2454
Silent Hunter 5
-
McDouglas #294 Egyébként az az életerő csík kikapcsolható lesz. (a videóban meg is van említve)
Valószínüleg ez a VIIA. AMinek hátul csak 1 vetőcsöve van, és az se újratölthető. (ha jól tudom) -
zoltang #293 Nem ócsó...
Silent Hunter 5 - Collector's Edition (PC)
valami osztrák... -
U995 #292 Tuti lesz mo.-n is CE, ha megnem akkor rendelek osztrákoktól.
Hmm 1vetőcső van csak hátul nem 2van igazából?
Ha tudtok boltokat ahol van sima vagy CE linkelhetitek, majd én is ha találok. Vizbetöréses vidire kiváncsi lennék, meg mivan ha ütközés eldölnek az emberek stb? Remélem hamar lesznek újabb vidik. -
#291 Valamelyik videóban már volt, hogy kikapcsolja a hajó hp csíkját, meg becsukja a minimapot. -
#290 576-ba még nem is lehet rendelni még a simát se.Cdgalaixisban van már a sima.576 a legszarabb hely szerintem.Sajna csak ez van nálunk úgyhogy lehet én is itt veszem,bár próbálom felhajtani valahogyan a CE-t.Lehet külföld lesz belőle bár én még onnan sosem rendeltem. -
crossy104 #289 Én szerdán megyek megrendelni.Remélem az 576-ban lesz CE. -
#288 Én is CE-t akarok venni!!!Ha nem lesz nálunk akkor hülyét kapok.
Remélem ezt hajóéleterő csíkot ki lehet majd kapcsolni!
Van hátsó vetőcső.5 indítóállomás van ha megnézed.4 első + 1 hátul. -
U995 #287 Ha vki lát magyar oldalon előrendelési lehetőséget linkelhetné majd.
Én CE-t akarok venni ha csak 2-3ezerrel lesz drágább.
Akkor itt nem is lesz warez??? -
U995 #286 hajóéleterő csííík neeeee...
Nincs hátsó vető cső -
Karabiner #285 A sokak által főltet kérdés hol van a TDC (kézi célzás). Na tessék így működik
TDC -
McDouglas #284 -
#283 Egyre jobban az mellet vagyok,hogy megveszem a játékot még az ilyen hülye védelem mellett is! Viszont szigorúan CE-t tervezek.Remélem tényleg lesz majd nálunk! -
Karabiner #282 Ezt tessenek tanulmányozniSH5 torpedó inditás -
McDouglas #281 Új képek
Egyre jobban tetszik a játék:) -
Karabiner #280 Mi lehet az a U-play kapcsoló? tudja valaki.
a méret arányok meg hát néha a játszhatóság kedvért kicsit csalnak. például a zászlóknál hogy tényleg 8 km-röl is látni lehessen milyen nemzetiségű. Bár asszem első módok közt lesz biztos olyan ami lekicsinyíti őket. -
U995 #279 sh5
itt van kép az összes hajóról, repcsiről, és tengóról, lesz benne II-es, meg VII ből sok fajta, lehetne már IX, meg XXI is... -
U995 #278 A képek szerintem nagyon szépek, de tényleg.
A méretarányok nem az igaziak lejeb nem? -
McDouglas #277
-
McDouglas #276
-
McDouglas #275 Itt egy érdekes kép:
-
McDouglas #274 Hát a mai nap nem kaptunk képet a játékban szereplő hajókról. Minden hét szerdáján válaszolnak két kérdésre a játékkal kapcsolatban, illetve minden csütörtökön kapunk egy új hajót.
Hát ez msot elmaradt:( -
#273 Ez kéész! Aki sokat utazik annak tök jó lesz és van ipodja!Én ezért nem veszek mondjuk.
Komolyra fordítva a szót,igazatok van mindegyikőtöknek ezzel a védelmi dologgal kapcsolatba.
Bár az ubi megérthetné,hogy akinek rossz a netje és nem tud mit csinálni vele,így nagyon kicsesznek ezekkel az emberekkel,meg magukkal is!
zoltangnak tök igaza van,hogy ha le kell mondanom a netem akkor dobhatom ki a játékot?Vagy majd jól fog mutatni a polcon?
Igaz meg lehet érteni az ubit is ,de kitalálhatnának valami más módszert is.Amúgy meg a nagy fanok úgyis megveszik a játékot,még ha fel is törik szerintem.Vagyis az elözőt részekre gondolok itt,Jah és mindet feltörték!
A 3. résznek ez a védelmi progija is valami katasztrófális volt!starforce vagy mi a neve.Úgy beletúrt a Winfosba,hogy sokunk idegbajt kapott tőle!
Most nézegetve a képeket nagyon húz a szívem oda,hogy kellene venni egy CE-t még ezek után is!Már ha lesz nálunk(de tudtommal lesz)!De majd eldöntöm még mielött megjelenik.
-
zoltang #272 Remélem az iPhone verzión is ez az új védelem lesz, és annyira jó lesz a progi, hogy az iPhone -mon is ezzel játszok szüntelen. (Vennem kell egyet.) :) -
#271 Nem, ez nem vicc. Ez bizony komoly. #101
Legyünk egy kicsit pozitívak is a sok elmarasztalás mellett:
MOST relatíve NAGYOT tudna kaszálni egy szoftverfejlesztő cég, akinek "mindössze" annyi lenne a dolga, hogy a Silent Hunter 3 GWX 3.0-t alávesse egy alapos textúra upgrade-nek és (a régi fan-ok mindenképp) vinnék, mint a cukrot. -
#270 Miért lenne vicc ? Ismered az X-plane-t ?
Láttad már iPhone-on ? Ha tudod javaslom nézd meg.Az agyadat elfogod dobni. -
zoltang #269 Ez vicc????? :(
http://www.gamestar.hu/
Silent Hunter 5 és ... bejelentés iPhonera
"...
A Silent Hunter 5: Battle for the Atlantic és az Anno Dawn of Discovery: The Harbor minden bizonnyal több PC-st fog elgondolkodtatni azon, hogy esetleg venni kéne egy iPhone-t és nem csak telefonálni - bár ez múlik a játékok minőségén is.
..." -
McDouglas #268
-
#267 Kezd tisztulni a dolog:
A Ubisoft úgy tűnik, ezt piaci tesztnek szánja - több oldalról.
1) Az előzetes vélemények (már tudjuk)
2) Piacra dobás utáni gyakorlati vélemények
3) Szerverműködtetési tapasztalatok
4) Eladási mutatók
5) Sebezhetőség, feltörési idő
Kockázat: látványosan alacsonyabb lesz a tényleges eladások száma az előzetesen becsültnél (a kutya sem veszi meg).
Érdekli őket? - Nem. Pont ezért csinálják ugyanezt a Settlers 7-tel is. Egyiksem Mainstream-játék.
Ha feltörik, akkor kardcsörgetés. Ha nem, akkor nyáron vagy év végén nyilvános bocsánatkérés (ha van esze Guillemot-nak), visszahívás, felpatchelés, kártalanítás, becserélés és kiadnak egy erős védelemmel (meddig) ellátott, de singleplayerben offline is játszható verziót.
Ha feltörték, akkor fogukon kívül valami mást is fognak szívni, mert a sértett többség dafke csak azért sem fogja megvenni.
Ha nem, akkor az első időszakhoz képest mindenképpen megugrik majd rá kereslet.
Végül is a mai "más vagyok, mint az átlag" figyelemfelkeltésnek ez is egy módja.
Köszönjük, Emese! :)
Na, majd meglátjuk. :) -
crossy104 #266 Igazatok van.Különben baromi sok pénztől esnek el, mert rengeted olyan SH fun van akiknek nincs internet elérése.UBI forumon anyáznak is rendesen.Kint irják, hogy román,cseh, szlovák
lengyel ill. hasonló országokban siralmas a net. lefedettség.Nálunk is rengeteg falusi esélytelen a netezésre.Kint irják még, hogy nem értik miért éri ez meg a UBI-nak mikor ez rétegjáték.
Nem AVP3 ami sláger lesz. Rengetegen mérgesek.Az volt a UBI válasza, hogy a lemezjátszó után is furcsa volt a cd mégis áttértek rá az emberek.Itt is hasonló újitás van, majd megszokják, hogy kell net. a játékokhoz. Annyi eszük nincs, hogy igy rengetegen nem veszik meg? Tehetnek rá bármilyen csilli-villi védelmet úgyis pár óra alatt feltörik. -
zoltang #265 E "védelmi módszer" miatt a II-, III-, IV-es rész megvétele után nagyon meggondolandó, hogy megveszem-e (eltekintve a "minőségi" kifogásoktól) ezt az V.-ös részt.
A mai világban kiadok 10 ezret egy programért, aminek az erőssége az egyszemélyes játékmód, és mégis köteleznek az "internet" megvásárlására. Munkanélküli leszek, vagy egyéb problémák miatt pénzszűkébe kerülök bizonytalan időre. Kénytelen vagyok a luxus-kiadásokról lemondani (tv, internet stb.). Így már egy ilyen játékkal sem játszhatom, amire kiadtam anno pénzt.
Nevetséges, szomorú... Ezzel fogják a rossz eladási mutatókat javítani? -
#264 Lehet, hogy igazad van de korántsem biztos.
A Rise of Flight a műfajából adódóan ugyan úgy rétegjáték mint az SH sorozat.
Mégpedig egy igen szűk rétegé.Mert hát azért valljuk be őszintén ahogyan az első világháborús repszim sem vonz száz és százezreket úgy a tengeralattjárós sem.Ebből pedig következik, hogy egy krekker csapatnak nem biztos, hogy megéri foglalkozni vele, nem is beszélve egy esetleges szerverről amin a tört stuff mehetne.Miből gondolom ezt?Abból, hogy ( véleményem szerint hála Istennek ) a RoF-ot sem törte fel senki, másolt cuccal nem lehet játszani még single módban sem.Ugyan torrenten megjelent egy verzió de tudtommal teljesen használhatatlan.
Egyébként én teljesen megértem a gyártókat.Az más kérdés, hogy nem biztos, hogy ez a módszer a legjobb.
Kiesnek azok ugye akiknek nincs netje.Aztán meg bármi előfordulhat, gondolok itt a szerverparkot érintő akár természeti csapásokra ( RoF-nál volt ilyen ), áramkimaradásra, kábelátvágásra amikor a felhasználók önhibájukon kívül nem tudják használni a szoftvert.Azt én elhiszem az ubinak ( vagy másnak ), hogy ezek az események a vis major kategóriába esnek de ez engem, mint usert nem érdekel.Szóval ezeket is meg mell vizsgálnia az ubinak mielőtt emellett a "védelem" mellett dönt.
Azért én kíváncsi lennék egy jogértő véleményére is, hogy mi van akkor ha megveszek valamit és rajtam kívülálló okok miatt mondjuk napokig ( rossz esetben akár hetekig ) nem tudom használni.Itt most elsősorban nem kártérítésre gondolok hanem arra, hogy ez így egyáltalán rendben van e vagy valami. -
#263 Ezzel csak annyit fognak elérni,hogy azért is több lesz a kalózkodás!Úgyis feltörik és ugyan úgy nyomni fogják neten tört szervereken.
Egyre jobban megy el a kedvem az egésztől!Ha nincsen neted akkor nem játszhatsz.Bekaphatják! -
#262 "Szigorú másolásvédelmi rendszer védi a Ubisoft jövőbeni játékait, amit nehezebb lesz feltörni. A program ugyanis nem a dvd beolvasásával ellenőrzi az eredetiségét, hanem a játékkiadó szerverére csatlakozik."
cikk -
McDouglas #261 Egyébként ez a hivatalos honlapot nem is frissítik. Elméletileg ott is minden héten megjelenik egy új tengeralattjáró, egy új hajó. De semmi.
Szóval továbbra is a fórumokat kell böngészni, ha új információt szeretnék kapni a játékról. -
crossy104 #260 Azért vesszük, hogy játszunk vele.A vele való játékra több alternativa is van. -
#259 Hogy utána frizbizhessünk vele -
Karabiner #258 Akkor tudjuk kitől kel kölcsön kérni -
crossy104 #257 Eleinte mérges voltam és csalódott, de eddig is megvettem mind. -
#256 "de már úgy gondolom, ezt megveszem"
szóóóóóóóóval, te leszel AZ! -
#255 KÖszi!Akkor nem veszem meg az U-boot missiont,meg a magyar SH4-et.A 4 mondjuk nem is tetszett nekem mert amcsik vannak benne.Most láttam,hogy van a vaterán u-boot mission azért kérdeztem.Ha nem akadnának össze akkor megvenném mindkettőt.A kettővel,meg a hárommal nagyon sokat játszottam.Egyik kedvenc játékaim.