442
-
karajjj #81 desert eagle utánzat van ilyenbe? -
#80 Gépipari rúlz :-) Ott érettségiztem '96-ban. -
#79 nem is tudtam hogy szolnoki vagy. melyik suliba mész? -
PuskasOcsi #78 Ha az elmult 1-2 evben nem valtoztak a jogszabalyok, akkor lehet...
Ezt nem en talaltam ki. :) -
#77 vagy így kell járkálni ettől tuti behugyoznának
-
PuskasOcsi #76 Jah, es a viselesihez kell legalabb 18-nak lenni. -
geo91 #75 18 alatt akkor sem lehet tartani... -
PuskasOcsi #74 Ha meg mindig igy van:
Gp viselesehez nem kell vizsga csak viselesi engedely, amit 2000 Ft-ert, lehet kivaltani a rendorsegen.
Tartani lehet 18 ev alatt is, mert nincs rola jogszabaly.
Egy GP asszem max 2-3 ember ellen hatasos, szoval nem kell mindenkepp rambot jatszani mert van pisztolyod...
Szerintem erdemes elobb elolvasni a gazpisztoly.hu-n nehany alapveto dolgot es aztan megszolalni. :)
Amugy Uma P22 megbizhatosaga ontolto mezonyben jo es kicsi meg konnyu cucc, viszont az elettartalma elegge rovid. :/
Masodlagosnak nem rossz, csak elegge tularazott... mint minden Umarex cucc. -
Neoncsoves #73 -
gyuri12 #72 De az Ők hazai pályáján,a ló meg íj kombó túl... átlagos.:) -
Neoncsoves #71 akkor már inkább ló meg íj :D -
gyuri12 #70 Szamurájkard. "Hazai" pályán verjük meg őket.:D -
Neoncsoves #69 mindenki vegyen ballonkabátot meg machetát... esetleg vállról inditható SCUD rakétát, meg molotovot. -
Neoncsoves #68 rugdos? szerintem addig minimum 20db zorrojelet vágnak beléd... -
gyuri12 #67 1. Olyan helyen nem kell egyedül mászkálni.
2. A rajok félősek. Addig kemények,amíg érzik a gádzsókon a félelmet. Persze vannak kivételek,ilyenkor jön az 1. megállapítás.
Itt Szolnokon sokan vannak,mégis csak a saját területükön veszélyesek,azon kívül nem. (Többször fenyegettek meg,azok a tipikus roma maffiózók,mégis arra jutottak,hogy "hülye magyar,hahahahahaha" és nem csináltak semmit.)
3. El kell kerülni őket,vagy le se kell őket szarni. (Konkrétan egy haverom nővérét elkezdték basztatni. A csaj higgadtan válaszolt nekik,nem csinált semmi "rosszat". Azok megrúgták, a csaj mondta,hogy nem is fájt neki, a rajok otthagyták,mert látták,hogy nem az a fajta,aki rögtön elkezd cipőtnyalni) -
#66 izé, most ha 4 raj odaáll eléd mit kezdesz egy gázpisztollyal komolyan?
míg lősz a másik 3 leteper és halálra rugdos...
-
gyuri12 #65 Fasza. Nem baj,3 év alatt csak összejön majd erre is a pénz... -
butuska66 #64 Ezt én is megjegyeztem az utolsó mondatban . -
Tr3sh3nc0r3 #63 hiába van valamire engedélyed, az cigány ellen nem szól.. szóval téged basznak meg így is úgy is -
geo91 #62 papír is kerül pár ezerbe asszem. -
#61 gázpisztolyhoz nemkell vizsga max egy papír amit a rendőrségen kiváltassz -
geo91 #60 nem, nem kell engedély, csak a viseléshez. vizsga meg nincs szerintem, csak papírmunka. -
gyuri12 #59 A vizsga és a papírmunka pénzbe kerül? -
#58 lehet hogy olcsóbb megoldás elfutni HA eltudsz futni -
#57 LOOOOOOOOL -
#56 1, Sehogy
2, Vársz 3 évet + egy vizsgát leteszel + sok papírmunka + még meg is kell venned a fegyót
Szerintem így megy ez. -
geo91 #55 takarodj innen!!! -
geo91 #53 mivel lényegében csak egyszeri beruházás mindenképpen megéri. biztonságérzetet is ad, azon kívül, hogy esetlegesen még használni is kellhet. -
butuska66 #51 Tisztára mint az óvodások faszhosszúsági versenye.
Visszatérve az eredeti témára az volna a kérdésem, hogy tényleg megéri a befektetett összeg egy gázfegyverre? Írtad hogy hasznodra volt egy kellemetlen helyzetben, de nem olcsóbb megoldás kereket oldani?
Szégyen a futás de hasznos , mert ha rosszúl is sülhet el a dolgok ( balesetek mindig lehetnek) s te leszel aki rövidebbet húzza a bíróságon -
geo91 #50 nem. csak 18 felett. -
gyuri12 #48 Inkább kérdezek:15 évesen tudok-e valahogy törvényesen gázpisztolyt venni? Hogy megy ez?Mert nem tudok erről semmit,de szeretnék egyet. -
geo91 #46 OFF VÉGE
szóval van valakinek még tapasztalata a gázfegyverekkel kapcsolatban? -
geo91 #43 bocs, ki az újreg?
te adatlapod:
Regisztráció időpontja: 2009. 07. 31.
enyém:
Regisztráció időpontja: 2007. 12. 15.
most már tuti hogy alreg vagy. csak derüljön ki hogy kié és bannolva leszel! -
gyuri12 #41 Menj már innen,aludj,vagy ilyesmi. -
#40 Életkor: ismeretlen -
gyuri12 #38 Eddig akárhol is néztem utána,mindenhol az a tapasztalat,hogy a gázpisztoly ijeszt,és ha nem ijeszt rögtön ,akkor az elsütés után teszi azt. Még mindig ez a legjobb önvédelmi "fegyver". -
geo91 #37 a gázpisztoly talán gyorsabb mint egy kés... -
Fbn Lx #36 ha előrántottad volna a gázpisztolyod, lehet meg is késelnek.
Így legalább megúsztad élve. -
gyuri12 #35 Ez biztos jó lehet önvédelemre.:D -
Tr3sh3nc0r3 #33