17
-
#17 Tudod mi a beteg pl a manhunt2, meg egy csomó nyugati horror, jó ez is, de ez legalább keleti :) -
Maniello #16 ez a film beteg elme szüleménye...
és akki nézi, az sem ép... -
Struggler #15 filmeket=filmet
Néha elfelejtem az állítmányt egyeztetni az alannyal, tárggyal. -
Struggler #14 LOL! Azért az angolok is idióták. Ha túl véres addig vágják a filmet amíg az ő szabályaik szerint bemutatható nem lesz. A gond hogy ebből a fimből valszeg semmi nem maradna vágás után :D
Kegyetlenül gyűlölöm amikor ilyen olyan hatóság, kiadó, TV társaság szabadon vagdossa a filmeket sokszor anélkül hogy a fogyasztó figyelmét felhívná hogy nem a teljes művet látja. Ha valaki rászánja magát hogy megnézzen egy művet, akkor szeretné azt olyan állapotban élvezni ahogy azt a rendező összerakta.
Más kérdés hogy a japcsik elég sok beteg filmeket gyártanak. -
Robi000001 #13 Nem teljesen értem hogy miért akadt ki a filmtestület...
... mégis mit várnak egy japán horrortól? :D -
#12 Az is beteg aki ilyeneket néz. -
cateran #11 Zavar,ha abrazoljak az emberi legalja termeszetet? A texasi lancfureszes se seggrepacsit jatszott es o csak 1 kiemelt,1 "hiresseg"....voltak/vannak/lesznek meg sokan (sajna)
Masreszt meg ez 1 horror (vagy mi..:D) Mi kulonbseg ha 1 zombi eszi a plebs agyat vagy 1 masik ember trancsiroz? -
Dr Adee #10 Családi, esti, könnyű szórakozás :D
Vérben fröcsögős szép napot :) -
primo #9 Ezek a japánok betegek. Az ilyesminek mi értelme van? Talán művésznek hiszik magukat az ilyenek vagy ez valami verseny, hogy ki tud gusztustalanabb lenni? -
savior #8 ez most mitol horror? mert ennyi erovel barmelyik korhazas/mentos sorozatot is annak lehet nevezni. -
FoodLFG #7 Hát ha már ekkora reklámot csináltak ennek a filmnek, akkor már megnézzük!
http://www.torrentz.com/search?q=Grotesque+
-
#6 beteg egy film az biztos. most néztem végig. ugyanakkor vicces. mekkora poén lehet egy ilyen forgatásán részt venni xdxdxdxd
meg a vége :D
[spoiler]levágja a csaj fejét egy baltával, a repülő fej elharapja a gyilkoscsávó torkát.. persze túléli LOL[spoiler] -
Segal #5 pedig aranyos a bemutató :) -
#4 JwG.Grotesque.2009.DVDRip.XviD-CiTRiN -
#3 nagyon nagyon nagy film!
most néztem trailert
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=49237697 -
#2 A Hostel egy kis tingli-tangli unalmas vacak, akkor ez sem lehet túl véres :-) -
#1 nem sokkal volt durvább a Hostelnél szerintem