50
-
RecoPhile #10 Ha már szlovákokra esett a szó. Nem régiben hallottam, hogy kedves Szlovák miniszterelnök/vagy államfő, nem tudom így hírtelenjében. Kimerte mondanni, hogy LÉTEZIK CIGÁNY bűnözés!!! Hírtelen akkorát nőtt szemembe ez az ember... Attól függetlenül is, hogy beakarja vezetetni a szlovák nyelv törvényt. :)
-
BenceYCE #9 Szerintem ha valaki mindenféle indíték nélkül tisztán akar látni, az megnézi mindkét oldal álláspontját és biztosra veszem, hogy nem ír saját agyszüleményből ilyen hülyeségeket mint #5 -
Epikurosz #8 Ezek olyanok, mint a zavaróállomások. Céljuk, hogy ne láss tisztán. Alább a #2-eskét belökő szörnyeteg meg legszívesebben elhallgattatna engem. -
BenceYCE #7 Lökjem a videót amikor Fecónk az Árpádsávos zászlóra esküdött mint történelmi jelképre?
Netán szívesen engednéd ide az olaszokat, hogy ez régen itáliai terület volt, húzzatok át mind a Tiszántúlra?
Kit érdekel a faji-, nemi és politikai hovatartozásod?
Ha bűnöző vagy, kerülj sittre, ennyi!
És ha más országokban lehet büszkén viselni a hazafias érzelmeket, történelmünk jelképeit, akkor itt is had lehessen már, jó?
Kezdem irigyelni a szlovákokat és felnézni rájuk, hogyilyen nemzettudatos vezetőik vannak. Elismerésem. Ezzel szemben Izraelt az EU-ban minden ország bírálja, szerinted véletlenül? -
#6 neked mi bajod van? -
msstz #5 hagyjátok már a szar árpádsávot és az egészet a faszba ezzel a hülye palesztinsorssal és nemzethalállal együtt. unalmas és szánalmas.
ja igen, csak hogy tudjátok:
cigány, buzi, liberális, és zsidó is vagyok, természetesen.
a magyar állampolgárságot meg vette a tel avivi nagybátyám. kieszlek titeket a vagyonotokból szegény magyar ifjak. -
Epikurosz #4 Hát, igen, ha én lennék Superman, fittyet hánynék mindenkire, de - én, rohadék - nem vagyok Superman. -
#3 Nem a szlovakok torlik el a magyar(oka)t, még a vilagot felvasarlo népre sem mondhatjuk azt; hanem mi magunk vagyunk azok.
Lásd: gerinctelen csicska politikusaink, agymosott nemzeti identitas nelkuli tobbség.
Hiábavaló lett volna már a Habsburgok részérol is a szabotázs Magyarország ellen, ha elvhu gerinces vezetoink lettek volna.
Hiábavaló lett volna a trianoni osszeeskuves, ha rohadt (magyar) gazembereg nem adták volna el az országot.
Hiábavaló lett volna a kommunista nyomás, ha a magyarságnak eros nemzettudata lett volna..
Persze ez, azon a tényen nem változtat, h kívulrol tudatosan bomlasztották szét "nyugati" megrendelésre a nagyhatalom-reményu Nagy-Magyarországot; és ez a folyamat ma is tart.. a sok agymosott "magyar" segítségével. :( -
teddybear #2 Ahhoz előbb el kell foglalniuk minket is, és még akkor is ott van a többi országban élő magyar nemzetiségek.
Beszélni ezüst, hallgatni arany, tudod-e? -
Epikurosz #1 A szlovákiai nyelvtörvény erre a sorsra akarja juttatni drága magyar nyelvünket is.