2454
Silent Hunter 5
  • crossy104
    Főmérnök: Josef Erdmann Josef csak egy jó, keményen dolgozó srác. Van egy barátságot kötött a kapitány és nyíltan beszél vele. Josef kiváló LI, nagyon kreatív és kezét. Josef nem profi háború egyáltalán, és úgy érzi, nagyon felelős csapata Felesége és fia és ő csak azt akarja, hogy vessen véget ennek a háborúnak így a fia soha nem harcolni az életében. Van egy gyenge pont az izzadás és a cukorkát. A munka leírása: A főmérnök a legmagasabb rangú tiszt a fedélzeten, kivéve a kapitány és mestere a technikai ág Fő vám felügyelete búvárkodás működése uboat, a napi berendezés karbantartására és mechanikus rendszerek. Ha a szükség úgy kívánja, akkor vezethet a kárelhárítási csoport javítási sérülésnek. Ő is az, aki kell állítania a robbanóanyag csapóajtó a hajót, és megakadályozzák az elfog ellenség. Passzív képességek: • Búvárkodás fúrók - első képes fenntartani a hajó a legjobb formában, minden merülés vagy a felszíni manőver gyorsabb lesz. • Crush mélység - tudva, hogy hogyan kezelje a rendszer, a főmérnök, növelhetik a maximális mélységet hajóját • Szakértői mélység üzembentartó - Növelni kell a lopakodás míg periszkóp mélység tekintetében minden más feltétel. Aktív képességek: • túltöltés dízelmotorral - a motor tiszt képes erő a dízelmotor üzem határain túlra is, amelyek a nagyobb felületi sebesség Ez a művelet végezhető csak rövid ideig, ebben az időben az üzemanyag-fogyasztás további növekedésére. • túltöltés elektromos motor - a motor tisztviselő képes arra kényszeríti az elektromos motor gyári határain túlra is, amelyek a nagyobb sebességű víz alatt Ez a művelet végezhető csak rövid ideig, ezalatt az idő alatt az akkumulátor a fogyasztás magasabb lesz. • Csend a motor - a motor tiszt képes csípés az elektromos motor beszerzése, a legkisebb zajra aláírás egy bizonyos sebességet, amíg a motor ott marad a zaj csökken. Semmilyen sebességet módosították, miközben ez a képesség aktív vezet be elveszíti a hatást.
  • crossy104
    Ügyvezető: Erich von Erich Dobenecker egy karrier haditengerészet tisztje, aki nemrég végzett a tengeri Schule Flensburg-Mürwik, az iskola, hogy mind az apja és Karl Dönitz diplomát. Dobenecker apja és Dönitz már régóta barátok Erich ösztönzése mind a karriert a Kriegsmarine. De amikor Erich elvesztette egyik szemét közben a gyakorlati képzésre az iskolában, aki haditengerészeti pályafutásának tűnt, mint előtte elkezdődött. De hála az apja szoros kapcsolatot Dönitz, Erich diplomázott, és még mindig bíztak, hogy XO egy U-Boot Erich rendkívül lojális az apjához és Dönitz és nagyon profi náci. Természetesen ő is akarja bizonyítani magának. A munka leírása: Az XO vagy 1. Nézd tisztviselő második embere, készen arra, hogy tegyen meg minden felelőssége, ha a kapitány a sérült vagy elpusztult a harcokban Mellett, hogy az ember felelős a tenger alatti fegyverek és az, amelyik rendesen végzi a felszíni torpedó támadásokat, míg a kapitány elfoglalt taktikai döntések meghozatala. Passzív képességek: • Irányítás - A tengeralattjáró fogja kapcsolni gyorsabban a felszínre, vagy akár víz alatt Aktív képességek: • Harckészültség - az XO kéri a jelzést, minden ember csinál a legjobban a post. Az egész tengeralattjáró hatásfoka növelhető. • Csendes futás - közben csendes futás, minden áll még, a motor az emberek mozog. A csónak szinte láthatatlan lesz az ellenfél a szonár.
  • U995
    http://silent-hunter.uk.ubi.com/silent-hunter-5/your-crew.php

Aki nagyon ráér, nincs kedve lefordítani az alábbi linknél, hogy a tiszteink mit tudnak, és miben lesznek jóóók???
  • Falcon87
    Ki az, akinek manapság nincs nete, már nem azért? :D persze nálam is elmegy néha (mármint a net...), de minimális a rizikófaktor.
  • TitaniumRR #210
    Igen. :) Az adta az ötletet.
  • Muttley
    Fura, hogy így akarják tény. Kár.
  • Muttley
    Hűűű.... : A Link az én védjegyem.
  • TitaniumRR #207
    Érdekes mintavétel. Akkor az az 1% fröcsög erről világszerte a nyilvános fórumokon és mind Vér Pistike?
    A subsim fórum SH5 topikjának csak az első oldalán vagyon 12 téma, ami a DRM-ről szól és nem igazán pozitív kontextusban.
    Fizetek érte, megveszem, de az UBI ne akarjon már minden alkalommal a -embe lógni, ha én offlány akarok játszani.
    Értem én, hogy védeni akarják a saját fejlesztésüket és persze kell egy védelmi rendszer, de ehhez miért kell nekem folyamatos UBI kontroll alatt lenni, pláne offline esetén?
    Miért ne lehetne egy idősávos log-in kontrollt inkább kialakítani? Hetente, 2 hetente,havonta tökmindegy a játék indításakor bejelentkezni a szerverükre, ott kiderül, hogy legális és lecsatlakozni, majd vígan játszani a következő kontroll időpontig, de ne minden alkalommal és ne folyamatosan.
    Mi lesz a következő lépés? Kibocsátanak egy UBI-óvszert, amivel nekem is és a csajnak is jobb és minden alkalommal csak szerver kapcsolattal együtt ..ghatom a világhálón?
    Hát a jó édes Geronazzo Mária csókolgassa őket minden reggel ébredéskor!
    Ha kitalálnak egy felhasználó barátabb védelmi rendszert, mert kell, persze, hogy kell, akkor megveszem, addig meg kenjék a hajukra a DRMjüket.

http://www.youtube.com/watch?v=UZm47SrmuwM
  • LeonSilver
    Egyébként az emberek 99%-a nem is bánja, hogy így van.
    Aki játszani akar vele annak meg kell vennie a játékot és a Blood Steve szintű emberek inkább kihagyják.Ez mindenképpen jó!

Egyébként pedig a cég ( neoqb ) maximálisan figyelembe veszi a fizető felhasználók igényeit ( amennyire lehetséges ), észrevételeit, javaslatait a peccsek készítésénél.Komoylan mondom, hogy példás a kapcsolat a felhasználókkal!
  • LeonSilver
    Rise of Flight

Net kapcsolat nélkül semmilyen módon nem lehet vele játszani.
  • Muttley
    Hasonló már volt a BF2-nél is. Tudnám mi az a RoF...
    Ott lehetett onlány és offlány accountot is csinálni. Offline accounttal lehetett nyomulni az AI ellen (bár túl sok értelme nem volt).
    Offline singlep.vel sem lehet akkor otthon játszani jelen esetben megfelelő sebességű netkapcsolat vagy egyáltalán netkapscolat nélkül?
  • crossy104
    Akkor akinek nincs internet hozzáférése, vagy akadozik a netkapcsolata az nem játszik. Éljen a XXI. század.
  • LeonSilver
    A RoF esetében erről van szó.Amikor megvásárolod a játékot kapsz egy serialt mint általában.De ezt a serialt nem a telepítésnél kell használni hanem egy account készítésnél.Aztán amikor játszani szeretnél akkor az acc infot kell a játékban megadni ( email, pass ) amit le is ellenőriz a program.Ha stimmel akkor mehetsz játszani de ha csak simán, nem multit játszol és ( mondjuk próbából ) kikapcsolod a netet akkor ez történik :

• U995
    ÁÁÁÁ mennyenek már a f...ba...
    ez most mi???
    Hülyét kapok ha állandó net kell neki mindig, főleg nekem jó netem van sokszor megszokott szakadni, de jó lesz.

Amazonon amúgy 41font a gyüjtői kiadás, bár ha jól tudom ide nem szállítanak.
  • Muttley
    Most ez mi ez?

Ha a singleplayert akarom vinni offline, akkor is kell server kapcsolat, ami így már tlp online???
  • McDouglas
    Megújult honlap
  • LeonSilver
    Sajnos az kell neki.Karbantartás nem is igen zavart be eddig viszont vihar igen.A master szerver az usa keleti partján van, és amikor 1-2 hónapja nagy viharok voltak arra akkor bizony nem lehetett játszani mert hol az áram ment el arrafelé hol a net, hol meg minden :) Sűrű elnézést kértek meg mondták, hogy hát erről ők igazán nem tehetnek ( ez így is van ) de ez ugye nem vigasztalja a gémereket.
  • Karabiner
    Csak mertem remélni józan paraszti ésszel hogy valahogy így működhet. Nem tanulmányoztam, ha mégis folyamatos kapcsolat kell neki hát.... az akkor tényleg érdekes.
  • Muki100
    Nem lesz itt akkora lényeges különbség. Ami igazán meg tudta fogni eddig is az SH sorozatot, az az idő gyorsítása. De elvileg ezt a részt, meg a konvojok rendszerét újraírták, és támogatják a többmagos CPU-t. Elvileg nem lehet baj, gyakorlatban lehet majd csak 1-2 patch után de biztos jól fog menni közepes gépen.
  • TitaniumRR #195
    Ámítástechnikai szagértő nem lévén azt mondom: a puding próbája az evés.

Magánvéleményem: Vagy bitang jó lesz, vagy bitang optimalizálatlan.

2009. júliusában jött ki az ArmA II, elég komoly katonai szimuláció. Érdemes megsasolni 1-2 HD gameplay videot belőle. Amúgy STALKER mintára jelenleg olcsóbb, mint a jóval korábbi rész.3/4 évvel később kijön az SH5. A képek és az utóbbi néhány agyonrenderelt video összevetése után - a "műsorváltozás" jogát fenntartva - egyelőre nem látom indokoltnak a jelenleg előirányzott gépigényt.

PC Upgrade-re én is költhetnék jelenleg 200 e.-t. De nem teszem meg. 1 éven belül ua. a konfig már 100-ból is megoldható lesz és az SH5 azon kevesek egyike, ami "Only PC". Nálunk van itthon X360, de ez most csak zárójeles. Eddigi SH hagyományokhoz híven, ahogyan már elhangzott egy párszor, úgyis jóval később lesz igazán örömteli játék a különböző patch-ek, MOD-ok segítségével.

Zárszóként a kérdésedre: A full beállítás a jelenlegi konfigoddal - ha tartják a megadott R.K.-t - szerintem necces, de majd meglátod. Játszani biztosan fogsz tudni vele.

SH5-ről összefoglalva: Remélem és bízom benne, hogy nem poénból ekkora a R.K. változás az SH4-hez képest.
    Könnyen előfordulhat, hogy az új server-control mizériájuk miatt ekkora a gépigény. Kvázi így tudják biztosítani a lag mentes kapcsolatot a játékosok felé. De ez csak tipp.
  • crossy104
    Remélem csinálnak kieget a fejlesztők is.
  • gomze
    Egy mondatot elírtam bocsi!!!

-Szerintem ezekben az apró élményekben van az öröm, a sikerélmény.
  • gomze
    Akár ki akár mit mond a játékról, én annyira szeretem hogy még mindíg nagyon várom. Nekem se tetszik benne sokminden. Tényleg csak egy félkész játék az elődeihez képest, ha csak VII van benne és 43-ig tart a háború, mint ahogy azt már előttem is leírták. Nekem is az tetszik ha van fejlődés mert az egyfajta kihívás. Van értelme a játéknak ha folyamatosan tudod fejleszteni magad pl az II tipustól egészen az XXI-ig, vagy amikor növelni tudod a legénység számát egy nagyobb tengóban. Szerintem ezeknek az apró élményekvan az öröm, a sikerélmény. A grafika nagyon megfogott kíváncsi vagyok tényleg olyan lesz-e. Viszont kapcsolódva az előttem szólókhoz, én sem örűlök az új védelmi rendszernek, de egy próbát megér, hátha nem olyan vészes. Viszont igazán gondolhattak volna azokra az emberekre akiknek esetleg nincs netük, de szeretik a játékot.
    Azzal pedig hogy 43-ig tart a játékban a háború csak annyi bajom van, hogy így kevesebb ideig élvezhetem a karrieremet, ugyanis a háború végén már nem ad új küldetést, hanem ki írja, hogy vége a háborúnak.

ez most TitaniumRR-nek szól!
    Egyébként ilyen gépem van...
    Pentium dual core 2Ghz
    4GB 800Mhz-es DDR2 ram
    GeForce 9600GT 512mb-os videokártya (256bites)

Szerinted mekkora esélyem van a full grafikához 1680x1050-es felbontással???

ui.:Én minden képp ki fogom próbálni a játékot és majd meglátjuk hogy akkor milyen vélemény alakul ki bennem a játékról. Mert hiába eggyet értünk sokmindenben, mégsem vagyunk egyformák,ezért van akinek tetszeni fog, és van akinek nem. A 3.rész tetszett nekem is alegjobban, még ma is játszom vele felváltva a 4. résszel.
  • LeonSilver
    Javaslom tanulmányozd a RoF hasonló védelmi rendszerét.Ha offline játszok és valami miatt megszakad a kapcsolat a "master" szerverrel, akkor csókolom van.

• Karabiner
    A védelem tényleg probléma. De a 1943 vég nem annyira nagy gond. Történelmileg hiteles. Ugyan 1943 az atlanti csatát hivatalosan föl fülfügeszették, a németek a hajókat vissza vonták. Után csak néhány sikertelen kitörési kísérletet hajtottak végre, se az amerikai utak nem működtek sokáig, sem a dél amerikai kiruccanás nem tartót sokáig. A monszun meg már készült játék, de az se volt igazán sikeres a fél banda megpusztult oda úton. Logikus hogy 43 vége. Bár tényleg egyeseknek csalódás lehet hogy a fejlettebb teknőkkel nem lehet menni. De reménykedjünk hogy a moderek ügyeskednek.
  • McDouglas
    Mint ismeretes, a DRM egy rendkívűl erőszakos másolásvédelmi eszköz, ami nagyban megnehezíti a Jogtiszta(!) felhasználók életét. Hogy miért ezt mondom? Mert aki másolja és illegálisan használja azokat a játékokat, amik DRM el vannak ellátva, mindenféle nehézség nélkűl használni tudja a lemezeket, ugyanis azok akik ezzel foglalkoznak, hogy ezeket megtörik, a másolt verziókat már eleve DRM nélkül publikálják.

forrás: gameworld.blog.hu
  • crossy104
    Nics plusz, amiért érdemes küzdeni.
  • crossy104
    Én is mindig a legszarabb tengóval kezdtem, hogy érezzem a különbségeket, stb. De igy nem tetszik.
  • McDouglas
    Jajj ne.
    Ezt elbénáztam:(

Még 1x:

Kisfilm a DRM-ről :D

1. rész

2. rész
  • McDouglas
    Kisfilm a DRM-ről :D

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UMfBSq8x2-M&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UMfBSq8x2-M&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UMfBSq8x2-M&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UMfBSq8x2-M&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
  • McDouglas
    Egyébként bocsi, hogy kétszer raktam be az egyik képet. Figyelmetlen voltam.

Nekem meg kell valjam, tetszik a játék. Tehát kezelőfelület ugyan szegényes, de nem mondhatom rá hogy szar, mert nem az. Csak még szokatlan. grafikailag is nagyon tetszik. A víz az nagyon szép! És mondjuk még a lemászós dolog se olyan nagy probléma.

De ez a védelmi rendszer, a VII, meg 1943 ami kiakaszt engem. Tehát esély nem lesz Amerika partjainál "huncutkodni".
    Illetve nincs miért küzdeni. Úgy értem, hogy én SH3-ban mindig IIB-vel kezdtem, és onnan tornáztam fel magam a IX-ig.
  • Kronos79
    Ilyen összecsapás érzésem volt nekem is, de inkább elhessegettem. Lesz valaha olyan Silent Hunter ami kész is lesz a kiadáskor?
  • Kronos79
    Valószínűleg ez lesz az a rész, amit én sem fogok beszerezni. Elismerem, hogy jó ez a védelem, de én 3 műszakban dolgozom, így ha otthon vagyok és kedvem szottyanna egyet játszani, de Ubiék szervere túlterhelt, vagy karbantartás van, akkor kicsit úgy érezném, hogy miért is adtam ki 10 lepedőt?
    Megjegyzem, hogy ha jó lenne ez a "rész", akkor megvenném. A 4. nem tetszett, a 3-ra még nem sikerült rátalálnom, hogy eredetiben is meglegyen, de ahogy abban a topicban olvastam sokaknak berepedt a DVD, így ezen is gondolkodom.
  • crossy104
    Olyan érzésem van, mintha kissé kapkodva rakták volna össze a játékot.
    A tengók meg az évek miatt hiányzik a játék fele.A nép csalódott ráadásul a védelem miatt mérges is.Rengeteg vevőt elvesztenek ezekkel.
    Más.Olyan nehéz lett volna megcsinálni, hogy az emberek lemásznak a toronyból, ill. vészmerülésnél előrefutnak? Csalódott vagyok.
  • McDouglas
    NBB Bismarck

Class: Bismarck Class
    Type: Battleship
    Nation: Germany
    Appearance: 01/08/1940
    Main Guns: 8 × 38 cm (15 in) SK C/34 (4 × 2)
    Sec Guns: 12 × 15 cm (5.9 in) (6 × 2)
    Torpedoes: -
    Armor: N/A
    Max Speed: 30kts
    Length: 241.6m
    Draught: 9.3 m
    Width (beam): 36 m
    Tonnage: 41700

NBB Littorio

Class: Littorio Class
    Type: Battleship
    Nation: Italy
    Appearance: 01/04/1940
    Main Guns: 3 × 3 381 mm (15.0")/50
    Sec Guns: 4 × 3 152 mm (6.0 in)/55
    Torpedoes: -
    "Armor: Vertical: 280 millimetres (11"")
    Horizontal: 36 millimetres (1.4"")
    Turrets: 350 millimetres (14"")"
    Max Speed: 31.50kts
    Length: 224.5 to 237.8 m
    Draught: 10.44 m
    Width (beam): 32.43 to 32.9 m
    Tonnage: 41177

[IMG][/IMG]
  • McDouglas
    Mondjuk lehet igazad van. Én ezeket a dolgokat mind a hivatalos fórumokon olvastam. De az viszont igaz, hogyha nem működik a szerver, akkor te se játszhatsz. Szóval az UBI dönti el, mikor játszhatsz.

Egyébként a hivatalos fórumon mindenki fikázza a játékot. petíciót gyűjtenek, hogy ne legyen benne ez a védelmi rendszer, szavaztak már arról is, hogy adják ki később a játékoz, de akkor legeyn benne több hajó, meg +2év játék.
  • Karabiner
    Na azért ne fessük az ördögöt a falra. Semmi értelme folyamatosan a játéknak az internet összeköttetés egyszemélyes módban. Nem folyamatos mentesről van szó. Max a mentésnél, meg amikor indítod a játékot és hitelesít. Bár tény és való nem valami szívderítő megoldás.
  • crossy104
    Kettő tanker elsűlyesztése, és félórás idegfeszitő de sikeres rejtőzködés után ha kilépne a játék, mennyire lennétek idegroncsok?
    Ráadásul ha ezt naponta többször is eljátsza....
  • crossy104
    Eddig mindet megvettem, de lehet, hogy ezek miatt ezt a szép hagyományt
    megszakitom.Maximum ha lemegy az ára...
    Nekem ne lépkedjen ki csata közben, ha nem akarom, hogy kilépkedjen vazzzeeeee
  • U995
    Pfffffffffffffff hát ha ez így lesz, akkor énis csak warez, és leszarom a multit, áááá ezek megörültek.