23
-
who am I 7 #23 hát jah, elég kevés diák v. munka lehet a stanford egyetemen, ilyen hülyeséggekkel foglalkoznak -
anticipacio #22 Na, hát, most aztán nagyon meglepődtem azon, hogy ha kevesebb anyagot használunk fel, akkor kisebb a környezetszennyezés. Magamtól rá sem jöttem volna erre a triviális tényre. Ez egy igazán hasznos kutatás volt. Bruhaha! -
#21 Persze, de általaban nem a popmusic es 1éb mainstream szarokat tolnak jo minosegben, hanem klasszikust meg jazz-t (hál'isten). ;) -
semmikozod #20 Igen létezik, de eléggé limitált a választék. -
#19 hivatalos hely tuti nincs, mert a flac köcsög opensource és ingyenes! Nem engedhetik meg maguknak a kiadók hogy egy ingyenes formátumot használjanak! Milyen lenne má az... -
#18 ja! torrent zenebolt :) -
Icegod #17 Na ez régóta érdekelt, örülök, hogy megcsinálták ezt a tanulmányt.
A tendencia jó (no CD), csak a minőség romlása zavar csöppet. Létezik olyan online zenebolt, ahol veszteségmentes formátumban (pl FLAC) lehet zenét letölteni (venni)? -
#16 Észak-korea a legkörnyezetvédőbb: nincs áram, meg van oldva a probléma Igaz más sincs nagyon:
-
Temaruk #15 Az e-olvasók ellen nem tiltakoznak a könyvkiadók? -
gosub #14 Mikor más apró hülyeségről megállapítják milyen környezetszennyező senki sem tiltakozik, elmegy a hír, de amint a zenekiadók csőrét piszkálják azok máris visszaóbégatnak. Én inkább kímélem a környezetet -
#13 1et ertek, meg raadasul a legtobb letoltes tré, vagyis a legtobb menne a szemetbe cd-stul.. -
butuska66 #12 Mi magyarok mindig is védtük a környezetett -
geo91 #11 így van! -
tomcsa4 #10 Engem a zene nem érdekel. Játékokból is pár darab. Filmekből már több, de igazából könyveket veszek inkább. Hiába, prioritásban azok állnak előrébb. :) -
bakagaijin #9 Költöztél-e már 100km-nél nagyobb távolságot cd+dvd gyűjteménnyel? Nem mókás, nehéz mint a kő, ráadásul pl egy műsorosdvd tok minimum 10x akkora helyet foglal mintha csak a lemez lenne. Igaz, könyveket hurcolni még kevésbé vicces, azok maradnak az n+1-edik fuvarra... -
#8 de -
Ferrer #7 De. -
#6 Nem. -
Ferrer #5 A digitális hanglemez élt, él, élni fog! -
vmiki88 #4 egyszer úgyis el fognak tűnni a cd-k, ÖRÖKRE. -
FoodLFG #3 Engem a zene érdekel, amit letöltök. A többi nem. Sőt kifejezetten nem tetszik, hogy ha valami CD foglalja a helyet a polcomon. -
tomcsa4 #2 Jaja, de azért mégis jól mutat a polcon. Ad egyfajta kellemes érzetet, mely pénzben nem kifejezhető. -
#1 hát igen... főleg hogy kevesébb pénzt kapnak a zsíros disznó kiadóvezetők, és kevesebb luxusautót is tudnak vásárolni. Így duplán védve a környezetet :)