20
-
Flyinghair #20 Aki aktívabban is foglalkozott Terry Gilliam munkásságával, az tudja jól, hogy Gilliam minden filmjének alapja a vaság és a képzelet közti határok feszegetése. Már a pythonos animációkban is fel lehet ezt fedezni. A a Dr. Parnassus sem kivétel, és úgy látom a következő filmje is ilyen síkon mozoghat már csak a cím alapján: The man who killed Don Quijote. -
Etinger #19 Az is olyan 'fura' :D Brad Pitt karaktere viszont nagyon jó... de a "jövő", már amit látni belőle, az is olyan érdekes... Nem is tudom megfogalmazni, valahogy a hangulata nekem túl depressziós.. (lehet aztán így olvasva ez hülyeségnek hangzik.. ) -
winnie #18 a 12 majomról jut eszembe. gondolom, mindent elmond gilliam kommersz faktoráról az, hogy még a kultikus 12 majom sem hozott 60M dollárt amerikában. a többi filmjéről nem is beszélve.
pedig milyen jó kis film volt a legutóbbi próbálkozása, a tideland?
szóval nem hiszem, hogy nagy mágus az, aki gilliamből nem néz ki nagy bevételt. -
winnie #17 még a 12 majom sem? -
Inquisitor #16 Brazil meg az Időbanditák is jó volt tőle szerintem. :)
Schrank, az elég gáz, mert azért az oszkáros alakítása elött rengeteg filmben játszott. -
#15 az emberek 99,9%-a csak dzsókerként látta azt sem tudják hogy homokos kanbojnak is kinézhetne valójában ... -
Etinger #14 Nem tudom, nekem túl Terry Gilliam -.- Számomra nem fekszik a stílus, amilyen filmeket csinál. Monti Python kivétel! -
Loverman #13 0:28-től kezd el benne lenni. azért egy emberi arcot csak illik felismerni, ez olyan.. alap feature :D az emberi fajnál -
Loverman #12 xD roflmao -
winnie #11 nem én mondom, hanem azok a stúdiók, akik a cannes-i premier után nem vették meg a film forgalmazásának jogait, s majdnem eltemették videón. -
neoG #10 Nem derül it ki semmi!Ahogy mondod úgy lesz!Mert TE mondod mesteeeeeeer -
#9 meg 1 ok amiert erdemes varni az oszt... -
Zaraki Kenpachi #8 HA Johnny Depp is játszik benne akkor már megéri megnézi :D (szerintem mint magán ember sem 100-s a pali :D) -
artschi2 #7 ez durva, várós nagyon!! -
winnie #6 egy ilyen filmet a közönségnek sosem adnál el, még a ledger-sztorival sem, de majd kiderül. -
lennyke #5 Ez nem talált vevőt? :OO
Rohadtul várós lett. -
Watchmen #4 Nagyon, de nagyon várós:D
A trailer nagyon jó kis hangulatot ad remélem a film is jó lesz. -
blessyou #3 0:57 nél pl, amikor a nevét is kiírják.
nekem is tetszik, jó kis filmnek tűnik a trailer alapján. -
clx457 #2 Kicsit nézd meg jobbam még végén ki is írják a nevét:) -
#1 ez nekem tetszik...
és hol van ebben Heath Ledger, vayg mi?