9
DarkOrbit
  • Croano
    #9
    én megveszem!Í
  • lajoskamajoska
    #8
    Sziasztok!!

    Nagyon fontos hírt szeretnék közölni a DarkOrbit rajongóinak! Munkahelyen belekezdtünk ebbe a csodálatos játékba, de sajnos mostanra be lett tiltva a munkahelyen...Éppen ezért, kb. 40 db óriási fiókot szeretnénk átadni/eladni. Mivel nem kevés pénzt szántunk rá a dologra, ezért egy kicsiny összeget kérünk értük (nem beszélve időt és energiát)....
    Több szerveren jelen vagyunk, a lényeg, hogy mindegyik Goliath csatahajó, sok drónnal. A legjobb lézerekkel, meghajtókkal és pajzsokkal vannak felszerelve, nagyon sok extrával.... Általában 50 millió kredit körüliek, és 20,000 uridium.Nagyon sok lőszer, X3 és X4 is.

    Akit érdekelne, az kérem minél hamarabb keressen meg, a [email protected] e-mail címen!

    Tehát elérhetőség: [email protected]
  • Nathanael
    #7
    Hello.

    Eladnám DarkOrbit accountom.
    Ami található rajta:
    - Goliath csatahajó (piros; 6 Iris, 2 flax drón mindegyik lvl 6)
    - 29 legjobb lézer (LF3)
    - 15 legjobb meghajtó (G3N-7900)
    - 14 legjobb pajzs
    - Rengeteg extra (extra hely cpu 3, rakétaturbó, javítórobot 3, auto javító robot, lőszer cpu, raktér növelés, automata rakéta, lőszerraktár növelés 2, radar, instant pajzs)
    - Kb. 36 millió kredit, Uri az nincs. Illetve 14-es szintű a hajó, 452 jackpot euro van rajta!
    - Ezenkívül egy tonna lőszer (több 10ezer, van X3 és X4 is), nyersanyag, valamint a galaxy gate kapuk is jól ki vannak építve.

    Nagyjából ennyi. Az eladást komolyan gondolom, csak az írjon akit komolyan érdekel, lehetőleg ajánlattal együtt. Azért válnék meg tőle, mert nincs időm már játszani, és nem 2 Ft-ot fektettem bele.
    Ajánlatot ide lehet írni: nevanem kukac gmail.com
  • KMKM
    #5
    3hónapja tolom ha fizettem volna 5ezer ft-t akkor állnék 1perc alatt őgy mint most...
  • KMKM
    #4
    jó játék azoknak akik vannak olyanok hogy ilyenre fizessenek... mert aki nemfizet ebbe ajátékba az nemisélvezi
  • papi08
    #3
    Én nagyon nemszeretem ezeket a Netes játékokat, de ez megfogott. Régen volt egy 100 játékos válogatás, abban volt egy hasonló játék, amit azóta sem találok:S
  • papi08
    #2
    A játék ITT érhető el.
  • papi08
    #1
    A WildTangent és az AtomShockwave érdekes próbálkozással állt elő: a shockwave portálon elindították új 3D lövöldözős játékukat, amelynek fő jellemzője, hogy a nem kell telepíteni semmit, mivel a böngészőben fut. Az epizódokra osztott játék első 3 pályáját ingyen lehet végignyomni, azonban a teljes játékot 20 dollár befizetésével lehet végigjátszani. A Dark Orbit-ot, amely a WildTangent Web Driver technológiáján alapul az a Phil Shenk tervezte és készítette, aki korábban a Diablo II elkészítésében is jeleskedett.