Szekeres Viktor

Itthon csak második lehet év végén a Harry Potter 6

Mondhatnánk, hogy innen szép nyerni, de nem mondjuk, hiszen innen lehetetlenséggel határos lenne nyerni. Tudtuk, hogy Magyarországon az animációs film, pláne, ha számítógépes segítséggel van készítve, nagyon erős. Na, de hogy ennyire?

Miközben a Jégkorszak 3. hétvégén újabb 16 859 nézőt késztetett mozizásra hazánkban, s ezzel a film nagyon a Shrek 3. babérjaira tör, addig a Harry Potter és a Félvér hercegre 20706-an váltottak jegyet. Előbbi iránt az érdeklődés ezzel 23, míg utóbbi iránt több mint 40%-kal csökkent.

Ennek köszönhetően, bár a HP6 vezeti továbbra is a hazai hétvégi toplistát és a Jégkorszak 3. rész csak második lett, állandósulni látszik a két film közti bevétel- és nézőszámkülönbség, vagyis győztest hirdethetünk, amely nagy valószínűséggel megegyezik a 2009-es év itthon legsikeresebb filmjével. A Jégkorszak 3. részét ugyanis vasárnapig Magyarországon 550 537-en látták, míg Harry Potter legújabb jelenését "csak" 410 192-en, s ezen nézőszámok 685 és 450 millió forintos összbevételt jelentenek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • giga123 #13
    Nagyon jó a HP6 és ha a következő rendező megcsinálja a HP7-et olyan jól ahogyan a könyvben van ugyanis ma olvastam el. Akkor ez lesz a legjobb Potter film a világon
  • hypno #12
    Hát.....

    A Jégkorszak 3 szimplán feledhető, viszont ha szar az idő, a topolínókat hova vigye szünidőben szülő.
    A Harry Potter 6 már nem igazán nekik való. Már nem az a jópofa kis varázsvilágos mese, hanem egy elég sötét hangulatú fantasy. Nem mintha ez baj lenne, minthogy a könyv is olyan. Az utolsó meg még olyanabb. Azután meg a film valami iszonyat hosszú. Azt hittem soha nem lesz vége, de hát mit meg nem tesz az ember a gyerekeiért.

    A Transformers2 meg hosszú, unalmas, fárasztó, logikátlan, ellentmondásos, túlspilázott. Sokkal többet vártam tőle. A srácaimnak azért tetszett.
  • winnie #11
    minden hír arról szólt, a plakátra is fel volt írva, még a pénztárban is szóltak nektek, hogy a film eleje a 3d. még mi kell? mi volt benne átverés?

    nem is reklámozták sehol, hogy 3d, csak egyetlen moziba lehetett így látni. Az IMAX nem egyenlő a 3d-vel. az IMAX a nagy vászonnal egyenlő. a 3D bónusz. a jegyár pedig drágább volt, mint a normál (a 3D miatt), de olcsóbb, mint a 3D (mert csak az elején az).

  • Ecology #10
    Srácok! Én sajnos 3D-ben néztem meg és orbitális csalódás volt számomra! Na nem a film meg a 3D technika hanem az, hogy az Imax-ben foglaltunk jegyet mert ment ám a hírdetés nagyon, hogy ilyen meg olyan szuper lesz 3D-ben a 6.rész csak a jegypénztárnál ért minket a pofon amikor a kedves kis jegypénztáros fruska megkérdezte: "Ugye tudjátok, hogy csak az első 13 perc van 3D-ben a 2 és fél órából? Ugyanis ezt mindenkivel közölnöm kell!" Na elmehetnek a picsába! Azt hiszem 1750 Forint volt 1 jegy! Mire fel? Meg valszeg azért kell mindenkivel közölnie mert mindenki tudja! Jó nagy átverés volt. Azért az igazat megvalva az a 13 perc nagyon ott volt de könyörgöm! A film azért tetszett bár annyira nem volt látványos mint az előző.
  • Szemjuel #9
    Szerinted milyen a TE ízlésed?

    Simán megmondom a tutit bármikor bárkinek mert ha már nőt még nem sikerült kielégítenem, legalább itt "nyerő" lehetek a kis faszommal. - 100%
    A földön járok. Sz*r ízlésem van, de legalább beismerem. - 0%
  • winnie #8
    ja. mennyien jönnek szembe. nem is egy, hanem mindenki.

    Miért hiszik a legtöbben, hogy az ő ízlésük perfekt és a többieké gáz?

    -------
    Szerinted milyen a TE ízlésed?

    Hiszem, hogy nekem jó ízlésem van. 74%
    A földön járok. Sz*r ízlésem van, de legalább beismerem. 16%
    Ááá, izé... Nem hiszem, hogy dicsekedhetnék az ízlésemmel. 9%

    Votes: 8,094
  • Bimbike #7
    Nekem nagyon bejött a Hp 6. Nemhiába vártam rá ennyi évet. Az meg más kérdés, hogy mennyi ízlésficamos van.
  • Watchmen #6
    Sokak fikázzák a 6. részt, de nekem kivételesen bejött.
  • AZTA #5
    Én egyiket sem láttam moziban, igaz letöltve sem mert egyik sem érdekelt..
  • winnie #4
    " (inkább néztem volna meg 3Dben egy TF 2 vagy GI Joe-t ami még k*rv* látványos volt, eredetileg lett volna így csak a barom magyar forgalmazó letett róla)."

    annyám..., már megint egy hülye. (bocs a kifejezésért) 3d-ben nem szokás filmeket csinálni, a tf2 és a gij sem 3d film. idén volt pár 3d animáció meg a véres valentin. ennyi.

    ja, meg a jonas brothers koncert.