23
-
cateran #23 Nem kicsit vagy lemaradva:) Már hónapokkal ezelött volt az engineből (és voltaképpen a Rageből) videó,de azóta van hivatalos Rage videó is ingame részekkel....nem olyan csúnya ám az:D -
Lalee1 #22 Sztem sokkal pénzéhesebbek nem lettek, ezzel kapcsolatban mindenki elfelejti, hogy már a Half-Life első részének is volt két kiegészítője. Jó, oké más kicsit, mert ott más szemszögéből élted át a black mesa balesetet itt meg Gordon sztoriját nyújtják tovább, mindenesetre azokért is fizetni kellett anno. -
Csak77 #21 "bugot már réges-régen kijavították, én magam jelentettem be, és néhány hétre rá jött a javítás"
Persze Móricka, hogyne. Hiszünk neked. Te vagy a bug-felfedező, s híró! -
kids #20 Szubjektív tudom. Sokaknak bejön, de nekem a San Andreas után visszalépés. A grafika kidolgozott persze, de mit sem ér, ha a játékmenet így lealacsonyodott.
Csal címszavakba, ami konkrétan nem tetszett: történet, zenék, monoton küldetések, vidék hiánya.
A korábbi 3 játék esetében a remek gta feeling egyből beszippantott, itt ez valahogy elmaradt.
A PC porthoz meg nem hiszem, hogy kellene kommentár.
-
Csak77 #19 Talán azért, mert akkor még gyerek voltál. -
2097 #18 Mikor kidobták a Lost Coast-ot akkor jött a 64bit mód is. -
#17 a Half Life 1 olyan elmeny volt anno ,hogy azota se volt reszem olyan jatekelmenyben az hetszentseg! -
#16 Kit zavar, hogy 5 éves motor... a Half-Life 2 elég jól néz ki még ma is, abban a formájában ahogy 2004-ben megjelent. Azóta meg ugyebár az egész Source engine-t is fejlesztették, már az egész játékban van pl. HDR támogatás is, fejlődött maga az alapjáték is. És tényleg piszok jól néz ki még ma is.
Láttam már képeket az idtech5-ös motorról, a RAGE-ből, engem nem győzött meg, csinosítgatott Doom3 motornak néz ki, ami csak képen mutatott jól, valójában nem annyira jó, semmi esetre sem olyan időtálló, mint a Quake3. Kár, hogy a Source motort nem licenszelték olyan sok játékhoz, nekem az Unreal motoros játékok pl. sohasem tetszettek, egyik generáció sem. Egy bajom van csak a Source-al, hogy nem OpenGl-re írták. Rühellem a DirectX-et, meg az OpenGl régen is sokkal jobban nézett ki. Kár hogy Carmack a Doom3-al nem tudta úgy kihozni belőle a maximumot, mint a Quake3 idején. -
#15 Szerintem is egy nagyon jó játék!Ha nem adták volna ki az orange box-ot ps3-ra soha nem tudom meg mi az a igazi játék élmémy…
Én csodálkoztam is mer még ma is helyt álló a grafja!
Kids” mivel b*szták el a gta4-et?
-
#14 A BioShock a legjobbak között van (ha nem a legjobb). Nem csak a kritikusoknál aratott sikert, hanem a játékosoknál is. -
MiZo@game #13 üdv az oldalon kedves TTK társ =] -
drauthev #12 A 64 bites Citadellás bugot már réges-régen kijavították, én magam jelentettem be, és néhány hétre rá jött a javítás.
Egyébként ezt sejteni lehetett. A Half-Life 1-2 az fps történelem legsikeresebb játékai voltak, és ezt a Valve is látta. Az Ep1-Ep2 (de főleg az előbbi) szerintem egy kissé "erőltetett"; érezhető, hogy itt már inkább a pénz volt a motiváló tényező, ez az epizodikus feldarabolósdi is tökéletesen felesleges volt játékos szemmel nézve. Persze nekik bizonyára megérte... -
Loverman #11 képest 1 "p". -
Loverman #10 a cikkíró kifelejtette hogy a Source motort azért csiszolgatják időközben, volt különbség pl HL2 és episode 2 között is -
kids #9 egyetlen játék amibe még hiszek, a sok gagyi mai cím között. Crysis meg társai a csilivili grafikájukkal sehol nincsenek, a hl2-höz képpest a szememben. Gta sorozatot elbaszarintották a IV-el, Ensemble studios feloszlott, szóval egy ideig még nem lesz AoeIV, de remélem legalább fps fronton lesz vmi előrelépés és kijön a hl2 ep3. -
vmiki88 #8 áá várjuk szeretettel
Source engine POWA!!!
Legjobban modolható motor a világon -
#7 Világ legjobb játéka amivel valaha játszottam :D -
shane81 #6 Mi a baj? Nem indult el? :) Az egy nagyon jó kis game volt.
Nincs szerintem gond a Source motorral. Az Unreal motorhoz hasonlóan azt is folyamatosan polírozzák. Elég szép különbség van a HL2 meg a L4D között. -
#5 Szörcs endzsin? 5 éves motor? Muhahagroflblugyburuggy.
Epizódikus megjelenés? Pfff, rofl, omg 44444.
Kabbe Valve... de tényleg. -
Csak77 #4 Bioshock és a játékélmény? Muhahahahahaha!!!! -
zidder #3 Csak kár hogy 64-bites módban a citadelában kifagy mindig egy ponton és emiatt nem lehet végignyomni. -
#2 hát a source motor még mindig van amiben elöl jár. Tegnap újra leszedtem steamen a hl2-t, és amellett hogy még most sem néz ki rosszul, hopp mit látok: 64bites módban fut... -
#1 Én még mindig csípem a HL motort. A játékélmény és a történet nálam az elsődleges szempontok. Szó sincs flame-ról. Mert a Bioshock szintén favorit nálam.