1222

NBA 2K10
  • Legend Killer
    nekem is volt1ilyen, idegesítő, de azóta semmi baj.
  • Richardix
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    meccs közbe egyszer csak bezérja a játékot.. pedig tökjól álltam :(
  • Legend Killer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    zárt torrentről szedtem le, de isohunt, meg ilyeneken biztos fent van
  • 5c0rp330n
    jah, linkt
  • Richardix
    aki nem olvas vissza pár hsz-t az azt hiheti beindult itten a drogkereskedelem :)
  • Legend Killer
    jaja, jó kis cumók.
    kell? :D
  • 5c0rp330n
    sexy beach 3, rapelay? tudsz elni :)
  • mikiking
    Sziasztok,ma tettem fel a gamet...elotte semmien Nba-val nem játszottam. Hol kezdjem ??? Kicsit fura bill kiosztás van,melyik gombokra van szukseg,mert nem hiszem,hogy az a sok kelllene. Valaki nem tudna adni egy bill konfigot ??? És egyébként hol kezdjem a gyakorlást ??? Nehez lesz belejonni,nem tudom hol kezdjem
  • Richardix
    aztaqrva... utolsó másodpercben dobtam kosarat FÉLPÁYLÁRÓL! na eeez az amiért érdemes játszani :)
  • Legend Killer
    ok, kösz.
  • bodesz
    Cheatenginel lehet haxolni a skillpontokat.kicsit hozzáadni aztán felratingelni a playert.
  • Richardix
    Amúgy a játékosok neve mellett a csíkok mit jelentenek?
    Én eddigi megfigyelések alapján oylasmira jutottam, hogy mekkora esélylel dobja be onnan a labdát... de nem vagyok tuti
  • bodesz
    MYplayer modban vmiaz a gép nemfog berakni kis ovrl(rating)-el berakni kezdőbe,vagy legalábbis ahoz nagyon jónak kell lenni.Rotation alapján cserél be a gép.(Menu->Team Information->Rotation),és itt látod hány percet fogsz játszani kb.Illetve van úgy hogy a cpu pl beállítja a jól pattonozó játékosok ha kevés a pattano vagy védekezőket ha nagyon rossz a védelem stbstb...

• donpedro
    Általában azért én is kihajítom a nézők közé meccsenként egyszer-kétszer. A passzolás képességet még nem fejlesztettem.
  • Richardix
    0 eladott labda? az szép. én bezzeg 1 negyed alatt 4x dobtam mellé passznál (bár csapattársaim is ügyesek h egy passzt nem kapnak el -.-)
  • donpedro
    A Magician mágust jelent. A cserét az edző mondja meg, te nem tudsz beleszólni, de többnyire igyekszik akkor levinni, amikor elfáradsz. Én általában az utolsó 1-2 percre fáradok el, ezért most el is kezdtem Staminára gyúrni.

Közben lejátszottam az eddigi legjobb meccsemet a Detroit Pistons ellen. Baron Davis ekkor még mindig sérült volt, így én kezdtem, és az elejétől kezdve nagyon jól ment. Támadólepattanókat szedtem, gólpasszokat osztogattam, és ezúttal a dobások is ültek. Ráadásul védekezésben teljesen levettem a pályáról Chauncey Billupst, 5 pontot dobott rólam az egész meccsen, abból is az egyik egy mázlis tripla volt, nagyon messziről.

Ennek ellenére szorosan alakult, mert a Pistons mindig visszakapaszkodott, amikor épp nem voltam a pályán, sőt a negyedik negyed elejére ők kerültek kb. 10 pontos előnybe. Ám miután újra becserélt Dunleavy, megint sikerült összekapnom a csapatot, és hibátlan játékkal kiegyenlítettünk. 88-88-nál már a győzelemért támadhattunk, és sikerült is tisztára játszanom magam, de a tiszta tempót mellé dobtam. Az ellentámadásból 17 másodperccel a vége előtt Martin zsákolt egyet, 90-88 oda. Gyorsan felvittem a labdát, lepasszoltam Thorntonnak, és sikerült megint leszakítanom magamról a védőt, így üresen találtam magam a sarokban. Integettem, hogy johet a passz, és szerencsére jött is - küözvetlenül a dudaszó előtt zúdítottam be a triplát, amivel megnyertük a meccset.

22 pont, 10 gólpassz, 4 lepattanó (2 támadó), 1 blokk, 1 labdaszerzés, 0 eladott labda, és a Jordan Player of the Game is én lettem.

Fantasztikus volt, az ilyen pillanatok miatt hatalmas ez a játék. (Ha belegondolok, hogy már több, mint 10 éve ezt magyaráztam minden programozással foglalkozó ismerősömnek, hogy egy szerepjátékszerű fejlődéssel kiegészített karrierjáték a főbb sportágakban külön-külön mekkora siker lenne, és meg kéne csinálni. Egyiküket sem érdekelte...)
  • Richardix
    fura, mer engem 12 perces negyedekkel ált 1-2x lecserél, akkoris ha még nem fáradt a játékosom, és jól is játszik. Vagy ez így megy h mindenkit egyszerre cserélnek?
  • Legend Killer
    my playerben engem nem cserél le, ha jól megy a szekér. magamtól is kispadra tudok menni? amúgy kösz. és xfire problémára tudsz vmit?
  • báttyó02
    igen a gatorade-s az azt jelenti h csere kell azoknak mert fáradtak
  • Legend Killer
    xfire nem találja ezeket, pedig benne van.

ez volt a 2k9nél is a baj. mit tegyek? :S

és mi ez a kis getrade v milyen ital jel a játékosoknál? fáradtak, csere kell, v mi? :S my player módban, de mindegyikben látható.

és aki azt akarja, hogy my player módban bemondja a játékosa nevét, egyszerűen írja be, hogy Joe Johnson. Az elég gyakori név és bemondja minden géjmben. maddenben is bemondta :D, onnan vettem, bevált módszer nálam. beceneve amúgy Magician. varázslatos? :S nemtom pontosan.

pls válaszoljatok majd.
  • donpedro
    Engem most épp az bosszantott fel, hogy hiába kerültem be végre először a kezdőbe (Baron Davis sérülése miatt), ha egyszer nem bírok bedobni semmmit középtávolról. A legutóbbi meccsemen 0/8-cal zártam a tiszta középtávoli tempókat - 79 a medium shot képességem... Ehhez képest viszont a triplákat egész jól dobom, 34-ből 17 hullott be eddig a szezonban, pedig az csak 75-ös skill nálam.

Kb. ilyen volt az is, amikor a shooting drillt akartam megcsinálni, és összesen két dobásom volt jó, pedig kivétel nélkül mindegyik perfect release volt. Ez azért elég hülyeség, ha már egyszer jól cinálok valamit, akkor azt értékelhetné a játék.

Arról nem is beszélve, hogy a 0/8-tól eltekintve remekül ment a játék, már az első negyed végére A+ voltam, és ez így is maradt végig. Viszont a csapatom nagyon gyenge, és Eric Gordon (SG) is az agyamra megy. Tőle csak örökölni lehet a labdát, amint lepasszolom neki, onnantól akár vissza is mehetnék védekezni, soha nem passzol.

Sajnos a Rookie of The Year-re se lesz esélyem, hiszen a meccsenkénti 8-10 gólpasszom nagy részét az idei draft 1/1-ese Blake Griffin vágja be, így simán ő lesz a legjobb újonc a statisztikák szerint.
  • donpedro
    Nálam sem volt ilyen gond soha.
  • ProGabe #240
    ja ez nagyon szar. ami igazán furcsa, hogy az edzőtáboros meccseken nem csinálta. most a D-league-ben megint

és ha már D liga: csesszék meg! mind az 5 meccsen A+ voltam(!!) a Lakersnél, az utolsón pl. Vujacicot fogtam, 4 pontot dobott, én 27-et (!!!), vagyis a csapat összes pontjának a felét (!!!!), ez volt minden meccsen, 20-as átlag, erre elküldtek
  • Richardix
    Amikor megnyomom a sprintet akkor jobb felül emgjelenik egy nyilas szar, és a num 2-4-6-8 forgatja a kamerát. na utóbbi az ami zavar nagyon. És ez akkor vált vissza ha
    jra lenyomom a spritnet... de ez így akkoris zavaró.
  • Darkon
    Irta valaki a playerss detail-t leveszitek mediumra minden tobbi mehet max-on, nalam 46-os FPS-t produkal igy 1600as felbontasba. Amd x2 5400 2gb ram, ATI3870-el.
  • Yube
    Na,na vegyél vissza.
    Nekem ilyen probléma nem jelentkezett,ezért nem tudok mit mondani. Lehet mások is így vannak ezzel.
  • Richardix
    vki válaszoljon már csesszemeg!
  • twi452
    a képemen látszik, hogy én sem max grafikán játszom..lol
    nekem egy x2-es athlon van 2.6GHz-en 8600gt-vel ugyanúgy és 27 szintén
    1024-en a közönség és a játékos részletességen kívül minden maxon és nem akadozik
  • Richardix
    lenne egy elég idegesítő bajom.
    a sprint gombot megnyomva bead egy kamerakezelős szart ami zavar a játékban, ki lehet ezt kapcsolni, hogy soha ne jöjjön elő?
  • grizzly21
    nekem 2 magos van de csak 1.8as, es nagyjabol szepen viszi. AA-t vedd le, es probald szepen customizeolni, mennie kell azert annak akadasmentesen ha leveszed a dolgokat
  • JoePapa24
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem! Az én konfigom így néz ki: Pentium 4 3,2GHz; 2GB RAM; Nvidia Gforce 8600GT; Win7. Ha elindítom a játékot practice módban, vagy 1-1 ellen, akkor tökéletes a grafika, viszont ha 5-5 ellen játszok, akkor szaggat és nagyon lassú... Ez normális? Az a fő gondom, hogy hiába veszem le a felbontást, vagy a grafikai beállításokat, akkor is ugyanolyan rossz... Ennyire kell neki a 2magos proci???
    Kérem írjon akinek hasonló gépe van, hogy neki is rossz-e!

Köszi!
  • twi452
    vicces bug az utolsó meccsemen..xD még bent táncoltak egy ideig a pályán :D

• Richardix
    néha énis úgy érzem, kifogtam a legszemetebb emberkét, néha meg alig szerez rólam pontot. Most volt egy nagyon ygenge meccsem, C-, sokat dobtak be rólam, meg sok passzomat megfogták, illetve alig szereztem pontot/assistot.
  • Tormiee17
    Énis játszottam Williams ellen,22 pontot dobott rólaam én meg 14 et róla.
  • donpedro
    Védekezéskor nyilván nagyon sok függ attól is, hogy kivel állsz szemben. Az egyes játékosok stílusa is nagyon különbözik, néhányan állandóan cselezgetnek, próbálnak megindulni, mások inkább kintről dobálnak.

Most egymás után 3 abszolút nagyágyú irányító jött ellenfélként - Deron Williams, Chris Paul és Jose Calderon. Calderont simán meg tudtam állítani, de ő is megállított engem. Chris Paul már nehezebb dió volt, néha elcikázott mellettem, de aki igazán durva volt, az Williams. Már nem emlékszem, hogy hány pontot dobott rólam, de közöm nem volt hozzá. Persze én is elég dekoncentráltan játszottam, ez volt az első meccs miután betöltöttem a játékot, és kellett egy kis idő, hogy megint felvegyem a ritmust.

Érdekes lesz amúgy a folytatás, a Clippers ugyebár egyébként is elég gyengécske csapat, de most még az egész szezonra lesérült Marcus Camby, és kb. egy hónapra kidőlt Baron Davis is. Lényegében csak a két legjobb játékosa a csapatnak...
  • Legend Killer
    akkor hajtok, én második d ligásomnál vok.
  • ProGabe #226
    én nem tudom, hogy melyik bill. a shift, mert én gamepaddal játszom, de sokan írják, hogy nem megy a védekezés: azzal a bizonyos védekező-gombbal sem? ha megnyomjuk (vagy inkább nyomva tartjuk) emberünk rámászik a másikra, kizárja, betakarja, ráfekszik, mindent megtesz, hogy ne tudja megszerezni a labdát

persze így is meg tudja szerezni, ha neki passzolják, de sokkal könnyebb dolgunk van, mert arra kell figyelni, amikor megindul, ilyenkor vele kell menni, aztán ha megáll megint nyomni a gombot, ill. húzni a jobb analógot, ami ugyanez, csak hát... még jobb, mert "lopni" is lehet így, meg felemelni a kacsóinkat :)
  • Richardix
    lenne egy villámkérdésem: a Shift az mégis mire jó? eddig azt hittem h védekezéshez kell, de rájöttem h nem.
  • Tormiee17
    8 D ligás meccs után 10 napos meghívott kaptam a Charlotte Bobcats-től :) az első meccsen egy C+ volt az elvárásuk én egy B+ al teljesítettem felül,második meccsen B- szerettek volna tőlem de én ismét B+ hoztaam :) Még 3 meccsem van a Charlottenal aztán kiderül hogyan tovább
  • Spark555
    Az nincs. De csak van valami mód rá, hogy ezen változtassak. Meg ahogy néztem a ez draft combine csak LIVE-ról elérhető, ugyan megvan már box vagy fél éve, de még soha nem voltam vele live-on(sztem már silver is elévült) :)