23
  • cateran
    Nem kicsit vagy lemaradva:) Már hónapokkal ezelött volt az engineből (és voltaképpen a Rageből) videó,de azóta van hivatalos Rage videó is ingame részekkel....nem olyan csúnya ám az:D
  • Lalee1
    Sztem sokkal pénzéhesebbek nem lettek, ezzel kapcsolatban mindenki elfelejti, hogy már a Half-Life első részének is volt két kiegészítője. Jó, oké más kicsit, mert ott más szemszögéből élted át a black mesa balesetet itt meg Gordon sztoriját nyújtják tovább, mindenesetre azokért is fizetni kellett anno.
  • Csak77
    "bugot már réges-régen kijavították, én magam jelentettem be, és néhány hétre rá jött a javítás"

Persze Móricka, hogyne. Hiszünk neked. Te vagy a bug-felfedező, s híró!
  • kids
    Szubjektív tudom. Sokaknak bejön, de nekem a San Andreas után visszalépés. A grafika kidolgozott persze, de mit sem ér, ha a játékmenet így lealacsonyodott.
    Csal címszavakba, ami konkrétan nem tetszett: történet, zenék, monoton küldetések, vidék hiánya.
    A korábbi 3 játék esetében a remek gta feeling egyből beszippantott, itt ez valahogy elmaradt.
    A PC porthoz meg nem hiszem, hogy kellene kommentár.
  • Csak77
    Talán azért, mert akkor még gyerek voltál.
  • 2097
    Mikor kidobták a Lost Coast-ot akkor jött a 64bit mód is.
  • zooleeh
    a Half Life 1 olyan elmeny volt anno ,hogy azota se volt reszem olyan jatekelmenyben az hetszentseg!
  • Zombee
    Kit zavar, hogy 5 éves motor... a Half-Life 2 elég jól néz ki még ma is, abban a formájában ahogy 2004-ben megjelent. Azóta meg ugyebár az egész Source engine-t is fejlesztették, már az egész játékban van pl. HDR támogatás is, fejlődött maga az alapjáték is. És tényleg piszok jól néz ki még ma is.
    Láttam már képeket az idtech5-ös motorról, a RAGE-ből, engem nem győzött meg, csinosítgatott Doom3 motornak néz ki, ami csak képen mutatott jól, valójában nem annyira jó, semmi esetre sem olyan időtálló, mint a Quake3. Kár, hogy a Source motort nem licenszelték olyan sok játékhoz, nekem az Unreal motoros játékok pl. sohasem tetszettek, egyik generáció sem. Egy bajom van csak a Source-al, hogy nem OpenGl-re írták. Rühellem a DirectX-et, meg az OpenGl régen is sokkal jobban nézett ki. Kár hogy Carmack a Doom3-al nem tudta úgy kihozni belőle a maximumot, mint a Quake3 idején.
  • Fórumharcos
    Szerintem is egy nagyon jó játék!Ha nem adták volna ki az orange box-ot ps3-ra soha nem tudom meg mi az a igazi játék élmémy…
    Én csodálkoztam is mer még ma is helyt álló a grafja!
    Kids” mivel b*szták el a gta4-et?

• saxicola
    A BioShock a legjobbak között van (ha nem a legjobb). Nem csak a kritikusoknál aratott sikert, hanem a játékosoknál is.
  • MiZo@game
    üdv az oldalon kedves TTK társ =]
  • drauthev
    A 64 bites Citadellás bugot már réges-régen kijavították, én magam jelentettem be, és néhány hétre rá jött a javítás.

Egyébként ezt sejteni lehetett. A Half-Life 1-2 az fps történelem legsikeresebb játékai voltak, és ezt a Valve is látta. Az Ep1-Ep2 (de főleg az előbbi) szerintem egy kissé "erőltetett"; érezhető, hogy itt már inkább a pénz volt a motiváló tényező, ez az epizodikus feldarabolósdi is tökéletesen felesleges volt játékos szemmel nézve. Persze nekik bizonyára megérte...
  • Loverman
    képest 1 "p".
  • Loverman
    a cikkíró kifelejtette hogy a Source motort azért csiszolgatják időközben, volt különbség pl HL2 és episode 2 között is
  • kids
    egyetlen játék amibe még hiszek, a sok gagyi mai cím között. Crysis meg társai a csilivili grafikájukkal sehol nincsenek, a hl2-höz képpest a szememben. Gta sorozatot elbaszarintották a IV-el, Ensemble studios feloszlott, szóval egy ideig még nem lesz AoeIV, de remélem legalább fps fronton lesz vmi előrelépés és kijön a hl2 ep3.
  • vmiki88
    áá várjuk szeretettel
    Source engine POWA!!!
    Legjobban modolható motor a világon
  • JaSoN HuNTeR #7
    Világ legjobb játéka amivel valaha játszottam :D
  • shane81
    Mi a baj? Nem indult el? :) Az egy nagyon jó kis game volt.

Nincs szerintem gond a Source motorral. Az Unreal motorhoz hasonlóan azt is folyamatosan polírozzák. Elég szép különbség van a HL2 meg a L4D között.
  • Tinman #5
    Szörcs endzsin? 5 éves motor? Muhahagroflblugyburuggy.
    Epizódikus megjelenés? Pfff, rofl, omg 44444.
    Kabbe Valve... de tényleg.
  • Csak77
    Bioshock és a játékélmény? Muhahahahahaha!!!!
  • zidder
    Csak kár hogy 64-bites módban a citadelában kifagy mindig egy ponton és emiatt nem lehet végignyomni.
  • Sanyix
    hát a source motor még mindig van amiben elöl jár. Tegnap újra leszedtem steamen a hl2-t, és amellett hogy még most sem néz ki rosszul, hopp mit látok: 64bites módban fut...
  • ffxi
    Én még mindig csípem a HL motort. A játékélmény és a történet nálam az elsődleges szempontok. Szó sincs flame-ról. Mert a Bioshock szintén favorit nálam.