Moziba kerülhet Heath Ledger utolsó filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki aktívabban is foglalkozott Terry Gilliam munkásságával, az tudja jól, hogy Gilliam minden filmjének alapja a vaság és a képzelet közti határok feszegetése. Már a pythonos animációkban is fel lehet ezt fedezni. A a Dr. Parnassus sem kivétel, és úgy látom a következõ filmje is ilyen síkon mozoghat már csak a cím alapján: The man who killed Don Quijote.
Az is olyan 'fura' 😄 Brad Pitt karaktere viszont nagyon jó... de a "jövõ", már amit látni belõle, az is olyan érdekes... Nem is tudom megfogalmazni, valahogy a hangulata nekem túl depressziós.. (lehet aztán így olvasva ez hülyeségnek hangzik.. )
a 12 majomról jut eszembe. gondolom, mindent elmond gilliam kommersz faktoráról az, hogy még a kultikus 12 majom sem hozott 60M dollárt amerikában. a többi filmjérõl nem is beszélve.
pedig milyen jó kis film volt a legutóbbi próbálkozása, a tideland?
szóval nem hiszem, hogy nagy mágus az, aki gilliambõl nem néz ki nagy bevételt.
pedig milyen jó kis film volt a legutóbbi próbálkozása, a tideland?
szóval nem hiszem, hogy nagy mágus az, aki gilliambõl nem néz ki nagy bevételt.
még a 12 majom sem?
Brazil meg az Idõbanditák is jó volt tõle szerintem. 😊
Schrank, az elég gáz, mert azért az oszkáros alakítása elött rengeteg filmben játszott.
Schrank, az elég gáz, mert azért az oszkáros alakítása elött rengeteg filmben játszott.
az emberek 99,9%-a csak dzsókerként látta azt sem tudják hogy homokos kanbojnak is kinézhetne valójában ...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem tudom, nekem túl Terry Gilliam -.- Számomra nem fekszik a stílus, amilyen filmeket csinál. Monti Python kivétel!
0:28-tõl kezd el benne lenni. azért egy emberi arcot csak illik felismerni, ez olyan.. alap feature 😄 az emberi fajnál
xD roflmao
nem én mondom, hanem azok a stúdiók, akik a cannes-i premier után nem vették meg a film forgalmazásának jogait, s majdnem eltemették videón.
Nem derül it ki semmi!Ahogy mondod úgy lesz!Mert TE mondod mesteeeeeeer<#taps>#taps>
meg 1 ok amiert erdemes varni az oszt...<#taps>#taps>
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
HA Johnny Depp is játszik benne akkor már megéri megnézi 😄 (szerintem mint magán ember sem 100-s a pali 😄)
ez durva, várós nagyon!!
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
egy ilyen filmet a közönségnek sosem adnál el, még a ledger-sztorival sem, de majd kiderül.
Ez nem talált vevõt? 😮O
Rohadtul várós lett.
Rohadtul várós lett.
Nagyon, de nagyon várós😄
A trailer nagyon jó kis hangulatot ad remélem a film is jó lesz.
A trailer nagyon jó kis hangulatot ad remélem a film is jó lesz.
0:57 nél pl, amikor a nevét is kiírják.
nekem is tetszik, jó kis filmnek tûnik a trailer alapján.
nekem is tetszik, jó kis filmnek tûnik a trailer alapján.
Kicsit nézd meg jobbam még végén ki is írják a nevét😊