....:D -
#91 Nekem is tudnál küldeni torrentet? -
#90 Igen ment a privát!! -
#89 rakhatnál be még képeket:D -
rumpeltszickin #88 valaki nekem is tudna esetleg linket kuldeni? hatalmas thx! -
#87 Privát ment! -
Neoncsoves #86 már küldtem:) -
#85 awesome!!!küldenél linket privátban h honnan szedted le?plz -
#84 Müködik!!
Csak át kell nevezni az NBA_2K10.mds-t NETSHOW-NBA_2K10.mds-re.
Van benne benchmark is :D
-
#83 ja jólvan akkor sorry:P te szeded vhonnan? -
Neoncsoves #82 nforce késik, gagyi -
#81 há jóvan:D de amúgy nforce-on még nem láttam volna h kijött -
Neoncsoves #80 há me. -
#79 há mé?:D -
Neoncsoves #78 nem fék -
#77 szal akkor valszeg fake? -
#76 Nekem nem indul.
Elvileg a másik mds-t kéne dt-be rakni de nem engedi :( -
#75 na ki h áll?:D:D -
#74 és te honnan töltöd amit innen belinkeltek? -
#73 én még csak most töltöm de biztos hogy elindul daemon tools lite+yasu és kész -
#72 aki leszedte és elindul az mondja:P -
#71 minek spoiler? WAREZ ON SPOILER OF LOL -
#70 zsííír srácok!! szép esténk lesz így:D -
#69 nem, én innen szedem, csak egy reg kell....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://tehparadox.com/forum/f43/nba2k10-clonedvd-netshow-549067/
remélem ez Spoiler lessz:D -
#68 Hm orosz torrentről már jön fullosasn :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha leért és addig nem teszik fel magyar trackerekre akkor privátba adok torrent fájlt egyesével mert freeba van :D (Azért csak egyesével mert nem akarom hogy raklap ember töltse és ezért kidobjanak innen) -
#67 és ez mennyire biztos h nem fake? :D
eleve itt látok két verziót, de a kettő közt 1giga különbség van -
#66 és te innen töltöd is? -
#65 óó ez nagyon össze jött XD -
#64 mondom már kinn van az a RELEASE amit írtam külföldi torremtekről tölthető vagy pl itt--
[sploiler]http://geotorrents.com/[/sploiler] -
#63 na hát akkor majd tolhatjuk egymással neten ha volna kedved:P de nagyon reménykedek h fenn lesz már este!!!:d