4
Felcserélödött a kimenet és a bemenet
az ilyesmiket a segítségkérő topicba
az ilyesmiket a segítségkérő topicba
-
#4 vagy a hangfelvételhez beállított eszköz nem a mikrofon, hanem a hangkártya kimenet, hangbeállításoknál nézz rá, vagy a hangkártya kezelőprogramjában. -
#3 Rossz helyre dugtad a mikrofont. -
Gaborkik #2 Jó kimenetbe dugtad be ?? -
#1 Császtok.
Remélem ti tudni fogjátok a megoldást, én már annyit szenvedtem vele hogy teljessen feladtam! :(
SZóval az a gondom, hogy amikor tesztelem a mikrofont, a start->vezérlőpult->hangok és audió eszközök tulajdonságai->"hangkártya teszelése..." menüpontban, akkor írja hogy beszéljek a mikrofonba, és elvileg a hang csíknak felkellene ugrani, ha hangot érzékelne, de nem ugrik, mert nem érzékel semmi hangot.... VISZONT! Ha elindítok egy zenét akkor azonnal felugrik, és érzékeli a hangot :S Szóval az lenne a bajom hogy a mikrofon nem az én hangomat, meg azt érzékeli amit bele beszélek, hanem azt ami a gépen szól... zene...stb
A hang kártya sztem jó, mert sztem csak az a baja hogy a gépen szólo hangokat érzékeli, és nem azt amit én a mikibe beszélek... a mikrofon is jó, mert 2 is van, egy asztali, és egy a fülesemen amit most vettem 6000 ft ért és egyikel se jó :S várom a válaszokat, ötleteket, ha van egyáltalán, nagyon megköszönném a segítségeteket, sziasztok (ja és relatek hang karim van)
A hang kártya tesztelésnél, amikor kiirja h beszéljek a mikibe akkor, semmi, de ha elindítok 1 zenét, akkor egyböl felugrik és érzékeli a hangot... azt ami a gépen megy... után a hangszorónál/fülesnél nem érzékeli azt a hangot ami a gépen megy hanem azt amit mondok a mikrofnonba :S