24
  • keeppy
    Még valami a legtöbb embernek a lan nem amiatt kéne szerintem, hogy neten kikerüljék a battle netet-(ez abszurdum) hanem, mert igazán jót starcraft-al lan partikon lehetett tolni. sc-ban egyszer sem mentem fel BN. és a II-részében sem mennék, minek?! hogy a nagyon jó játékosok elalázzanak kössz nem :-D, márpedig ha felmennék biztos összefutnék ilyen profi gyerekekkel, ha 1-1 barátom nem ér rá vagy fordítva..., én élvezni szeretem a játékot hozzám hasonló béna barátaimmal egy helységben ahol szentségelhetünk egymással dögivel :-D.
  • keeppy
    NoxImpera: voltál már lan partin?
    és loverman: támadnak...
    válaszolnék, ezek szerint te még nem voltál lanpartin :-D, nem vagy tisztába milyen egy hangulat ha 3 centire vannak tőled a barátok és úgy leüvöltöd amikor végre egyszer elkalapálod, aztán betolod a pizzád a söröd. Kicsit más a feelingje, mint annak, hogy a szobádban egyedül kuporogsz és akkor onnan beszélgetsz az ismikkel ventrin- vagy valamin... hát picit asszem ROHADTUL UTÁLNI FOGJUK EZÉRT NAGYON SOK SOK LAN TÁRSASÁG A NYOMI BLIZZÁRDOT!!!!!!!!!!!!!!!
    Am nagyvárosban ahol lakom és mégis 1mb netem van mee többre nem futtja.
    Megint a gazdag pénzt szóró fiatal faszoknak kedveznek, apuci majd kifizeti...
  • Pretorian
    Ezt miért olyan nehéz elképzelni...? Nem értelek...
    Egyébként meg, tegyük fel, hogy minden gamernek van netelérése...és akkor mi van?
    Ha nincs lan opció, és a játéknak tegyük fel szar a netkódja, meg vagy lőve.
  • MrPrise
    Nekem is. Főleg az első néhány rész. A többiben már egyre fogyatkoztak a lehetőségek.
  • xizor
    nincs lan = nincs esport. szerintem aki már komolyabban tolt akármilyen gamet tudja, hogy mekkora a különbség ha 50ms a ping vagy ha 0ms.
  • MerlinW
    Megjegyzem az ország nagy részében még mindig örülnek ha 1Megás netet kapnak. Nem csak nagyvárosokból áll a világ.
  • Rotcsa
    Jó lenne, ha folytatnák azt a sorozatot! :(
    Nem fejezték be. Kedvenc játékom volt!
  • MrPrise
    Persze ettől még nem rossz a video, sőt, nekem egyből a Soul Reaver jutott eszembe róla.
  • Rotcsa
    Ja a kezéből az a sugár meg a ruhája olyan mint Raizelen az a posztó.
    Amúgy az alakja nem olyan meg a feje is sokkal rusnyább.
  • cateran
    Ajanlom figyelmedbe a hivatalos wow forumokat,mennyire az en hibam....talan ha 1,5 eve vannak gondok a login serverrel,de oda se neki...millioan sirtak mar,1000x be lett bizonyitva hogy a ping a telia halozataban elakad es nem eri el a servert,de ugy tunik pont olyan majom vagy mint a supportosok:kerjuk installalja a legujabb alaplap,halokartya,videokartya,hangkartya drivereket,ha router mogul jatszik kerjuk ellenorizze a beallitasokat,stb..az hogy 1 napja meg vigan ment, valahogy mindig lepergett roluk,az hogy 3 ora alatt 12 oldalasra nott a topichozzaszolasok szama nem izgatott senkit.....csak ezt tudtak szajkozni...(ez olyan 6+ honapig bezarolag,akkor hagytam fel a blizz tamogatasaval a wowon keresztul.)

Illetve:"(van hálókártyád LANhoz de nincs interneted? ugyanmár)" ez miota fugg ossze? A halokartya alap tartozek alaplapokon vagy 10 eve (ha nem tobb) es nem fogod elhinni,de nekem is van halokartyam,de ha elkoltozom akkor netem nem lesz..hoppa...
  • MrPrise
    A fickó úgy néz ki mint Raziel a Soul Reaver-ből.
  • Loverman
    Lol támadnak a disznók. Nem a kőkorszakban vagyunk hanem a 21. században épp ezért valszeg már szinte minden gamer-nél van net (van hálókártyád LANhoz de nincs interneted? ugyanmár), és ugyanezért a Battle.net sem kőkorszaki. Ha eddig is lagos,bugos stb. lett volna akkor senki sem használta volna a Diablo 1 és Warcraft 2 óta, de mégis használták és szerették, tehát jó, tehát nem szar. A WoW szervereit sokan fikázzák de nekem sosem volt semmi problémám úgyhogy valószínűleg "a hiba az ön készülékében keresendő".
    uff
  • NexImpera
    Tudod te mi az hogy lanparty? mert nem ugy latom... Kőkorszaki nettel eleg keves az eselye hogy BNen kb. 5en el tudjatok partizni. Na meg ahol nincs net?
  • Narxis
    Látszik, hogy még életedben nem voltál lan party-n vagy ha igen fingod nincs a működéséről arról meg főleg nincs, hogy lanozni nem csak azok szoktak akik warezolnak. Egy technológia nem akkor lesz elavult amikor a Blizzard kijelenti hanem amikor már senki sem használja.
  • macseke
    valamelyik hozzáértő rajongó úgyis csinál hozzá LAN-os multit előbb-utóbb; szerintem ezt is inkább azok szopják be, akik megveszik az eredetit.. :/
  • cateran
    Már 1000x ki lett tárgyalva...nekem csak 1 gondom van ezzel:ha a serverek olyanok lesznek mint a wowos szerverek,akkor ott online játék nem nagyon lesz...állandó lag gondok,server restartok,leállások,nem elérhető a login server,stb..nincs server - nincs multi..ha elmegy a net-nincs multi...túlságosan erős kötödést akar a Blizz...(és ide a rozsdás bökőt,beetetés után a sima Bnet2.0 is fizetős lesz,nem csak a speciális részek..)

• Loverman
    most ha valaki szeret multizni a haverjaival akkor olyan nagy katasztrófa lesz regelni battle.net-en (kb hány oldalon regeltetek eddig? gondolom nem kevésen), nyitni egy szobát és ott játszani? naugye. ha valaki ezért fikázza az valszeg úgysem vette volna meg és most azért bosszankodik mert a torrentről leszedett progival nem tud majd multizni. hát így jártak :D
  • Zaraki Kenpachi
    Van benne valami igazság a feltételezésedben, ha igaz akkor a Blizzardnak nem így kellet volna közölni, hogy B.NET 2.0 olyan jó lesz, hogy nincs szükség LAN-a, no meg nem lesznek laggok (ezt erősen kétlem).
  • kids
    A LAN-t azért hagyják ki mindkét játékból, hogy a letöltött kalóz serialos verziókkal való netes játék hamachis kiskapuját kiküszöböljék. Mondjuk ez csak feltevés.
  • IMYke2.0.0.0
    Valahogy úgy...
  • nohea
    "újabb választható karakterosztály" - by that they mean hogy megmutatnak egy újabb átrajzolt és átnevezett D2 kasztot...?
  • Hober Mallow
    Lan néklül továbbra is csicska
  • semmikozod
    OMG
  • Hegi90
    jeeeee