47
  • qwas
    #47
    Úgy nézem a magyar nyelv nem annyira az életed.
  • gyepesjoint
    #46
    énis nagyon sokáig gondolkodtam egy box beszerzésén,mivel van hozzá moncsim,tehát TV-t se kellett volna vennem,de az igazság az,hogy én csak az autós gémek miatt vettem volna(GT,forza,formulaone stb....),és végül nem vettem,mert ez csak 3 játék,és nem érte volna meg...a félre tett pénzből vettem a pc-be egy N9600GT vidikarit,4 gb ramot,és egy core2-es procit,és ez a konfig kb 2 évig jó lesz crysis2-re,MW2-re,stb... PC IS MY LIFE!
  • macseke
    #45
    Akinek kizárólag játékra kell a gép, annak jó a konzol is. Bár az FPS-eket, real-time stratégiákat nem nagyon tudom én sem elképzelni billentyűzet+egér nélkül... Dehát nem is abban nőttem fel. Szerintem aki alapból PC-s, az már nem nagyon fog átmenni konzolra.. Na majd a gyerekeimnek azt veszek ha lesznek. Hátha nehezebben szerez konzolra pornót. :)
  • zola2000
    #44
    Jogos, viszont nem lehet mindenki programozó...
  • macseke
    #43
    Ja, meg a listát is kösz! Már csak rá kell beszélnem a konzolos (és PC-s, ez fontos! :D ) havert hogy vegyen egy olyat is.. :)
  • macseke
    #42
    Ja, juteszembe, a Modern Warfare 2-t meg várom már nagyon. :)
  • macseke
    #41
    Ha játékgépeim lettek volna csak kiskorom óta, most nem lenne ez a melóm, amivel ennyim van PC-re.. :) 4 éves korom óta van gépem (akkor C64), és akkor még ha játszani akartál csak is érteni kellett hozzá -> folyamatos, automatikus IT fejlődés.. Most kaptam le netről a CoV (Commodore Világ, ha valaki nem ismerné) összes számát, és jöttek vissza az emlékek ahogy nézegettem.. Nemcsak a játékok terén, de arról is, hogy akkoriban a cheat nem az volt, hogy beírtad a kódot (vagy kör-kör-négyzet-kör-balra-balra-négyzet :) ) vagy letöltöd (heh!) a trainert, hanem azt írták le, hogy melyik címen kell átírni a játékot milyen értékre ahhoz, hogy ne fogyjon az életed ésatöbbi.. Ezért aztán 10 éves koromban már az Eye of the beholder savegame-jét nézegettem hexa-ban, és néztem hogy melyik érték mit jelent... Mutass egy mai konzolos gyereket, aki akár csak látott 'belülről' savegame-et, vagy egyáltalán bármilyen file-t.. Plusz a korra jellemző, hogy a gyakorlatilag gyerekeknek-tiniknek szánt CoV első 9 részében 34-ből nyolc oldal a programozással foglalkozott.. Szóval igaz, hogy a játék miatt került ennyibe a PC-felújítás (gyakorlatilag csere, a procit meghagytam :) ), de a 'szerelem' az, ami miatt hajlandó voltam bele is ölni. :)
  • zola2000
    #40
    300ezret pcre? 200ezer forintért megkapod az összes konzolt együttvéve!
  • zola2000
    #39
    Hát pspre nem tudok sok jót, inkább dsre van sok, dragon quest/final fantasy REmakek (n64 szintre húzták fel őket grafikailag, adtak hozzá videókat, szinkronizált szöveget, jóak), Etrian Odyssey, Ragnarok Online, Metroid Prime: Hunters, Zelda: phantom Hourglass, Lost In Blue triológia, Disgaea DS, Tom Clancy Endwar, Luminous Arc 2, Rune Factory 1-2, GTA: Chinatown wars, Anno 1701, The World end with you... Bár pspre ott van még a god of war, a két gta, és most ősszel jön pár jobb cím pspre, de távolról sem annyi mint dsre...
  • macseke
    #38
    A 13-as számú játékos mondta, hogy meló mellett nincs elég idő játszani, nekem ez pont elég, vagy majdnem.. :) Van nálam kölcsön egy PSP is, azt is próbáltam - azon kívül, hogy gyorsabban megy vele a buszozás ha néha utazom, meg hogy a kb. 1 másodperces bekapcsolási ideje miatt minden szabad percben lehet vele játszani, nem túl megnyerő.. Csupa fosláda játék van rá. Egy kivétel: Final Fantasy VII: Crisis Core.. Na az zsír volt. :) Meg a Warhammer 40.000 Squad Command, az is elég igényes és élvezetes volt. De a legtöbb unalmas és gagyi egyszerre... Ha valami jót tudtok, azért írjátok meg. :)

    U.I: A kezem is eléggé elfárad tőle mer' hosszú távon nehéz, a konzolos irányítástól kiver a víz sok-sok óra játék után is, szóval nem nekem való; meg mostanában költöttem majdnem 300ezret gépre, nehogymá ne azon játsszak.. :)
  • zola2000
    #37
    Ha kevés időd van arra, hogy otthon nyomj játékokat, akkor neked handheld való.
  • macseke
    #36
    Simán lehet meló mellett is játszani. Pedig még barátnőm is van, hogy ami időt a meló meghagy, azt ő vegye el.. :) Mégis, ha tényleg fasza játék jön ki, akkor van rá napi egy-két órám, hogy nyúzzam. Max az alvásból kell visszavenni kicsit. :D Igaz, most tele van az asztalom félig végigvitt játékok ikonjaival, de ez csak azért van, mert csupa szart adtak ki eddig idén. Meg mert a Fallout 3-hoz már az ötödik kiegészítőt adták ki, pedig amúgy sem volt egy rövid játék.. :D
  • macseke
    #35
    Hát a Final Fantasy-ért irigyellek, de majd elkérem havertól xboxostól, ha eljön az ideje. :)
  • torcipepe
    #34


    lehet bennem van a hiba, de konzolon nem tudok FPS-el játszani, sem stratégiával. az egér szabadságát itt nem tudják felülmúlni.
  • kakaoskalacs
    #33
    Egyáltalán nem drága maximum nekunk ahol az orszag 80%-a szarban van és nemtud fizetni jatekokért mert másra kell pénz.De valoszinuleg nemetorszagban, angliaban stb ugy fogjak vinni mint a cukrot .Jo gondolom akinek kell ugyis megveszi(vagy lewarezolja). Gta4 is 12+k volt L4D is stb nemnagyszám
  • zola2000
    #32
    ...meg az egyszerre 7000 zombit megjeleníteni képes dead rising 2 gépigényétől sem, és még alan wakem/final fantasy 13am is lesz nektek meg nem bibí (sg óvoda:)
  • zola2000
    #31
    Jajj, nekem sincs sok pénzem, 45k volt másfél éve az xbox360 arcade, és a crisis2 gépigényétől se félek ^^ (a gépem, meg athlon 1200mhz).
  • torcipepe
    #30
    a wow és a spore még az én p4-emen is elfut, nemis minimumon. a másik kettővel nem találkoztam, de hogy így hirtelen utánanéztem a gépigénynek, azokkal is megbirkózna.
    viszont egy olyan konfig, ami elbírja a vadiúj, brutális gépigényű csodajátékokat, normális grafika mellett, szerintem az már joggal nevezhető játékgépnek.
  • Rexhawk
    #29
    "apu megveszi a kis szarrágóknak a többszázezerbe kerülő Gamer PC-t, a saját pénzükből meg nem bírnak ennyit rákölteni."
    kimondta hogy gamer pcjük van? Én pl integrált videó kártyán jáccok. A procim se túl erős. És mégis szaggatásmenetesen futnak a játékok. Egyszer volt hogy nem volt elég a Geforce 6150-es videó kártyám, és le kellett törölnöm (régen volt, a játék nevére nem emlékszem). Igaz nem craft igényes játékokkal jáccottam, legerősebb játékok talán a WoW, a Spore, a Half Life 2, és a Hellgate: London voltak, de akkor is remekül futott low beállítások mellett.

    Az amerikai PC-s játék árakról:
    ott egy játék 40$-ba kerül, az AAA kategóriások 50$-ba, ezért tartják soknak a 60-at
  • Vorpal
    #28
    Minél drágább, mi annál inkább warez?

    Hát kell ez nektek gyerekek?
  • Beni521
    #27
    12.000-ért még meg is érné, de 15-é azért sok 576 előrendelés
  • kabulos
    #26
    En a 4-et is 60 ert vettem.Amugy csak a multit tolom mar tobb mint egy eve
    vagy ketto, ez eleg hosszu ido 60 dollarert.
    En az ujat is megveszem es itt ahol elek nem 60 lesz hanem 80 az tuti.
  • Rage47
    #25
    Mi ezen az extrém drága?:D Kb. minden game ennyibe kerül alapból.
  • BaSSeR
    #24
    Engem különösebben nem zavar hogyha drágán jelenik meg bármilyen játék. A gépemen úgyse fut. Majd ha lesz elég erős gépem úgyis már csak párezer forint lesz a játék annyit meg már kiadnék érte. Ennyi.
  • Hober Mallow
    #23
    Végre egy rokonlélek:D most legalább lesz okom tiszta lelkiisimerettel letölteni
  • Carloska
    #22
    Kit érdekel mennyi lesz ha ugyis warezoljuk?
  • kissssss
    #21
    képzeld engem pl nem zavarna.
  • zola2000
    #20
    Téged nem zavarna, ha pl mindenki konzolos lenne a környezeteden, és az ismerőseid azt se tudnák mi az a starcraft2? Mert engem zavar...
  • Xabinho87
    #19
    Ez hülyeség! Ugyanis minden AAA cím (sőt még gyengébb játék is) 60 dollárba kerül. Az meg teljesen mindegy hogy 10-15 dollárral drágábban adják-e, mert úgyis mindenki megveszi majd. Ezért teheti/teszi meg az Activision. Mondjuk annyiban igazuk van hogy egy ilyen költséges játék ami ennyire minőségi miért kerüljön annyiba mint egy Jégkorszak játék vagy valami más játékadaptáció.
  • Kferro
    #18
    "kicsen nekem egy cd kulcsot a játékot emg letöltöm"
    Aha, s így azzal szúrsz ki, aki azt a példányt veszi majd meg. Gratulálok! Pöcs.
  • zsoltz
    #17
    eleinte 18-ért akarták adni...most 12.000 Ft szerintem tűrhető...igaz ismerősöm úgyis 576ban dolgozik szal kicsen nekem egy cd kulcsot a játékot emg letöltömXD
  • neoG
    #16
    Ha tényleg annyira pécééé fanboly oldal lenne, akkor a wiifanbolyok elhúznának a ...! De hiszen tudod Te hova
  • wednes
    #15
    A Hardware dárga? Amit ott USA dollárba fizetnek egy alkatrészért, azért mi ugyanannyit fizetünk érte csak Euróba. Jóval drágább itt, mint a tengerentúlon.

    És téged miért zavar, ha a PC game az elterjedtebb Közép-Európában?
  • zola2000
    #14
    Pcre igen, de ott a hardver kib***** drága, viszont mindíg elfeledkezek arról, hogy az sg egy pc fanboy oldal, komolyan mondom át lehetne keresztelni PCSGre...
  • torcipepe
    #13
    apu megveszi a kis szarrágóknak a többszázezerbe kerülő Gamer PC-t, a saját pénzükből meg nem bírnak ennyit rákölteni. egyébként sem kötelező megvenni, lesz más játék is.
    mert szerintem elenyésző lehet azok száma, akik a saját keresetükből raknak össze egy olyan konfigot, ami elviszi ezt a játékot. eleve ha van saját kereseted, akkor dolgozol, ha dolgozol, akkor meg már nincs időd arra, hogy órákat ülj az aktuális szuperkedvenc játék fölött.
    ha én megtehetném, hogy vegyek ilyen gépet és hozzá ilyen játékot, akkor se biztos, hogy megtenném. arra, hogy játszogassak egy félórát, inkább feltenném a settlers 2-t.
  • SityiSXT
    #12
    Nem. 50 USD a kiindulási ár általában. Nézz szét a Direct2Drive-on vagy az amerikai Steam-en!
  • wednes
    #11
    Mert akkor nálunk nem 12k hanem 15k lesz a játék.
    Nálunk mindig drágábbak voltak a játékok, mint külföldön. Viszont ha a külföldi ár emelkedik, nem hinném, hogy az itteni kereskedők változatlanul hagynák az árakat.
  • Nazir
    #10
    Letőt, jáccik, teccik, megvesz.
  • Skyline
    #9
    Exxxtrém dárga....Hűha egy játék amivel valószínűleg évekig fognak játszani (lásd Modern wf első része) nem 7ezer forintba kerül mint egy game amit egyszer végig tol az ember és annyi...
    Akinek bejön az ígyis úgyis megveszi, a sok hülye pedig ígyis úgyis lewarezolja még ha 5e ft lenne akkor is.
    Mondjuk engem abszolút nem fog érdekelni ki veszi meg a szerónk csak eredetiket enged be,warezosok fuck.
  • zola2000
    #8
    Habár nekem még 1000 forintért sem kéne ez a játék, de pl szívesen fizetnék akár 20ezer forintot is a Dragon Quest IX-ért, csak ADJÁK MÁR KI ERREFELÉ IS!!!