98
A mikroblog
-
Renata100 #98 -
#97 "Lehet, hogy a fiókod nem hajthatja végre ezt a műveletet. Frissítsd az oldalt, és próbálkozz újra."
valamiért ezt írja ki és nem tudok tweetelni, supportot meg nem találtam. se retweet se favorite sem működik -
COOLancs #96 Ez lesz a szomorú jövő, Stazi reloaded. -
#95 [URL=http://techline.hu/it/2012/1/31/Letartoztattak_mert_azt_irta_Twitteren_hogy_ZFECF8]Letartóztatták, mert azt írta Twitteren, hogy "destroy America"[/URL] -
#94 wow fejlődés -
#93 :OO -
ldavid #92 na, meg lett magyarítva
-
#91 ok
Csak fura volt, hogy az átváltó gomb most nincs jelen
-
#90 Ha telepíted az Android vagy iPhone készülékedre a hivatalos twitter alkalmazást akkor megkapod az új webes twittert is. Amúgy hamarosan mindenkinek átvált az újra, csak még tesztelik, fejlesztik. -
#89 haver most regisztrált twitterre, viszont másképp néz ki a felhasználói felülete, mint az enyém, pedig a téma azonos :D
Régebben volt ilyen felhasználói felület váltásra lehetőség, de valamiért azt is mindig elfelejtette.
Ezen nem lehet valahogy változtatni? :D -
#88 -
#87 Kingdom Holding Company : Prince Alwaleed & Kingdom Holding Co. Make a $300 Million Investment in Twitter -
#86 messze van az még :) -
#85 10000. tweetet hogy ünnepled? -
#84 -
#83 -
#82 Halloween foursquare-en
-
#81 nem nagyon szoktam elolvasni senkiét az SG-n. (rajongóidnak ez kevéske :DDD)Prison Break HG az azért jelzi, hogy nem alreges alakváltó vagy, mint egyesek :DDDD -
#80 SG-s profilom többet elárul rólam :)
-
#79 azért 70+ nap után válaszoltam is a tweetre amit küldtél :DDDD
Ha valahova beszorulsz, ne nekem küldj segélykérő levelet, mert megdöglesz! -
#78 nyugi én is csak kicsit beszélek -
#77 bűzlik a tanulás :D?
Mi leszel, ha nagy leszel? Facebookon nem derül ki csak, hogy férfi vagy :DD, meg hogy nem tudsz románul -
#76 most a telefon meg a twitter a legkisebb bajom :D
-
#75 Ez kúrvajó :DDD
Telcsit milyet szeretnél? lehet tudok segíteni, bár a távolság gond lehet. -
#74 pár hónapja ellopták az okostelefonom, azóta nem tudok mindenről beszámolni... :/
Saezuri telepítése
-
#73 és azt a kliens hogy lehet telepíteni?
a gólyatáboros örömködés mellett nem sok mindent látok mostanában:)
Volt már vizsgaidőszakod, vagy szájkarate a TO-n?
Na azokra kíváncsi leszek, miként twitteled -
#72 már régóta követlek (kb 1 éve) :D
desigo-t is követtem, de pl neki a 80% a im at XYZ (kibannoltam permbann :DDDD)
-
#71 Én a Saezuri klienst használom, Adobe Air-es, megjegyzi, hogy meddig olvastam el, és onnan folytathatom napok múlva is. Most unfollowoztam kb 100 profilt, mert már nem érdekeltek a tweetjei, eddig is átugrottam őket. De így is maradt 250 körül. Ez egyáltalán nem sok. Persze most is átugrom néha az angolokat, a retweeteket, stb. Csak az user nevet olvasom el, aztán meglátom, hogy érdekel-e a szövege. Sok embert sok minden érdekel, és ha olyant ír, ami engem is érdekel, akkor elolvasom a cikket. Pár perc alatt átfutok 50 tweeten.
KÖVESS! :D -
#70 Az mekkora mikor egy kínai (vagy más ázsiai) követ téged...
mondod jó jó kövessen:)...
3 napig nem megyek fel: +50 követő (mind kínai és mind kínai nyelven twittel ergo nem követem őket, de ha valakit keresni akarsz a tieid közül, akkor a sok "tölteléktől" nem találod.
delete mind
+delete azokat akik érdemi tartalom nincs.
nem tudom, hogy valaki 100+ követett személy (értelmes kommentek linkek) felett mit tud csinálni???? napi 1 órát kellene rászánni, hogy mindenki twitpic képeit megnézd, linkelt cikkeket elolvas stb.
eleinte érdekes, de a twitter csak reklámra jó. nekem meg nincs mit reklámozni :DDD -
#69 Mostantól értesítést küld a Twitter, ha valaki retweetel vagy kedvenceként jelöli meg az egyik posztodat. -
#68 Nem twitterezhetnek a magyarok?
két tini senki majd ignorálja az egész országot
muhaha -
#67 Ha még valaki nem hallott volna róla: New Twitter -
#66 "a twitter átlépte a 145 millió regisztrált felhasználót" -
#65 meglássuk
-
#64 Valami nagy dolog készül Twitteren! Egy kb. 5 órás karbantartás van most folyamatban. Ma láttam egy olyan újdonságot a profil oldalamon, hogy jobb oldalt kiírt két usert akit ajánl hogy kövessem, úgy mint a Facebookon van a Kit ismerhetek "alkalmazás". Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből az egészből :) -
#63 Nagyon ari :-)) -
#62 ez mekkora xD
-
#61 hah... :)
azért inkább sg mint az integrálás meg a differenciálegyenletek :) -
#60 Egy nagyon egyszerü kérdés, sztem food tudni de ha mégsem sebaj. nem probléma.
menniy 1+1??????????? -
vazzeg #59 Akkor sokat figyelsz matek órán.. :D