2454
Silent Hunter 5
-
Karabiner #414 Ja igen az tényleg vicces, azt az egyéb grafikai hibákhoz sorolnám. Mondjuk tényleg hülyén néz ki, de ez legyen a legkevesebb -
crossy104 #413 Eszem megáll! Néztem a fórumot.A srácoknak, akik HÁROM napja játszanak vele, az a legnagyobb problémájuk, hogy néha az elmerülő hajók fedélzetén is mászkálnak emberek, és a hajók robbanása olyan, mint ha New York-ban tüzijáték lenne. -
crossy104 #412 Természetesen ki is postázzák, ha kell. -
crossy104 #411 Gyűjtői is hoznak ha kell, bármennyit! -
crossy104 #410 Urak! Beszéltem az AN-TECH -vel.Visszahivtak!Aki holnap délutánig megrendeli náluk a játékot telefonon annak 7990 Ft-ba kerül!Különben 9900 Ft. Szerintem ennyiért megéri.A gyűjtői kiadás 14990 Ft. Tehát kb. a duplája. -
crossy104 #409 Jöjjön már ki! Ők hogy a fenébe játszanak? Bankkártyás fizetés? -
Karabiner #408 Nos a subsimen lévő tapasztalatok igen vegyesek.
A DRM mindenki nagy csalódására eddig ezzel volt a legkevesebb gondja. Simán belehet lépni és nem voltak problémák a kapcsolattal.
Hát hozza a játék a szokásos 1.0 stílusát. Bár talán nem olyan nagyon mint az eddigiek. Néhány grafikai baki. És néhány visszatérő kedvenc hibáikból. co2 szint mérés, nem jelenti a kapcsolatokat a legénység, a morál 0 esik és képtelenség följebb vinni, ez a kampánynál jelentkezik bár akkora hatással nincs igazán a legénységre szóval nem mennek át sztrájkba. Szóval gyors pályázni simán lehet meg multizni, a kampány során még adódhatnak problémák. egy-két javítás biztosan kell majd hozzá. -
Karabiner #407 Ő ja, talán, egyszer. -
#406 Remélem lesz frissítve.bár ez Karabineren és Fecón múlik.Ők ebben a nagyok.
Ha pénteken odaadják a futárnak akkor hétfőre ott van nálad.Szerintem postán már nem küld a cdgalaxis.
Csütörtökön én is érdeklődöm náluk.Mondjuk elvileg küldenek majd emailt,hogy kell-e a játék(meg ven-e CE-jük) mert előjegyeztem rá.
-
U995 #405 Gondolom az oldalatok majd frissítve lesz a 5-el.
Jó nektek, ha már pénteken meglesz, nekem sztem csak jövő héten mert ha pénteken feladják az csak hétfő-kedd esélyes. -
Karabiner #404 Igen szoktam hordani -
#403 Megvan még neked Karabiner ez?
Póló
Nekem még igen. -
#402 crossy104:Köszi az infót!
Tényleg ez az 576 egy rakás...pedig a legrégebbi cég(ek) egyike.Nálunk is csak ez van,meg a Medi Markt.Mondjuk haver MM-be dolgozik és mondta,hogy már rendelt SH5-öt.Miattam!Mondtam nekem CE kell,simát csak végszükségbe tervezek venni.
Érdekességnek itt van egy régi oldalunk:
Silent HUNter Hungarian Fan Club -
crossy104 #401 Én simát veszek, mert ha mennem kell érte, akkor kb. 6000 Ft-ért kell tankolnom. -
crossy104 #400 Ha péntekig nem lesz fent a neten, akkor péntek reggel megveszem.Ha igen, akkor megrendelem, mert akkor már nem sürgős.A lényeg, hogy pénteken legkésőbb délelőtt mindenképpen a gépemen legyen.Tovább már nem akarok várni. -
U995 #399 Akkor elég lesz a sima, térképet sztem a sima is fog tartalmazni, ha meg nem 1-2nap és úgy is lesz neten fennt. -
crossy104 #398 Csak skin.Ott a fémdobozt,plusz dvd-t és a térképet veszed meg. -
U995 #397 *festés -
U995 #396 576 egy vicc, amúgy is drágák.
AN-TEC-nél remélem lesz CE.
Olvastam, hogy a CE-ben +7skin lesz, de ez csak tengó festét, vagy más tengó???
Mert ha csak skin, akkor lehet beérem a simával is. -
crossy104 #395 Bocs, hogy ismétlem magam, de nálunk van 576.Voltam náluk, és ott mondták, hogy nincs előrendelés, játék sem lesz.Nincs a listán, ne is várjam.Vegyem meg máshol. -
crossy104 #394 Azt modták, hogy csütörtökre tudják megmondani, hogy lesz-e.Addigra tudnak pontositani a beszállitóval a CE kérdésben.A szállitmány csütörtökön érkezik.Péntek reggeltől lehet elvinni.Ha gondolod érdeklődj náluk.Ja, az 576 nevű selejt cég nem is rendel belőle.
AN-TEC Kft. Címünk: 1135 Budapest, Szent László út 8.
Telefonszámunk:
(+36) 1 431-0707
Fax:
(+36) 1 431-0959
E-mail: [email protected]
-
#393 Most nézem a videjóban,hogy az Aces of the Deep klán még megvan!Jó régóta!
Röhelyes az 576 még mindig!Nem lehet náluk a neten előrendelni! -
#392 Igen hallottam karabiner.
Jópofák a videók,de megcsinálhatták volna,hogy szépen odafordulnak az emberek,és nem egy kattra már arra is néz amerre te vagy.
crossy 104:Azt nem mondták,hogy lesz-e nekik CE? -
crossy104 #391 Most beszéltem le telefonon, péntek reggel mehetek érte. -
U995 #390 Állatiak a videók, nagyon komolyak sztem.
Cdgalaxisnál 8.990ft, ha neted rendeled 10% engedmény de 990 a posta, szóval ugyan az.
Az an-tech kft.-nél 7.990ft.
CE kiadást magyar oldalon még nem láttam hogy vásárolható.
-
#389 A védelemnek magának neki fognak esni, mivel olyan nagy nevek is ugyanezt használják mint a Splinter Cell vagy az Assassin's Creed. Az a baj inkább, hogy mivel SH-ból demót nem is lehet csinálni, nehéz kiértékelni hogy megéri-e megvenni vagy nem.
Nekem pl. a 3 jó vétel lett volna, ha jobb gépem van, viszont a 4-ért meg a kiegészítőjéért szerintem kár pénzt adni. -
Karabiner #388 Valószínűleg ha lejár a támogatási idő, kiadnak egy feloldó javítást. De szerintem nem túl drága egy ilyen acunt szerver főntartása ez nem jár hatalmas adat menyiséggel, sok évig üzemeltethetik. Az SH3 szerverek még mindig mennek például.
crossy104: köszi csak poénkodtam, bár ha dunakeszi vagy budafok közelébe vagy akkor esetleg jó lehet. -
crossy104 #387 Tört mostanában úgysem lesz, mert nem siker játék. -
crossy104 #386 O.K. Hol lax? -
Csak77 #385 Jól gondold meg, hogy megveszed eredetiben... nem biztos, hogy 3-4 év múlva is fogsz tudni játszani vele, mikor leállítják a játékot kiszolgáló szervert... -
Karabiner #384 Hozzál nekem is! -
crossy104 #383 Pénteken már ott lehet a cd galaxys-ban?Próbáltam hivni őket, de folyton foglalt.Képtelenség elérni őket.Ha igen akkor péntek reggel ott szobrozok. -
Karabiner #382 http://www.marinesims.de/wbb2/thread.php?threadid=11936
némi videó tanulmányozzátok!
Panzer halód? -
U995 #381 Új vidi: http://www.youtube.com/user/Subsim#p/a/u/0/9vD4MLTm6Uc
-
#380 Biztos is vagyok. :)) Van még néhány ilyen ország. Ja, Közép-Kelet Európában.
Tőünk nyugatabbra más a mentalitás, hidd el. Na, de mindegy is.
Sh5: jó lesz az! :D DRM nélkül biztos. -
#379 Nem szeretem ezt a megfogalmazást,hogy "Tipikus magyar módjára közelited".Szerintem más nemzetek nem fogalmaznak így?biztos lehetsz benne,hogy sokan!
Azért nem veszek konzolt mert nem akarok költeni Feleslegesen.Pénzkidobásnak tartom.Konzolon engem nem sok játék érdekel.Sőt,Pc-n is egyre kevesebb(eddig se érdekelt mondjuk sok).Most amit még várok a Mont & Blade warband kieg.Az új Splinter cell talán,de az sem annyira mint régen.Az SH-tól meg megint elment a kedvem kicsit. -
#378 Tipikus magyar módjára közelíted.
Senkivel nem ba..nak ki. A PC-sekkel miért is kell? Én így mondanám.
Egyébként segíts magadon az Isten is megsegít. :)) Mi akadályoz abban, hogy vegyél egy konzolt egy tipikus PC upgrade-nek 1/4-e áron?
-
#377 Jah csak a Pc-s játékok,a konzolosok nem?Nah ez a köcsögség!Kicsit kiakadtam most! -
zsozso29 #376 Minden Ubisoft játék megkapja az új védelmet! Végleges döntés!
Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic
Assassin's Creed 2
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
Splinter Cell: Conviction
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Ghost Recon -
#375 Igen nem lenne rossz.