13
  • giga123
    #13
    Nagyon jó a HP6 és ha a következő rendező megcsinálja a HP7-et olyan jól ahogyan a könyvben van ugyanis ma olvastam el. Akkor ez lesz a legjobb Potter film a világon
  • hypno
    #12
    Hát.....

    A Jégkorszak 3 szimplán feledhető, viszont ha szar az idő, a topolínókat hova vigye szünidőben szülő.
    A Harry Potter 6 már nem igazán nekik való. Már nem az a jópofa kis varázsvilágos mese, hanem egy elég sötét hangulatú fantasy. Nem mintha ez baj lenne, minthogy a könyv is olyan. Az utolsó meg még olyanabb. Azután meg a film valami iszonyat hosszú. Azt hittem soha nem lesz vége, de hát mit meg nem tesz az ember a gyerekeiért.

    A Transformers2 meg hosszú, unalmas, fárasztó, logikátlan, ellentmondásos, túlspilázott. Sokkal többet vártam tőle. A srácaimnak azért tetszett.
  • winnie
    #11
    minden hír arról szólt, a plakátra is fel volt írva, még a pénztárban is szóltak nektek, hogy a film eleje a 3d. még mi kell? mi volt benne átverés?

    nem is reklámozták sehol, hogy 3d, csak egyetlen moziba lehetett így látni. Az IMAX nem egyenlő a 3d-vel. az IMAX a nagy vászonnal egyenlő. a 3D bónusz. a jegyár pedig drágább volt, mint a normál (a 3D miatt), de olcsóbb, mint a 3D (mert csak az elején az).

  • Ecology #10
    Srácok! Én sajnos 3D-ben néztem meg és orbitális csalódás volt számomra! Na nem a film meg a 3D technika hanem az, hogy az Imax-ben foglaltunk jegyet mert ment ám a hírdetés nagyon, hogy ilyen meg olyan szuper lesz 3D-ben a 6.rész csak a jegypénztárnál ért minket a pofon amikor a kedves kis jegypénztáros fruska megkérdezte: "Ugye tudjátok, hogy csak az első 13 perc van 3D-ben a 2 és fél órából? Ugyanis ezt mindenkivel közölnöm kell!" Na elmehetnek a picsába! Azt hiszem 1750 Forint volt 1 jegy! Mire fel? Meg valszeg azért kell mindenkivel közölnie mert mindenki tudja! Jó nagy átverés volt. Azért az igazat megvalva az a 13 perc nagyon ott volt de könyörgöm! A film azért tetszett bár annyira nem volt látványos mint az előző.
  • Szemjuel
    #9
    Szerinted milyen a TE ízlésed?

    Simán megmondom a tutit bármikor bárkinek mert ha már nőt még nem sikerült kielégítenem, legalább itt "nyerő" lehetek a kis faszommal. - 100%
    A földön járok. Sz*r ízlésem van, de legalább beismerem. - 0%
  • winnie
    #8
    ja. mennyien jönnek szembe. nem is egy, hanem mindenki.

    Miért hiszik a legtöbben, hogy az ő ízlésük perfekt és a többieké gáz?

    -------
    Szerinted milyen a TE ízlésed?

    Hiszem, hogy nekem jó ízlésem van. 74%
    A földön járok. Sz*r ízlésem van, de legalább beismerem. 16%
    Ááá, izé... Nem hiszem, hogy dicsekedhetnék az ízlésemmel. 9%

    Votes: 8,094
  • Bimbike
    #7
    Nekem nagyon bejött a Hp 6. Nemhiába vártam rá ennyi évet. Az meg más kérdés, hogy mennyi ízlésficamos van.
  • Watchmen
    #6
    Sokak fikázzák a 6. részt, de nekem kivételesen bejött.
  • AZTA
    #5
    Én egyiket sem láttam moziban, igaz letöltve sem mert egyik sem érdekelt..
  • winnie
    #4
    " (inkább néztem volna meg 3Dben egy TF 2 vagy GI Joe-t ami még k*rv* látványos volt, eredetileg lett volna így csak a barom magyar forgalmazó letett róla)."

    annyám..., már megint egy hülye. (bocs a kifejezésért) 3d-ben nem szokás filmeket csinálni, a tf2 és a gij sem 3d film. idén volt pár 3d animáció meg a véres valentin. ennyi.

    ja, meg a jonas brothers koncert.
  • Rage47
    #3
    nekem nem tetszett, szerencsére nem 3Dben néztem meg.
  • Zaraki Kenpachi
    #2
    Számomra nagy pénz kidobás volt a film (igen ritka ), még jó hogy nem 3D-ben néztem meg (inkább néztem volna meg 3Dben egy TF 2 vagy GI Joe-t ami még k*rv* látványos volt, eredetileg lett volna így csak a barom magyar forgalmazó letett róla).
    Remélem a következő filmek nézhetőbbek lesznek...
  • InterFoxSOFT
    #1
    Pedig ez a HP most tényleg ott van a szeren, én élveztem minden percét!