1222

NBA 2K10
  • And 1 #142
    am itt sok mindenre kéne megoldás :D rengeteg a bug, az ellenfél minden hármast bedob az eredmények sem realisztikusak ... én utánanéztem 1 slider beállításnak ... nem sokat dobott rajta ..
  • And 1 #141
    amúgy kérdés... a my player módban a d-leaguből ... mikor kerülünk feljebb... ugye nem kell 1 egész seasont letólni ?:D
  • And 1 #140
    háát ... engem végülis érdekelne :D
  • báttyó02
    amugy már van megoldás arra h my playerben lehessen állítani a negyedek hosszát,meg a nehézségi szintet is..ha vkit érdekel akkor leírom h hogyan
  • báttyó02
    hát nézddmeg ottvan a beállításba h "call for alley op"
  • And 1 #137
    alley oop ? asszem LF1 vagy LF2 plusz a passz gomb
  • szapor
    senki? :(
  • szapor
    valaki nem tudja hogy lehet olyat hogy a kosárlabdát a palánk felé dobom és a csapattárs meg automatikusan oda megy és be kiséri? vagy ilyen nincs ebbe a részbe?
  • Bartn73
    sziasztok valaki nemtudja hogyha kezdek egy szezont csináltam egy játékost betettem egy csapatba akk hogytudok vele lenni?xd(mármint őt hogy irányithatom) mert egyszerüen nemjövök rá
  • genory
    Csak úgy tudtam megoldani, hogy uninstaláltam a gamet! Szerintem ez a valaha volt legjobb kosaras játék, ami kijött PC-re!! Nagyon durva!!!
  • And 1 #132
    ez a játék nagyon dúrva... már csak annyi h még neten nem sikerűlt játszanom ahoz kéne majd 1 kis segítség ha valaki próbálta már ... meg 1 jó slider beállítást is még keresek aztán minden jó lesz :D
  • genory
    Nekem se akarnak pályára lépni a játékosok! Mit kell kitörölni vagy csinálni és, hol hogy jó legyen?
  • And 1 #130
    csáó hogy van ez a csinálsz 1 játékost mód ? mert csináltam 1-t de azzal h lehet meccsre menni ? nem vágom... meg ha belépek oda h mutassa kik vannak fent .. kiír valami 1000 valahány embert de 1-t sem látok ... csak ennyi a gond :D
  • báttyó02
    énis :d
  • Neoncsoves
    beléptem :)
  • báttyó02
    uh pedig vele menni kéne
  • Firerock
    kobi brájent:D
  • báttyó02
    kivel gyakorolsz? (játékos)
  • Firerock
    nem sikerül
    már sétideegsítettem magam
  • báttyó02
    +futás
    de először practicében próbálgasd
  • báttyó02
    azzal amivel dobsz
  • Firerock
    skacok!
    melikkel tudok zsákolni?
  • Pethy23
    Csináltam egy Crewot ha gondol csatlakozz neve Hungarian DTeam
  • genory
    A my player mód nekem is nagyon tetszik, bár meccset még nem nyertem! Irányító karaktert generáltam, gólpasszt sokkal egyszerűbb adni mint pontot dobni. Szerintem nagyon nehéz, de nagyon állat!!
  • Matt07
    nekem a my player mód nagyon bejön, alig bírom abbahagyni :)
  • ProGabe #117
    kipróbáltam

két negyed + egy kis practice:

- sokkal "smoothabb" az egész, jobbak az átmenetek két mozgás között
    - a játékosok mozgása azért i élethűbb, mert még jobban számít a lendület, meg reálisabb a labdakezelés is
    - vannak cselek, amiket könnyebb kivitelezni, cserébe vannak, amiket az istenért sem tudtam megcsinálni. pl. nem akarta a lába között átpattintani a labdát, aztán addig szórakoztam, amíg megindult hátrafelé a játékos, háttal végigfutott a fél pályán és közben végig crossoverezett!
    - védekezni egyrészről nehezebb, mert a jobb kart már tényleg célirányosan kell húzni, különben nem is nyúl a labda felé, másrészről ebben is vannak jó újítások
    - 5 perc után úgy érzem, hogy az AI jobb, pl. jobban helyezkednek a társak
    - grafika is szebb, mozog a mez, rendes arckifejezések vannak, stb

és a lényeg: online mód! nba-today, hírekkel, letölti az aktuális rostert, meccs közben futnak a hírek kis csíkban, stb. persze az igazán lényeges, hogy lehet csapatokat létrehozni, azokba behívni másokat. kéne majd egy sg-s, hadd kapjak ki az itteni topiklátogatóktól :)

szóval még jobb lett, mint a 2k9

a my player módot meg sokan szidják, mint a bokrot, mert túl nehéz :)
  • icemankimi
    jó kis game lett csak azt nem vágom benne hogyan kell felugrani és labdát szerezni :S
  • báttyó02
    multiban sehogy,nekemis azt irja
  • AncsyKA15
    Hogyan kell átállítani, hogy a my play-ben ne 5perc legyen egy negyed hossza?
  • TaRka0107
    Multiplayerben hogy tudtál játszani? Én regisztrálnék és azt írja ki hogy tele van a szerver, próbáljam később:)
  • báttyó02
    nemsokára lesz bannerunk is
  • báttyó02
    hu ez a my player mód gecinehéz h megfeleljek mindennek
  • Tormiee17
    Valaki letudná screenelni egy jól beállított bill konfigot? :S
  • isclit
    A foultokat viszont fel kellett húznom 85-ig h reális legyen...nem volt fault 50-en. Ez a posztokra kijátszott taltikai újítás viszont mocskos jó!
  • daver88
    nohát, közben én is leszedtem, életemben először játszottam ezzel a fajta játékkal, 40 ponttal kikaptam első meccsemen :D...

lesz ez még jobb is...

gamepad beállítása elég húzós, legalábbis nekem, nagyon sok idő elment vele, amire is valamennyira elkezdtem "érezni"...

de zsákolás és a védekezés nem nagyon akar sikerülni...

• Matt07
    ezaz lejött végre :D
  • báttyó02
    néhány kép

• Matt07
    2K9-et nagyon sokat toltam,de ha még arra rá tudtak tenni 1 lapáttal
  • TaRka0107
    Jó lett a játék amúgy! Regisztrálni akarok és azt írja hogy a server tele van, próbáljam meg később! Pedig kipróbálnám neten!:D
  • Matt07
    nekem még pár óra és lejön, de alig bírom kivárni már :D