10
-
kokos #10 Szerintem hihetetlen szépre sikeredett, és a játékmenet is jó lett,na meg a zene is jó!Ja és hosszú! -
kokos #9 A bionic kiba jó gém lett! -
kokos #8 Ez kamu! -
chronos75 #7 De, az övék.. volt. szerintem ezt az utolsó kettőt (játékot) bérmunkában nyomták megrendelésre k. kevés idő alatt. (terminator állítólag 9 hónap).
A terminátor alapkoncepciója tetszett, de a bionic c.-val annyira nem voltam kibékülve, bár lehet, hogy ezt is megmondták nekik, hogy így legyen..
-
#6 Ővék az a vigyori logó? Nem? :D -
#5 Számomra hihetetlen, hogy olyan játékok, mint a Bandits, meg a GRAW 1-2 után ilyen játkokat adnak ki. A Wanted még játszható volt úgyahogy, bár én egy egyszerű akció játékként, íves lövés meg ilyen specialok nélkül jobban élveztem volna. A Terminatort elején feladtam (tovább akartam vinni, de a haverom lebeszélt róla), Bionic Commandot már nem is terveztem kipróbálni (ebben később meg is erősítettek, hogy nem érdemes).
Egy GRAW 3-al, folytatva a 2. részét (legalább olyan színvonalasan) nagyobb sikert érhettek volna mint ez utóbbi 3 összesen, ebben biztos vagyok. -
#4 igazából a jóként megnevezett korábbi játékaik sem voltak tipikus nyári AAA bombasikerek, inkább kicsit rétegjátékok, még ha igényesek is.
Ami egyébként nem baj, annak is megvan a helye, csak az ilyen csapat inkább ne kezdjen bele kultikus címek (így ránézésre több 10millió $-os) újjáélesztésére, ha még nem tanulták meg hogyan kell tömegeknek játékot készíteni.
Hát, ők már mégegyszer nem esnek ebbe a hibába... -
#3 szegények:((((((((((((( -
xido #2 Jó ez is,csak sokat visszavett szerintem a linearitás és a kötött pályák,ezáltal erősen egyszer játszós maradt -
5i #1 Időközben kiderült, hogy bezárták a svéd központot is. RIP. PEdig a Wanted milyen jó volt.