800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
  • AntiHero
    Jupííí steamen már rég unlockolták:) Demó is fent van. Megyek is játszani.
  • Árnyvadász
    Bár éjfél körül érkezett volna, de valami folytán a Steam rendszerén már elérhető a játék és a demója. Természetesen az elővásárlási ár már megszünt, így egy kicsivel (10%) drágábban lehet hozzájutni a szoftverhez. A szerkesztőt később lehet letölteni, egyelőre csak a játék jelent meg. Jó játékot!

• bélanéni #78
    Kipróbáltam, szerintem nagyon kellemes meglepetés.
    Adni kell neki 1-2 órát aztán nem lehet letenni.
    Számomra nem egy Diablo3, de nagyon jó kis játék.
  • Sheltem
    Ez a játék nagyot fog ütni gyerekek! Nagyon frankó. Veszem meg énis.
  • ntex
    kipróbáltam én is, fullon egész jól ment a fostalyiga gépemen (3100+ sempron, 1G ram, radeon 9250 128 bit), aki szereti a hack 'n' slash játékokat mindeképp szerezze be
  • foxxi
    a "demó" elvileg már kint van
  • foxxi
    Jó hozzáállás :)
  • Davidus
    a demó elvileg 9kor jön
  • bélanéni #72
    Én konkrétan PayPal-al fizetnék, de még előtte kipróbálom a game-t, érdemes-e. Ha tetszik, nem sajnálom a fejlesztőktől ezt az amőgy sem nagy összeget.
  • foxxi
    Nem sok hiányzik hogy üres óráim elüssem

Steam: 8 óra a zárolás feloldásáig. ( még jó hogy melózom és igy hamar elrepül )
  • bélanéni #70
    Egyébként nem tudom, ki az az ősbunkó, aki kitalálta, hogy ha egy program X dollárba kerül, akkor az európaiaknak X euróba. Végülis majdnem ugyanaz a kettő. Jelen esetben nem X dollárról és X euróról van szó, de forintra átszámolva még mindig drágább nekünk.
  • foxxi
    szerintem a kártyaszámod alapján tudnak "lokalizálni" igy automatikus az átváltás aszem. Vagyis nekem az volt :) Jah és kapják be! a painkiller (ami kib*szottul nem érdekel már kint van steamen:S )

Amugy nyertem kemény 1 eurót a bolton.. szinte megéri a steam :)
  • bélanéni #68
    A Steam-en, ha kiválasztod, hogy Hungary-ból való vagy, akkor kapásból Euro-ban számolja az árat, úgy pedig 3900 Ft. Ha nem Magyarországot választom, és a dollárban számolt összeget fizetem, attól még tudok fizetni játszani vele?
  • foxxi
    No de ez "ha JÓ!", nem minden "csóró" (értsd: olcsóbb "20 dolcsi - 3370Huf, ennyit fizettem érte steamen"), szal simán megérni, annak főleg aki szereti a stílust, és annak is aki ismerkedik vele. Nagyon baba belépő ára van. Az egyetlen probléma ami miatt sokan nem veszik majd meg és kalózkodnak hogy a dobozos verzsön jövőre jön és nem mindenkinek van aranyplatinavisa kártyája vásárolni..

No de nézem tovább a videjókat ( jó ez a live stream :) )

• bélanéni #66
    Nem gyenge!!
    Ez tipikusan olyan játék, ami a semmiből bukkant elő, és nagyot fog szólni (várhatóan).
  • foxxi
    Csak megelőzni akartam minden probléma oly édes forrását
  • grebber
    RPGamer Review 4.5/5

• bepe79
    Nagyon ott van a game, már tolom vele:

http://www.imagenerd.com/uploads/bepe79torchlightpicture1date20091027-iK9zH.jpg

http://www.imagenerd.com/uploads/bepe79torchlightpicture2date20091027-J4njG.jpg

http://www.imagenerd.com/uploads/bepe79torchlightpicture3date20091027-nIi27.jpg

http://www.imagenerd.com/uploads/bepe79torchlightpicture4date20091027-KCSAW.jpg

http://www.imagenerd.com/uploads/bepe79torchlightpicture6date20091027-qZwjY.jpg

10 / 10 !!!
  • bélanéni #62
    Nekem az a szerencsém, hogy nem sok minden tetszik, de ami tetszik azt meg elég sokáig gyűröm
  • bélanéni #61
    Amúgy marha jónak tűnik a játék, de igazán csak 2 órája érdekel. Az eddigi infok alapján gagyinak tűnt és hidegen hagyott, de amiket mostanában olvasok róla, elég megdöbbentő. Szerintem egy hangulatbomba lesz ez a game.
  • Gubberx
    Ezzel én is sok esetben vagyok így, sajnos a magyar szoftverárak mellett az ember 2x is meggondolja mi az amit megvesz.
  • bélanéni #59
    Valamiről biztos lemaradtam, de az miért gond ha valaki a játékról írogat már most? Az oké, hogy hivatalosan még nem jelent meg, de ha a játékról ír, az nem warez-téma szerintem. Ezzel közvetlenül nem "reklámozza" hogy milyen jó dolog is a warez. Én pl. nem egyszer letöltök valamit, aztán ha tetszik megveszem. Számomra a warez egy kipróbálási lehetőség. Ha tetszik ha nem, nem használom sokáig a letöltött változatot.
  • grebber
    "aztán letöltök egy félbéna verziót"

Hivatalos fórumról az info és ott persze írnak minden szart mivel még meg se jelent de már szénné játssza mindenki.
    Amiket írtam azokban a játékról volt szó .Ha a Játék neked egyenlő a warezzal akkor csak sajnálni tudlak.

Warez nálam ez (fórumba köpések terén amiért sokszor új topikot is nyitnak):

"Megjelent xyz.RELOADED töltöm ezerrel"
    "Hehe maxal jön már csak 3 perc és telepitem is"
    "Felraktam crackeltem és nem indul mi lehet a baja"
    "Emulátort észlelt ezért nem indul szar a törés várni kell újra"

Nem tudom ha itt láttál ilyet akkor megértem a Warez sérelmeidet.De mivel ilyet ide nem írtam se én se senki más nem kell itt "warez" szöveget erőltetni.
  • foxxi
    OFF

Amugy most nézem.. ( még egy vegyész )

ON
  • foxxi
    Ne legyél már ekkora zseni hogy tudod hogy én mit csinálok!

Amugy pont kidobálni van pénzem.. milyen logikus.. megveszem, aztán letöltök egy félbéna verziót, verem rá meg okoskodom, majd pár óra mulva letörlöm és játszom az eredetivel.. kreatív...

És attól hogy kevés embert érdekel, azt a kevesek se érdekli a warez.
  • bélanéni #55
    Engem is érdekel, csak nem írogatok 5 percenként a fórumba.
  • grebber
    Soha nem értettem meg hogy miért zavar az bárkit is hogy a játékról irnak.
    Te is ugyanezt fogod csinálni!
    A warez meg akkor lenne értelme ha valami atombonyolult modon lehetne elindítani csak és már a 6. oldalon menne a szöveg,meg a mértete is kicsi.
    Szal felesleges neki.Meg ahogy láthatod a kommentek számából kevés embert érdekel a game!
  • foxxi
    Helyes.. aki meg semmiképpen nem bírja ki és mindenképpen ömlengeni akar a warez verzióról csináljon már a játéknak egy warez topicot! Thx!
  • AntiHero
    de amúgy tényleg.
  • Davidus
    te szerintem inkább maradj csendben:P
  • grebber
    Juj hányszor hallottuk már ezt
  • Davidus
    amúgy a warez verzió nem a végleges build
  • Davidus
    első végigjátszás után megnyílik az infinite dungeon ahol lvl100ig lehet fejlődni és ott esnek a táp cuccok is
  • grebber
    Igen van már sikerült is használnom!
  • AntiHero
    Oly nagyon örülök én a wareznak..... Mellőzzétek már a megjelenésig kösz.
  • Sheltem
    Szerintem már van ilyened
  • Sheltem
    Ha jól látom 8 kék tekercs és 4 piros tekercsed van. A piros tekercseidre tippelek azokkal tudod "felismerni" a tárgyaid.
  • grebber
    Nem ismerem a Diablot csak névről! De akkor majd szerzek ilyen tekercset!
  • Sheltem
    Nem jól értelmezed!

A ? es cuccokat először identelni(felismerni) kell(aztán látod a statjait). Amihez ident tekercs kell(diablo2ben scroll of identify volt a neve).
  • Sheltem
    Aha tehát nincsenek olyan szintek mint diabloban, csak easytől very hardig.Ahol gondolom ugyanolyan cuccok esnek csak nehezebb...kár érte..remélem azért a lényeket szinttől függően generálja legalább.