20
  • Flyinghair
    Aki aktívabban is foglalkozott Terry Gilliam munkásságával, az tudja jól, hogy Gilliam minden filmjének alapja a vaság és a képzelet közti határok feszegetése. Már a pythonos animációkban is fel lehet ezt fedezni. A a Dr. Parnassus sem kivétel, és úgy látom a következő filmje is ilyen síkon mozoghat már csak a cím alapján: The man who killed Don Quijote.
  • Etinger
    Az is olyan 'fura' :D Brad Pitt karaktere viszont nagyon jó... de a "jövő", már amit látni belőle, az is olyan érdekes... Nem is tudom megfogalmazni, valahogy a hangulata nekem túl depressziós.. (lehet aztán így olvasva ez hülyeségnek hangzik.. )
  • winnie
    a 12 majomról jut eszembe. gondolom, mindent elmond gilliam kommersz faktoráról az, hogy még a kultikus 12 majom sem hozott 60M dollárt amerikában. a többi filmjéről nem is beszélve.

pedig milyen jó kis film volt a legutóbbi próbálkozása, a tideland?

szóval nem hiszem, hogy nagy mágus az, aki gilliamből nem néz ki nagy bevételt.
  • winnie
    még a 12 majom sem?
  • Inquisitor
    Brazil meg az Időbanditák is jó volt tőle szerintem. :)
    Schrank, az elég gáz, mert azért az oszkáros alakítása elött rengeteg filmben játszott.
  • schrank
    az emberek 99,9%-a csak dzsókerként látta azt sem tudják hogy homokos kanbojnak is kinézhetne valójában ...
  • Etinger
    Nem tudom, nekem túl Terry Gilliam -.- Számomra nem fekszik a stílus, amilyen filmeket csinál. Monti Python kivétel!
  • Loverman
    0:28-től kezd el benne lenni. azért egy emberi arcot csak illik felismerni, ez olyan.. alap feature :D az emberi fajnál
  • Loverman
    xD roflmao
  • winnie
    nem én mondom, hanem azok a stúdiók, akik a cannes-i premier után nem vették meg a film forgalmazásának jogait, s majdnem eltemették videón.
  • neoG
    Nem derül it ki semmi!Ahogy mondod úgy lesz!Mert TE mondod mesteeeeeeer
  • djstefi
    meg 1 ok amiert erdemes varni az oszt...
  • Zaraki Kenpachi
    HA Johnny Depp is játszik benne akkor már megéri megnézi :D (szerintem mint magán ember sem 100-s a pali :D)
  • artschi2
    ez durva, várós nagyon!!
  • winnie
    egy ilyen filmet a közönségnek sosem adnál el, még a ledger-sztorival sem, de majd kiderül.
  • lennyke
    Ez nem talált vevőt? :OO

Rohadtul várós lett.
  • Watchmen
    Nagyon, de nagyon várós:D

A trailer nagyon jó kis hangulatot ad remélem a film is jó lesz.
  • blessyou
    0:57 nél pl, amikor a nevét is kiírják.

nekem is tetszik, jó kis filmnek tűnik a trailer alapján.
  • clx457
    Kicsit nézd meg jobbam még végén ki is írják a nevét:)
  • Broafka
    ez nekem tetszik...
    és hol van ebben Heath Ledger, vayg mi?