nba 2K10

Oldal 1 / 25Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
nba 2k11 és az nba 2k12 között mi a különbség?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Tormiee17
cheat engine,aztán youtube :)

Hello! Azt szeretném megkérdezni hogy tudtok-e véletlen olyan progit amivel meg lehet növelni a my player módban a meccs hosszát? és ha igen az hol lehet letölteni? (2k10-et használom)
Ez a TSearch progi hogy mûködik? Mert megcsináltam mindent úgy, ahogy a 146-ban le van írva, de még mindig 5 percesek a negyedek a My Playerben. Ezt a .cht fájlt esetleg be kell rakni a játék mappájába?
Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

valaki tudna adni tanácsot nba2k9-ben oldalból hogy kell 3 pontost dobni pc n melyik gombbal?
grizzly21
online is nyomja valaki? alig vannak fennt...

Effe88
én már nem meguntam:D:D

1 idént végig nyomtam a heattel bajnok lettem
meg myplayerbe lenyomtam vagy 30 meccset aztán rá is untam:D:D:D

webibebi
én igen:D

msn:[email protected] bárki felvehet

grizzly21
jatszik a 2k11 el valaki?

ezért vezették be ezt az álló cselezés rendszert :D egy sikeresebb kombóval szépen el lehet küldeni a védõdet :) igaz néha már ha simán csak elmozdulsz valamelyik irányba akkor is elmennek :D
TaRka0107
Akkor szoknom kell nagyon:D Mert a gép egy hirtelen mozdulattal már mögöttem van, de én õt a büdös életbe nem tudom lecselezni.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

nem valószínû :) az be van betonozva Wallnak :)

TaRka0107:
a 09-el nem nyomtam de a 10-11ben nem lehet "ragadni", mozognod kell vele, hogy ne tudjon elfutni melletted :) arra a gombra csak kicsit rázár ami õszintén szólva nem tudom mire jó..:D de ha elé tudsz állni akkor "megfogod" és nem tud elfutni melletted
TaRka0107
Valaki erre?

Effe88
az szép:D:D
és 1/1 lehet benne lenni vajon??:D:D

TaRka0107
Sziasztok! 2K11-ben valaki tudja, hogy hogy kell azt amit az NBA 2k9-ben védekezéskor a shiftel. Tehát rajta ragad a támadó emberen. Mert nekem most nem csinálja azt és simán "elsétálnak" mellettem egy hirtelen mozdulattal és már K*RVA IDEGES vagyok!:DXD

bakkerman
én voltam már 1/13 is,mondjuk rookie módban...:)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

+ egy kis gyakorlás, hogy jó idõben engedd el a dobás gombot :)
ha be van kapcsolva a segítség akkor kiírja neked, hogy túl korán-korán-pontosan-késõn-túl késõn engedted el
aztán csak figyelni kell a mozgást és be lehet lõni, hogy mikor kell elengedni :)
Effe88
free throw

sziasztok
amatõr kérdés
My Player módban abszolut nem mennek a büntetõk melyik tulajdonságra kell adni a skill pontokat hogy potosabb legyek a büntetõknél?
FrezeR
Az a vicc, hogy átnéztem jó pár oldalt és ez az egyetlen verzió...ha esetleg valaki talál egy mûködõ verziót szóljon lécci :)

FrezeR
Az a verzió nekem is elindul ahol a Lakers játékosa már. A gond azzal van amikor még fiatal és "undrafted" na az nem indul el sajnos :( Pedig nagyon jó lenne. A fiatal Jordannal el tudtam indulni azzal nem volt gond ez a verzió viszont kilép azonnal meccs elõtt.

amúgy jó, hogy felhoztad a témát mert kipróbáltam KG-t :D
dobom a terveimet, hogy indítok egy hasonló PF-et :)
amúgy sem lehet beállítani, hogy úgy dobjon mint KG pedig az aztán tényleg elég különleges úgyhogy nem fogom felszenvedni magam a 0tól amikor van 1 tökéletes KG-m csak élvezni kell a játékot vele :D
Jó kérdés, nem tudom :) Én eddig nem is próbáltam ezeket csak láttam, hogy megcsinálták de most letöltöttem a 82 meccses kobe-t és kipróbáltam simán betöltötte a my playert aztán fut szépen :)

http://dl.dropbox.com/u/4853461/kobe_mp.jpg
Effe88
na 16.meccsemen kezdõ lettem végre
pont a Lakers ellen

FrezeR
twi452: Nézegettem az oldalt amit mondtál, hogy megcsinálták a játékosokat My Player-be, hogy tudjunk játszani velük. Jordan-el el is kezdtem egy karriert de Kobe-t is szerettem volna viszont amikor betöltöm õt undrafted módban akkor a meccs elõtt kidob az asztalra. Másik verziót meg nem találtam. Szerinted mi lehet a baj? Egyébként nem tudod, hogy készítik el ezeket a játékosokat?

Ally-Up -ot vagy mit hogy lehet csinálni? valamint a zsákoló verseny hogy mûködik nem tudok trükközni
Effe88
bakker eddig 2 szer voltam dupla-dupla közelébe
mindkétszer épp nem jött össze 31p-9assist warriors ellen persze lecseréltek uccsó percekre,
18p-9ass cavs ellen, itt is elcseréltek a végén:D

FrezeR
2. kör 9. ;)

FrezeR
na hajrá :) Én most voltam január hónap játékosa és újonca egyszerre :O

Effe88
amúgy titeket hányadikként draftóltak???
engem 1kör 27.hely:D:D

Effe88
én még évvégéig tuti maradok a memphisbe:D:D
jól elvagyok itt most már megvolt az elsõ meccsem ahol 30p fölé mentem eddig 2.vagyok a ookik között csak wall elõz meg
de be kéne gyûjteni idén az év rookia díjat:)

FrezeR
Igen ez benne van a pakliban, hogy nem az visz el akit szeretnél hanem a másik. Viszont be lehet állítani ott, hogy melyik 3 csapat van az elsõ helyen akiket Te szeretnél. Nem tudom mennyit ér de be lehet állítani a saját sorrended :)

én átkértem magam a clippersbe a utahtól a 2. szezon elején
érdeklõdött is irántam a clippers aztán eltradeltek a denverhez..
úgyhogy nem mindig oda kerülsz ahova szeretnél csak megpróbálnak oda cserélni :)

vagy szezon végén feldob egy kérdést pár csapattal akiket érdekelsz, hogy hol szeretnéd folytatni és itt tuti, hogy oda mész akit választasz :)
FrezeR
Igen, bemész a my trade-be és ott látod is hogy éppen melyik csapatok érdeklõdnek irántad, majd kéred az elcserélésed és utána vársz. Elvileg 3 meccs után már az új csapatba kerülsz ha sikerül megegyezniük a feleknek rólad. Engem akkor elsóztak egy 2012-es elsõ körös draft cetliért :)

Effe88
el tudod magad tradelni
my trade aszem

Tormiee17
Hogy tudtál átmenni,másik csapathoz?

egy kis trükközéssel és persze nem kevés fáradtsággal a sprintet fel lehet tornázni magasra "ingyen" mert az az egyik legköltségesebb talán
a lényeg, hogy ki kell kapcsolni az automentést aztán addig nyomni a cselezés drill-eket amíg a sprintre nem kapsz bonus-t..:) ha mákod van ugye +2t is kaphatsz :) sokáig tart tudom és irgalmatlan idegtépõ tud lenni de így rengeteg pontot meg lehet spórolni :D

igaz ehhez az is kell, hogy meg tudd azért csinálni a mozgásokat amiket kér :) ha mindegyiket sikerül akkor nem kell végignyomni sem mert alapból megnyered arannyal :)
FrezeR
ja KG-nek az lenne az extra bónusz skill :D Én csináltam most egy PF-ot megnézem ez a poszt mennyire életképes :) Egyelõre a támadó 3 mp okoz gondot, mert néha megfeledkezek róla :D

Próbáltam megnézni, hogy mennyi pont kell egy egészen jó játékos "elkészítéséhez" hát srácok ez hosszú hónapokat igénylõ napi feladat :)
Persze nem ártana minden meccsen nagyon jól szerepelni de ez nem megy mindig. Nekem a PG-vel nagyon sok a labdaeladásom.

Amúgy jó lenne összeszedni, hogy melyik posztokon mi a leglényegesebb skill amit fejleszteni érdemes.

Effe: majd írd be idõnként hol jársz :)

pc-seknek egy kis "modding" hátha még nem ismeritek
http://nba-2k.com

vannak itt labdák, valósághûbb arénák stb stb és most kb 1 hete elkezdték az összes csapat összes játékosát megcsinálni, hogy lehessen a kedvenc igazi játékosoddal is menni my playerben :)
de pakolnak fel fan videókat meg szinte mindent aminek köze van a játékhoz :)

Én erõsen elgondolkodtam, hogy belekezdek egy Kevin Garnett karrierbe csak azt sajnálom, hogy nincs trash talk meg psycho fej gomb :D
Effe88
én is elkezdtem my playerrel nyomni:)
pg avgyok edig 10 meccset nyomtam le a memphisbe
elég hitvány a csapat átlagom eddig kb vagy 14 pont 4 assist meccsenként kapok 25-30percet 12perces nyegyedekkel nyomom

pg-nek persze, hogy odaadják :) én egy betörõs sg-t csináltam de így is legtöbbször ha jól jön ki a figura akkor tiszta középtávolikat lövöldözök elég biztos kézzel :D becsörtetni a palánkhoz csak gyors indításnál jó vagy ha le akarod ültetni a védõdet pár perc pihire mert kb mindig odaütnek neked :D

8 percre állítottam be a negyedeket az kényelmes meg idõd is van azért játszani :) durva esetekben így is vannak 100 pont közeli meccsek..de elég ritkán :)
általában akkor van ilyen szaladgálás ha elkéregetem a labdát még a figura elõtt aztán lerohanok mindenkit :D ha nem megy be akkor meg õk rohannak le minket aztán így gyorsan összejönnek a pontok :D
FrezeR
nem semmi :D Én PG-vel nyomom ezért elég gyakran nálam a labda :) A New York draftolt aztán nem tetszett a csapat kértem egy cserét és elvitt a Lakers szóval most jó helyre kerültem :D Viszont rengeteg labdát eladok ami elég gáz :/ Most 50-es az overall rating-em. Hány perces negyedeket nyomsz?

Nem nagyon láttam fejetlen embert a patch óta bár lehet, hogy csak nem vettem észre, igazából annyira nem foglalkoztam vele elõtte sem amikor néha elõfordult :)

A patch után elindítottam egy my playert elsõ 82 meccses szezont lenyomtam a spurs-el de volt 3 sérülésem szóval kb 40 meccset ha játszottam összesen és csúnyán elvéreztünk esélytelenek voltunk a rájátszásra is :D 65-ös értékelésnél már berakott a mester kezdõnek ami elég durva volt mert pont ginobilit ütöttem ki így...nem is jöttek a pontjai.. és ugye a patch után a gép dobálja a figurákat minden támadásra és nagyon ritkán építik rád a figurát(vagy csak engem szopattak :D )

amikor meg becserélték mellém ginot akkor mindig õ kapta meg aztán majomkodott vele egy sort és általában ráemelt a legvégén egy 3 pontos fadeaway-t ami persze sosem ment be..:D úgyhogy elég stresszes a my player rész néha :D
FrezeR
Nálatok a javítás felrakása után vannak még fejetlen, féltestû emberek visszajátszásnál?:) Elvileg javítani kellett volna ezt és nekem még mindig vannak.

Más: Ki hol jár My Player módban? Mennyire dinamikus nektek a fejlõdés?

sprintelõ gomb + dobás

kell egy kis lendület általában plusz nem árt ha olyannal próbálkozol aki tud is zsákolni különben csak ziccert dob :)

ha a külön zsákolóversenyre gondolsz az jóval bonyolultabb
TruckerDave
Valaki megtudná mondani mivel kell zsákolni ?? Alap bill. beállítással.

a rip-ekkel általában ez a baj igen :)

nekem is anno újra fel kellett telepítenem mert közben kicsit át kellett alakítgatnom az oprendszereket a gépen és friss rendszer alatt szépen lehet vele játszani de nem pakolja fel a patch-et csak ha rendesen feltelepíted..:)

én annak örülnék ha my player-ben a többi csapattársamat is értékelnék nem csak engem..kíváncsi lennék nagyon, hogy õk miket kapnának mert "néha" annyira fogom a fejem miattuk..:)
Carloska
jaja

And 1
ja jó :D de számomra még mindig sok a bug :) és mondjuk 1 reloaded verzióhoz már feltudnám tenni a patchet ?

én is valószínû azért mert dvd5 verzóm van de peccs nélkül is nagyon jó
Oldal 1 / 25Következő →