10
-
berserk87 #10 A mist nekem is tetszett. Az fog régi verziója szerintem közel sem volt olyan jó. A Wellinges meg kifejezetten nézhetetlen volt. -
Librarian #9 Áááá, sikítok a gyönyörtől, imádom a képregényt, az egyik kedvencem és nem csak műfajában, hanem minden tekintetben az egyik legjobbnak érzem. Ha jó sorozatot csinálnának belőle... de jó lenne! :)
-
Gabo #8 Túlélőhorror zombikkal? Jöhet minden mennyiségben! :o) -
Nasedo #7 Én is a MIST-re szavazok! Nagyon jó film, ellenben a Fog csak nézhető, annak is csak a régi verziója. Az új Tom Wellinges egy borzalom. Tehát a Carpeter féle Köd csak egy baromság, míg a Darabont féle egy elgondolkodtató mű. Gondolom ebben a zombis sorozatban sem fogok csalódni, ha a mester csinálja. Valószínűleg az emberi érzelmek és kapcsolatok/viszonyok lesznek központban. -
cateran #6 +1 a Mistesekhez...bar a irott verzio vege mas,de a filme is jooo:) -
Wolfi24 #5 Szerintem is a The Mist a jobb. Elgondolkodtató, hogy mivé válik az ember ha megszűnik a szabadsága és a törvény amiben eddig élt. -
kukacS3K #4 szerintem nem, nekem nagyon tetszett a mist -
EXPENDABLE #3 "De a ködből van nem Stephen Kinges is"
Bizony! Carpenter féle. És az bizony mérföldekkel jobb film. Enyit az offról!
Zombik...hm...ilyesfajta sorozatot idehaza is eltudnék viselni! Ettől a sok helyszínelőtől, nyomozótól, dokitól már herótom van. Na jó! House-t szeressük! :-D -
Johnny Maize #2 De a ködből van nem Stephen Kinges is -
pixx #1 Csak jelezném, hogy a Halálsoron és a Remény Rabjai is Stephen King féle :)