1222
NBA 2K10
-
#1222 nba 2k11 és az nba 2k12 között mi a különbség? -
#1221 cheat engine,aztán youtube :) -
The Beast #1220 Hello! Azt szeretném megkérdezni hogy tudtok-e véletlen olyan progit amivel meg lehet növelni a my player módban a meccs hosszát? és ha igen az hol lehet letölteni? (2k10-et használom) -
hawkie22 #1219 Ez a TSearch progi hogy működik? Mert megcsináltam mindent úgy, ahogy a 146-ban le van írva, de még mindig 5 percesek a negyedek a My Playerben. Ezt a .cht fájlt esetleg be kell rakni a játék mappájába?
Köszi -
Lewy99 #1218 valaki tudna adni tanácsot nba2k9-ben oldalból hogy kell 3 pontost dobni pc n melyik gombbal? -
#1217 online is nyomja valaki? alig vannak fennt... -
#1216 én már nem meguntam:D:D
1 idént végig nyomtam a heattel bajnok lettem
meg myplayerbe lenyomtam vagy 30 meccset aztán rá is untam:D:D:D -
#1215 én igen:D -
#1214 jatszik a 2k11 el valaki? -
twi452 #1213 ezért vezették be ezt az álló cselezés rendszert :D egy sikeresebb kombóval szépen el lehet küldeni a védődet :) igaz néha már ha simán csak elmozdulsz valamelyik irányba akkor is elmennek :D -
#1212 Akkor szoknom kell nagyon:D Mert a gép egy hirtelen mozdulattal már mögöttem van, de én őt a büdös életbe nem tudom lecselezni. -
twi452 #1211 nem valószínű :) az be van betonozva Wallnak :)
TaRka0107:
a 09-el nem nyomtam de a 10-11ben nem lehet "ragadni", mozognod kell vele, hogy ne tudjon elfutni melletted :) arra a gombra csak kicsit rázár ami őszintén szólva nem tudom mire jó..:D de ha elé tudsz állni akkor "megfogod" és nem tud elfutni melletted -
#1210 Valaki erre? -
#1209 az szép:D:D
és 1/1 lehet benne lenni vajon??:D:D -
#1208 Sziasztok! 2K11-ben valaki tudja, hogy hogy kell azt amit az NBA 2k9-ben védekezéskor a shiftel. Tehát rajta ragad a támadó emberen. Mert nekem most nem csinálja azt és simán "elsétálnak" mellettem egy hirtelen mozdulattal és már K*RVA IDEGES vagyok!:DXD -
#1207 én voltam már 1/13 is,mondjuk rookie módban...:) -
twi452 #1206 + egy kis gyakorlás, hogy jó időben engedd el a dobás gombot :)
ha be van kapcsolva a segítség akkor kiírja neked, hogy túl korán-korán-pontosan-későn-túl későn engedted el
aztán csak figyelni kell a mozgást és be lehet lőni, hogy mikor kell elengedni :) -
#1205 free throw -
ricsa008 #1204 sziasztok
amatőr kérdés
My Player módban abszolut nem mennek a büntetők melyik tulajdonságra kell adni a skill pontokat hogy potosabb legyek a büntetőknél? -
#1203 Az a vicc, hogy átnéztem jó pár oldalt és ez az egyetlen verzió...ha esetleg valaki talál egy működő verziót szóljon lécci :) -
#1202 Az a verzió nekem is elindul ahol a Lakers játékosa már. A gond azzal van amikor még fiatal és "undrafted" na az nem indul el sajnos :( Pedig nagyon jó lenne. A fiatal Jordannal el tudtam indulni azzal nem volt gond ez a verzió viszont kilép azonnal meccs előtt. -
twi452 #1201 amúgy jó, hogy felhoztad a témát mert kipróbáltam KG-t :D
dobom a terveimet, hogy indítok egy hasonló PF-et :)
amúgy sem lehet beállítani, hogy úgy dobjon mint KG pedig az aztán tényleg elég különleges úgyhogy nem fogom felszenvedni magam a 0tól amikor van 1 tökéletes KG-m csak élvezni kell a játékot vele :D -
twi452 #1200 Jó kérdés, nem tudom :) Én eddig nem is próbáltam ezeket csak láttam, hogy megcsinálták de most letöltöttem a 82 meccses kobe-t és kipróbáltam simán betöltötte a my playert aztán fut szépen :)
http://dl.dropbox.com/u/4853461/kobe_mp.jpg
-
#1199 na 16.meccsemen kezdő lettem végre
pont a Lakers ellen
-
#1198 twi452: Nézegettem az oldalt amit mondtál, hogy megcsinálták a játékosokat My Player-be, hogy tudjunk játszani velük. Jordan-el el is kezdtem egy karriert de Kobe-t is szerettem volna viszont amikor betöltöm őt undrafted módban akkor a meccs előtt kidob az asztalra. Másik verziót meg nem találtam. Szerinted mi lehet a baj? Egyébként nem tudod, hogy készítik el ezeket a játékosokat? -
ricsa008 #1197 Ally-Up -ot vagy mit hogy lehet csinálni? valamint a zsákoló verseny hogy működik nem tudok trükközni -
#1196 bakker eddig 2 szer voltam dupla-dupla közelébe
mindkétszer épp nem jött össze 31p-9assist warriors ellen persze lecseréltek uccsó percekre,
18p-9ass cavs ellen, itt is elcseréltek a végén:D -
#1195 2. kör 9. ;) -
#1194 na hajrá :) Én most voltam január hónap játékosa és újonca egyszerre :O -
#1193 amúgy titeket hányadikként draftóltak???
engem 1kör 27.hely:D:D -
#1192 én még évvégéig tuti maradok a memphisbe:D:D
jól elvagyok itt most már megvolt az első meccsem ahol 30p fölé mentem eddig 2.vagyok a ookik között csak wall előz meg
de be kéne gyűjteni idén az év rookia díjat:) -
#1191 Igen ez benne van a pakliban, hogy nem az visz el akit szeretnél hanem a másik. Viszont be lehet állítani ott, hogy melyik 3 csapat van az első helyen akiket Te szeretnél. Nem tudom mennyit ér de be lehet állítani a saját sorrended :) -
twi452 #1190 én átkértem magam a clippersbe a utahtól a 2. szezon elején
érdeklődött is irántam a clippers aztán eltradeltek a denverhez..
úgyhogy nem mindig oda kerülsz ahova szeretnél csak megpróbálnak oda cserélni :)
vagy szezon végén feldob egy kérdést pár csapattal akiket érdekelsz, hogy hol szeretnéd folytatni és itt tuti, hogy oda mész akit választasz :) -
#1189 Igen, bemész a my trade-be és ott látod is hogy éppen melyik csapatok érdeklődnek irántad, majd kéred az elcserélésed és utána vársz. Elvileg 3 meccs után már az új csapatba kerülsz ha sikerül megegyezniük a feleknek rólad. Engem akkor elsóztak egy 2012-es első körös draft cetliért :) -
#1188 el tudod magad tradelni
my trade aszem -
#1187 Hogy tudtál átmenni,másik csapathoz? -
twi452 #1186 egy kis trükközéssel és persze nem kevés fáradtsággal a sprintet fel lehet tornázni magasra "ingyen" mert az az egyik legköltségesebb talán
a lényeg, hogy ki kell kapcsolni az automentést aztán addig nyomni a cselezés drill-eket amíg a sprintre nem kapsz bonus-t..:) ha mákod van ugye +2t is kaphatsz :) sokáig tart tudom és irgalmatlan idegtépő tud lenni de így rengeteg pontot meg lehet spórolni :D
igaz ehhez az is kell, hogy meg tudd azért csinálni a mozgásokat amiket kér :) ha mindegyiket sikerül akkor nem kell végignyomni sem mert alapból megnyered arannyal :) -
#1185 ja KG-nek az lenne az extra bónusz skill :D Én csináltam most egy PF-ot megnézem ez a poszt mennyire életképes :) Egyelőre a támadó 3 mp okoz gondot, mert néha megfeledkezek róla :D
Próbáltam megnézni, hogy mennyi pont kell egy egészen jó játékos "elkészítéséhez" hát srácok ez hosszú hónapokat igénylő napi feladat :)
Persze nem ártana minden meccsen nagyon jól szerepelni de ez nem megy mindig. Nekem a PG-vel nagyon sok a labdaeladásom.
Amúgy jó lenne összeszedni, hogy melyik posztokon mi a leglényegesebb skill amit fejleszteni érdemes.
Effe: majd írd be időnként hol jársz :) -
twi452 #1184 pc-seknek egy kis "modding" hátha még nem ismeritek
http://nba-2k.com
vannak itt labdák, valósághűbb arénák stb stb és most kb 1 hete elkezdték az összes csapat összes játékosát megcsinálni, hogy lehessen a kedvenc igazi játékosoddal is menni my playerben :)
de pakolnak fel fan videókat meg szinte mindent aminek köze van a játékhoz :)
Én erősen elgondolkodtam, hogy belekezdek egy Kevin Garnett karrierbe csak azt sajnálom, hogy nincs trash talk meg psycho fej gomb :D -
#1183 én is elkezdtem my playerrel nyomni:)
pg avgyok edig 10 meccset nyomtam le a memphisbe
elég hitvány a csapat átlagom eddig kb vagy 14 pont 4 assist meccsenként kapok 25-30percet 12perces nyegyedekkel nyomom