2454
Silent Hunter 5
-
crossy104 #254 Nálam összeakadt. -
#253 Amúgy a magyar nyelvű eredeti SH4-hez felmegy az U-boot mission pack?Vagy összeakad a kettő,és angol kell az SH4-ből is? -
crossy104 #252 Viszont a 244 hozzászólásnál belinkelt videó meghozta a vásárlási kedvemet.Nagyon!A dokk rész tisztára olyan a a das Boot-ban. Megállhatok, és fps. nézetben kedvemre nézegethetem a tengót, és az ott dolgozó embereknek lehet mondani, hogy milyen javitást vagy átalakitást kérek.Szóval sokszor mérgelődtem a védelem miatt, de már úgy gondolom, ezt is megveszem, úgy mint a többit.
-
#251 Néda már itt van karabíner.Írtam az Silent HUNter oldalunkra.Most éppen nem működik.
Nah szóval én azt olvastam a gamestaron,hogy jön hozzán CE verzió.Azt is terveztem,hogy megveszem ebbe.Most viszont amiket írkáltok ez elvette a kedvemet tőle.
Amúgy a vaterán lehet kapni az SH3-at.3400ft de,licites.Tesz veszt nem néztem.Mondjuk én még megvettem mikor megjelent.
A 2. részt 1 hónapja vettem meg eredeti német dobozos kiadásban a vaterán.Eddig csak gagyi műanyag tokosban volt meg,és az is a háború vége felé kifagyott mindig.eredeti aztán hibás a játék.
Visszatérve az 5-re,hát tényleg megondolom a megvételét.Ezt megint hamar piacra akarják dobni.Ebből csak baj lesz.Ráadásúl ez a védelem.Ugyan ez van a Blood Bowl játékkal is.Ha játszani akarsz akkor csak úgy tudsz ha van interneted.Szemétség! -
#250 -
zoltang #249 U-Boote am Feind (1943)
-
McDouglas #248 Egyébként nagyon nem tetszik nekem ez a hajó. Valahogy nem az a megszokott :s -
McDouglas #247 Nelson
Class: Nelson class
Type: Battleship
Nation: British
Appearance: 1927
Main Guns: 9 × BL 16 inch Mk.I guns (3×3)
Sec Guns: 12 × BL 6 inch Mk XXII guns (6×2)
Torpedoes: 2 × 24.5-inch (622 mm) torpedo tubes Mk.I
"Armor: Belt: 14"", 9–13"" closing bulkheads
Middle deck: 6.25"" over magazines, 3"" over machinery spaces
Lower deck:6.25 "" over steering gear
Bulkheads : 1.5"" longitudinals
Conning tower : 13.5"" sides, 7.5"" roof, 6"" communication tube
Director control tower : 6"" sides, 4"" roof"
Max Speed: 23kts
Length: 216 m
Draught: 9 m
Width (beam): 32 m
Tonnage: 33950
-
U995 #246 Hát nekem az emberek mozgása kicsit robotosnak tűnik, meg a kezelőfelületet nagyon le egyszerűsítették, sztem jobb az a mélység illetve sebesség mutató ami az eddigi részekben volt. A grafika az viszont nagyon ott van, én szerintem megveszem, főleg ha nem lehet warezolni:S. Viszont nem látok hátsó torpedóvetőket:S -
McDouglas #245 Egyébként számomra az is jó hír, hogy msot nem láttam élet és mana csíkot torpedó becsapódáskor. -
McDouglas #244 Új gameplay videó
4:55-től kezdődik az SH
Egyre jobban bejön ez a játék. Nagyon tetszik. Már nem is bánom a 43. Mostmár csak a VII és a DRM a baja. -
crossy104 #243 Ott az igazság!Más. Előbb játszottam elég sokat Steam-en AVP3-al.Négy játékból legalább egyszer kidobott, az internet kapcsolatom lassulása miatt.Fps-nél még elmegy ha multizik az ember, mert gyorsan zajlanak az események.De ha a Silent-nál 30 perc bujkálás után igy kidobál,ráadásul mentés nélkül, akkor egy idő után átváltozok Erich Topp kapitányból, Fekete Szakáll kapitánnyá. -
U995 #242 Nálad a pont.
Ez a netes dolog nagyon rossz lesz...
A multihoz való de nem a sima játékhoz, hát ilyenről nem hallottam még...
-
#241 Online = nyilvános szféra
Offline = személyes, magánszféra
Ha az óvszer példámmal nehezebb sorsközösséget vállalni, akkor íme egy kézzelfoghatóbb:
Mit szólsz ahhoz, ha villamoson felszáll 4 idegen ember és együtt utazik veled?
És mit szólsz ahhoz, ha ua. a 4 ember az autódba ugyanígy száll be miközben te a piros lámpánál várod a zöldet?
A legtöbben megkérnék őket, hogy szálljanak ki, mert ez az ő autójuk. Ha erőltetnék 4-en dolgot, akkor a legtöbben más eszközökhöz folyamodnának. Na, ezt hallod, világszerte. :)
Az offline server kapcsolat ezen felül jónéhány sebből vérzik még + az ő érvük is, hogy ez védelem. Ez nem védelem. Ez erőszakos magánszférába való behatolási kísérlet és kontroll. Akkor játszol, amikor és ahol ők úgy akarják.
Ez az ami a tömegeknek nem annyira szimpatikus. Ez nem World of Warcraft. Ez Silent Hunter.
A Toyota is rajta van, hogy a hosszú évek során gondosan kialakított megbízható autókat imázsukat tönkretegyék a várhatóan 1.1 millió beragadt gázpedálos autójuk visszahívásával. Az UBI-nak még van egy kis ideje, hogy helyrehozza ezt a kis fiaskót. -
crossy104 #240 Értem. Olvasgatom a UBI fórumot, és tényleg nagyon mérgesek.Én forditó progival nézelődöm de csak ámulok.Rengeteg fun-nak nincs normális sávszélessége.Nem is beszélve a Román, Lengyel, és " hasonló" országokról. -
Karabiner #239 Még egyszer hangsúlyozom nem maga a technikai megoldás mellett vagyok. Csupán az észrevételem tetem hogy a közösség hangvétele nem segít az ügy megoldásában. Nem is a itteni magyar fórumot értem inkább a két nemzetközit amin nagyon elharapódzott a kérdés. Bár lehet hogy a hangos többség nyer és az Ubi meghátrál a nagy balhé miatt. -
crossy104 #238 Nekem személyes problémát jelent a dolog, mert hiába gyors a netem, néha szarakodik, belassul, kilépked.Kettő munkahelyem van, és ha megdolgozom az áráért, megveszem és van időm játszani vele, ne függjön ettől.A személyes véleményem az, hogy ha megveszek egy játékot, akkor én döntöm el, hogy mikor akarok SP játszani.Ne függjön mástól.Sem a UBI szarakodó szervereitől, sem a Vidanet-től. -
Karabiner #237 Bár van némi olyan érzésem hogy ebből itt kicsit lelkiismereti kérdés kör lett. Az Ubi aggódik a pénzért, hisz nem kevés pénz egy fejlesztő iroda fenntartása. A leendő játékosok meg személyes sértésként vették fel a dolgot hogy az Ubi valamivel próbálkozik. Valószínűleg azok a játékosok akik egyébként pénzt nem kímélve meg szerették volna venni a játékot, most személyes kiszúrásként élik meg, hogy a szemét Ubi hogy kiszúrt velünk, és most már juszt is nem fogja megvenni. Pedig technikailag minden adott lenne részéről. Most akkor mivel is szúrt ki a játékosokkal? A román fejlesztőket kár szidni nem ők találták ki hogy milyen védelem legyen rajta, ahelyett, hogy a játékosok ésszerű érdeklődés és esetleg partneri segítséget nyújtottak volna technológia iránt. Így is egy nagyon szűk társaság aki ezzel a játékkal valamikor is játszott. Az Ubi évről évre beleáldoz egy olyan projektbe, ami mindig nagyon kérdő jeles projekt gazdaságosság szempontjából. Szóval most kérdezem ha tetszik a játék és akarsz játszani vele akkor most, hogy egy új fajta védelem van rajta ami ha megveszed nem sokat fog zavarni. Helyette megy a hiszti. Most nem személyekre lebontva, a Subsim is olyan vérszemet kapott ettől az egésztől, Pedig nem új a technológia, például ott a Steam. Remélem érti mindenki mire szeretnék kilyukadni egy olyan dolgon akadt fönt a társág, a Subsim, SH5 fórum, amin talán nem is kellett volna. Vagy tényleg vaj van a társaság füle mögött és most pánikól, hogy mi van ha nem fogják föltörni és akkor Ő mivel fog játszani? Én se vagyok az a szent ember aki mindent kifizet és nem tölt le semmi warezt. De itt vissza kézből válaszolt az Ubinak a közösség végig se gondolva hogy mire is válaszolt. A dologra normálisan is lehetett volna reagálni, lehet, hogy nem jó az Ubi új technológiája, de ilyen reakcióval nem is fognak szóba állni velünk. -
U995 #236 De semmik, ennek a játéknak amúgy is nem nagy közönsége volt, de miért kell elbaszni a fanok 90%-t, úgy kell nekik ha már ilyen hülyék, hogy net-es baszással elcseszik. -
crossy104 #235 Irta a román kiscsóka, hogy bétával játszottak, és űberfasza volt.Azt nem ecsetelném, hogy miket irtak neki vissza.Gondolom 80000 gigás net, és a szomszéd szobában lévővel játszottak multit.Elég sok hozzászólást törölnek a forumon.Vajon miért? -
U995 #234 Pfff éljen a román ubi, hülye hínárhajú fejlesztő gyerek, remélem 1kiflire nem lesz pénze... fuck a seggébe
ha feltudják törni akkor én sem veszem meg, pedig megakartam a gyüjtőit... -
crossy104 #233 Még egy uccsó dolog.Nem csak hogy internet kell a játékhoz, de megfelelő sávszélesség is.Ha lassú, vagy belassul a neted, a játéknak annyi. -
crossy104 #232 A következő is gond lesz.Idézet!!
Az igazi probléma az, hogy nem DRM-mod egy online játékot .... nos, tudod, de ez egy hulladék teljes idejét, így felejtsd el minden mods érkező vagy itt, vagy subsim. Most of the subsim modders have already stated that they are not purchasing the game. A legtöbb subsim modders már kijelentette, hogy nem vásárolnak a játékot. Unlikely there will be JSGME access with it either. Valószínűleg nem lesz JSGME hozzáférést vele sem. -
crossy104 #231 Srácok irják, hogy a UBI egy seggfej, mert a Silent Hunter sorozat az amit a legtöbb ember megvesz / akinek kell/.Itt nincsenek Vér Pistikék, mert őket nem érdekli.Ergo sokkal kevesebben töltötték le netről a játékot, mint egy sikeres fps-t.Üzenik a srácok a UBI-nak, hogy gondolkodjanak el, mennyi pénztől esnek el a hülye netes védelmük miatt.Aminek értelme nincs, mert max. 1 óra alatt úgyis feltörik.
81% és növekszik akik nem veszik meg ilyen netes szarakodás miatt a játékot. -
crossy104 #230 De a gugli forditó szebben fordit.Olvasgattam a ubi forumát, sokan fenyegetőznek hogy nem veszik meg.Szidják azt, hogy kell net a játékhoz.Nem gyengén idegesek. -
U995 #229 fasza game lesz, csak ez az állandó net kapcsolat, warez meg gondolom egy jó ideig nem lesz, meg lehetne bennt több U type. -
U995 #228 webforiditas.hu? -
crossy104 #227 Nincs mit! Nem nagy munka, Firefox, és a hozzá letölthető babel translate kiegészitő gyorsan fordit bármilyen nyelvről. -
U995 #226 Köszi crossy104 mások nevében is. -
crossy104 #225 Nem rossz elképzelés.A valósághűségre nagyon rámentek a fejlesztők.
A kezdeti lehangolódás után egyre jobban bejön a dolog. -
Karabiner #224 Ú mi lesz ebből az SH5, Silent Hunter Sims? Pátyolgatni kell a legénységet egész nap? És külön kávét is főzetni kell nekik hogy hatékonyabban indítsanak torpedót. Lehet hogy még hajó lázadás is lesz, ha szar a kaja. -
crossy104 #223 Torpedo Officer: Kurt "steck sie rein" Faust Kurt született és nevelkedett, Hamburgban, csatlakozott a Kriegsmarine volt, amikor 16. Ő bízik abban, és nőbolond. Ő mindig elrejti piszkos magazinok és beszedi az amerikai pin-up. A becenevét "steck sie rein" az tesz rá utalva természetesen a torpedókat is terhel. De természetesen a szexuális célozgatás. Mindig van egy piszkos viccet mondani, és teszi a szórakozást a fiatal személyzet, különösen, Benno. Kurt nem egy igazi náci, hanem kap egy kirúg a másik süllyedő hajót. A munka leírása: Ő volt a felelős az összes torpedó kezelése és karbantartása. A torpedó tiszt felügyelete a személyzet minden hozzárendelt torpedó szoba. Ő ismeretek robbanófejek és meghajtási rendszerek játszhatnak fontos szerepet támadó hatékonyság. Passzív képességek: • robbanófejek szakember - A veterán Torpedoman tudja igazítani a torpedó rendszereket annak érdekében, hogy hosszabb tartomány és a nagyobb kár. • Torpedo rakodási fúrók - A torpedók letöltési idő is csökken. • Torpedo Karbantartás - Az esélyt, hogy egy ócska torpedó csökken minden torpedót lőttek. Aktív képességek: • Előmelegítési torpedó - Pre-fűtés a torpedó rendszerek elõtt az égetés, a torpedó károk és a sebesség növekedni fog. • túltöltés torpedó - Mind a gőz-és elektromos motorok torpedót is többet fizetnek túl normál határok között annak érdekében, hogy növelje a torpedó tartományban, mindezt a költségek pontosságának • Circle torpedó - Torpedoman lehet állítani a torpedót, hogy egy körben futó szándék -
crossy104 #222 Soundman: Benno Scheu Benno valójában még mindig csak egy fiú. Ben csatlakozott a haditengerészet apja után úgy érezte, túl sok a "mama pici fia". Benno valójában egy érzékeny srác, és nem kemény, mint a többi az U-boot legénysége. Ezért ő gyakran áldozata észrevételeiket vagy harassments Benno nem igazán voltak barátai a sub, és megpróbálja elkerülni a többi legénység. Fedélzetmester néz utána, de nem mindig folyamatosan zaklatják őt a szerzés. Benno mindig azt írja leveleket édesanyjának, ami persze, ha megállapítják a takarmány még ellene Benno elkezd sírni, ha túl magas a stressz A munka leírása: Ő volt a tizedes mögött hidrofon, lényegében ő volt a szeme és füle a tengeralattjáró a víz alatt. A szerepét, én vagyok az egyik létfontosságú, mind a túlélés és támadások múlik rajta. Passzív képességek: • Irány Finder - hidrofon - A veterán hang srác tudja, hogyan kell hangolni a hidrofon annak érdekében, hogy növelje észlelési tartomány és reagálási idő. Aktív képességek: • Reveal rejtett ellenségek - alapján az intuíció és a tapasztalat, a hang fickó, tud leleplez rejtett ellenségek, ahol semmi sem látszik. • Teljes feltárása - egy tapasztalt, megbízható srác tud ajánlani Önnek több információt hidrofonrendszer kapcsolatos célok, mint máskor. Fogsz látni a térképen az összes névjegy, mintha a vizuális tartományban. -
crossy104 #221 Rádiókezelő: Wolfram 'wolfi "Raabe Wolfram mindig is szenvedélyes rádiók. Imádja a technológia és az is nagyon innovatív. Ő a második legfiatalabb legénysége a fedélzeten, és még mindig gyerekkori Áttérés a férfiasság. De a füle kiválóak, hogy képes kezelni a stressz kevésbé jó Wolfi is tiszteletét a személyzet, egyszerűen azért, mert tudják, az életük múlik rajta, így aztán gyakran megkíméli a zaklatástól. Wolfi általában nagyon profi, de nagyon makacs. Ő is, nem riad vissza a harcok, ha kell. Apja elhunyt fiatal korban így emelte bátyja és az anya. Ben csatlakozott a haditengerészet után volt felvenni esemény. Wolfi nem náci, de úgy véli, hogy az ő kötelessége, hogy szolgálják a hazát. A munka leírása: A kicsinyes tiszt-val való kommunikáció a külvilággal, és küldhetnek kérelmek megrendelések utánpótlás vagy a HQ. Ő is ellenség elfogására rádiós, bár egy képzett ellenfelet nehéz elkapni az ilyen módon. Pillanataiban a pihenés, a rádiókezelő hozhat egy kis örömet között a személyzet által játszott zene a gramofon, vagy dallam a rádióban hallani híreket a hazai Passzív képességek: • Irány Finder Rádió - A veterán rádiós srác tudja, hogy hogyan hangoljuk a rádiót annak érdekében, hogy növelje kapacitását. • Irány Finder Radar - A veterán rádiós srác tudja, hogy hogyan, hogy beállítsa a radar annak érdekében, hogy növelje a felderítési tartomány és válaszidő Aktív képességek: • Biztonságos kommunikáció - A rádiós fickó lesz extra óvatos küldése során rádióüzenet, csökkentve az esélyét annak, hogy DF-end, elkerülve, hogy foltos bármely ellenséges repülőgépek. • Hamis üzenet - A rádiós srác majd küld egy hamis üzenetet SSS és a pálya minden ellenséget, aki válaszolni fog vissza lehetővé, hogy a rajtaütés őket később. Ez a trükk nem mindig sikeres. • Rádió határozatok - fér hozzá: játszik a rádió zene, gramofon zenét játszanak, küldjön kapcsolatba jelentés kérés megrendelések és állapotáról szóló jelentés. -
crossy104 #220 Navigator Emil Dübler - a "dinoszaurusz" Emil a legrégebbi személyzet a hajón. Ő már szolgált egy tengeralattjárót az I. világháborúban. A háború után visszatérő gond volt a civil életbe, és soha nem integráltak. (Ő volt kénytelen dolgozni a szövetségeseket, akik őt teljesen demoralizált ) Elkezdte inni és szolgált a navigátor a kisebb teherszállítók. Most, hogy egy újabb háború a láthatáron, Emil azt hiszi, hogy újra írni történelem és végre látni szeretett Németország nyer. Ő azonosítja a hitleri víziója megbüntetik a győztesek az első világháború, amit tettek, hogy a németek Emil általában nagyon csendes és szép nerdy. Ő megtartja magának, de ez néha iszik. Ő egy kiváló navigátor és hoz egy csomó tapasztalat az asztalra. Úgy hívják őt a dinoszauruszok, mert ő egy ereklye az első világháború. A munka leírása: Fő feladata minden kapcsolódó navigációs és továbbá ő felelős ellátására szolgál. A navigátor feladata, hogy mindig tisztában a hajó helyzetét, ő is az összes útvonal tervet tenni. Passzív képességek: • Nagy Circle Navigation - Egy tapasztalt navigátor tudja, hogyan lehet megtalálni a legrövidebb utat két pont között főleg, ha megbízik benne. -
crossy104 #219 Gunner: Max Bauer született és nőtt fel Wilhelmshaven egy apa, aki dolgozott a dokkok. Max egy amatőr ökölvívó. Ő egy egyszerű erő jellegű. Nem a legélesebb szerszám a fészerben, nagyon fizikai, erőteljes és sportos. Mielőtt belépett a haditengerészet azt álmodta, válás egy profi bokszoló de van egy lány terhes, kalap a házasságkötésre és szükséges pénzt, és így csatlakozott a haditengerészet. Ő inkább csendes, csak akkor kel életre, amikor beszélünk boksz. Ő egy képzett lövész, politikailag unmotivated, de nem érzi úgy van választása a háborúról A munka leírása: A Gunner vezet a fedélzet és a golyóálló pisztoly csapat, ő célja a szakképzettség meghatározó felszíni csaták és legértékesebb repülőgépek elleni fenyegetést. Amikor fut a víz alatt megtalálhatja a Gunner a Stern Torpedo Room, a hitelnyújtás a kezét, hogy a legénység nincs Passzív képességek: • Precíziós Fúrógépek - veterán tüzér javíthatja a fegyverek teljesítményét, körének bővítése, valamint a pontosság. • Kritikus Shooters-a lövész tudja, hogyan kell használni a lőszer alkalmas a megfelelő helyzetet. A kár is nagyobb lehet az összes fegyvert • Újratöltés fúrók - egy képzett lövész képes motiválni a személyzet számára, hogy jobban teljesítenek az ügyeletes. A újratöltése idő fegyverek csökken. Aktív képességek: • Elhagyja a tűz - az ágyúk legénység tüzet nyitnak az ellenséges lövészek elnyomja őket, csökkentve az ellenséges ágyúk károk és a pontosság • megcélozva shot -, míg a részvétel egy ellenséges repülőgép a lövészek összpontosít szerzés az első biztos sikert aratott. Pontossága az repülőgépek jelentősen megnövekedett, de a célja idő hosszabb lesz. -
crossy104 #218 Diesel motor tiszt: Willi Willi Pelz született és nevelkedett Münchenben, Bajorország, ahol kezdte képzés mérnökként a BMW motor dolgozik. De amikor a család költözött a Kiel, 17 éves, talált egy új szenvedély: Boats! Szóval megy a haditengerészet, és válik egy mérnök volt, tiszta utat neki Először dolgozott, de a rendszeres csónakok egyre inkább előtérbe kerül a vezető Szerelő könnyebb volt egy tengeralattjáró. És így csatlakozott az U-csizma. Willi imádja a motorokat több, mint a barátait. Imádja a zsír, a szag a zaj. Elvesztette az egyik ujjbegy, hogy a motorok, és egy vágás a szeme alatt a javítások Willi rendkívül megbízható és elég innovatívak van szó, hogy erősödjön a hajó teljesítményét. Ő egy szenvedélyes szerencsejátékos, és szeret kártyázni. Az egyetlen dolog az, aki utál veszíteni. Willi számára is megnyerte a háborút, de nem pro náci. A munka leírása: A Diesel tisztviselő felelős a dízel karbantartás és a motor teljesítményét, közvetlenül alárendelt főmérnök. Passzív képességek: • Motorok hangolás - a motor tiszt képes finomhangolása elektromos és dízel motorok kismértékben növeli a maximális sebességet. • Gyorsabb akkumulátortöltés - az akkumulátor-feltöltés közben gyorsabban futó felületre. • Hang bevonat - melyet folyamatos fenntartása, a motor hang tartják alacsonyabb értékeket. Aktív képességek: • túltöltés dízelmotorral - a motor tiszt képes erő a dízelmotor üzem határain túlra is, amelyek a nagyobb felületi sebesség Ez a művelet végezhető csak rövid ideig, ebben az időben az üzemanyag-fogyasztás további növekedésére. • túltöltés elektromos motor - a motor tisztviselő képes arra kényszeríti az elektromos motor gyári határain túlra is, amelyek a nagyobb sebességű víz alatt Ez a művelet végezhető csak rövid ideig, ezalatt az idő alatt az akkumulátor a fogyasztás magasabb lesz. • Csend a motor - a motor tiszt képes csípés az elektromos motor beszerzése, a legkisebb zajra aláírás egy bizonyos sebességet, amíg a motor ott marad a zaj csökken. Semmilyen sebességet módosították, miközben ez a képesség aktív vezet be elveszíti a hatást. -
crossy104 #217 Cook: Olaf "Hackl" Hackländer Olaf mellett nőtt fel, szegény körülmények között; családja már mindent elveszített első világháború után. Apja vádolták a brit és a Versailles-i béke, tankolás angol-ellenes hangulat a fiatal Olaf. Olaf szeretett volna csatlakozni a Kriegsmarine de nem egyezik a fizikai követelmény, és így vált a szakács. Olaf egy pro németország, talán egy kicsit pro náci és bosszút akar. A személyes hobbija a hegedülni, körülbelül annyira rossz, mint ő főz, amit kap őt állandó probléma a fedélzetmester Munkaköri leírás: Még, hogy a fő feladata az volt, hogy szakács, a legénység, a szakács egy tizedes rangot. Cook készségek volt talán az egyik legfontosabb a táblára, mivel az élelmiszerek minőségével arányos volt a közvetlen hangulat és személyzet, így a teljesítményt. Passzív képességek: • Tudományos Diet - A jól táplált tengerész egy kész tengerész minden nehézségi igényel kevesebb morale kell használni. Aktív képességek: • Speciális étkezés - főzési étkezés különleges tartalék ellátás, a szakács néhány helyre fogja állítani a legénység morálját. • kávé személyzet -, míg az ügyeletes, egy jó kávé emelkedik fel a szellem összes aktív képességek kapnak egy bónusz időt. -
crossy104 #216 Fedélzetmester: Herbert Heine született és nőtt fel Marburg kalap testvér, és nagyon szigorú szülők, Herbert leszármazottja a híres német költő, Heinrich Heine. Mivel a legrégebbi 4 fiú és két nővére, Herbert kénytelen volt a felelős a fiatal korban szerzett Ő jó szervezéssel / az emberekhez de soha nem volt arra, hogy felfedezze a kreatív oldalon. A szülei szegények voltak, és így a katonai pályát volt Az egyetlen lehetőség. Lenn a szíve kíván lenni, mint a híres költő dédapja. Azt írja, versek titokban Azon az oldalon még soha nem meri mutatni őket, hogy senkit Különösen nem a legénység, amely tiszteletben tartásának szükségességét őt, mint egy kemény fedélzetmester. A munka leírása: A fedélzetmester a kicsinyes tisztviselő a fegyelem között a személyzet, a fenntartó, vagy elő azt. Passzív képességek: • A magabiztos tiszt -- míg a tengerre a személyzet tagjai, el fogja veszíteni a jó erkölcsi, mint a napok mennek, de egy magabiztos tiszt lehet valódi Támogatást társait a személyzet tagjai. • ésszerűsítése oxigén - A pillanatok leküzdésére és a magas feszültség alatti, a fedélzetmester tud megnyugodni a legénység és mentse néhány értékes oxigént. Aktív képességek: • visszavág - a válságos pillanatokban a torpedót tisztviselő képes motiválni a rakodók teljesíteni majdnem olyan szuper emberek, képesek betölteni a torpedókat az úton gyorsabb ritmust. • Propaganda - Erős lojalitását a hadsereg számára is inspiráló tényező a személyzet tagjának Valamennyi, az aktív képességek tovább tartanak. -
crossy104 #215 Nézd tiszt: Dieter Epp lelkesek, kicsit tapasztalatlan, de kész arra, hogy ugrik a harcba, bátor. Ő tiszteletben tartja velünk kapitány és játszik vicceket különösen a feszült XO, ő mindig játszik trükköt a legénység, és gyakran bajba a fedélzetmester hozzá Ő valahogy az opportunista és is egy kicsit rasszista. Van egy dolog, de utálja. Ha lerövidíti a nevét Depp (ami azt jelenti, idióta német nyelven) ő nagyon ideges lesz. Azt hiszi, ez nem vicces, és nem kezd tőkehal. A munka leírása: A (2.) Nézd tisztviselő az altiszt a fedélzeten a tengeralattjáró és ő a felelős az óra személyzet és érzékelő rendszerek. Felület alatt fut, s megtalálható a parancsnoki fedélzeten, míg a víz alatt ő normálisan jelen vannak a rádiós szobában, felügyeli a hidrofonnal relé és kész információt a parancsnoki szobában. Passzív képességek: • Day Watch specialista -megnövelt látótávolság a nap folyamán az óra legénység • Éjjeli őrjárat specialista - nagyobb látótávolság az éjszaka folyamán az óra legénység • Air őr - Fokozott a repülőgép spotting range napközben és este, vagy bármely más feltétel. Aktív képességek: • Az ember a fedélzeten gun - hívja elő a legénység a fedélzetre fegyver • Az ember a fegyver Flack - hívja elő a személyzet számára, hogy a Flack fegyver • felszíni csata - Battle felület a hajót, hogy a felület a lehető leggyorsabban és minden gunners készek az ellenség ádáz buzgalommal.