800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
-
#120 "leszedem warezról, de aztán meg már mindek vegyem meg"
Ez egy igen magas röptű gondolat. Talán azért, mert nem azért fizetsz, hogy letölthesd, hanem ezzel támogatod a további (és eddigi) fejlesztéseket. Ha neked nem ér meg 4.000-et, akkor ne vedd meg. -
#119 Gondolom agresszív módban van a pet. Fent tudod állítani 3 fokozatban. -
#118 pet stance: Nálam működik. Nem tudom mi lehet a baj, ha túl közel megy az ellenséghez, megtámadja azért.
Fishing luckot megmagyarázták.
Unique és epic cuccok esnek ez tény, nekem a közös láda és a saját is tele van velük. :]
Farmolni úgy lehet, hogy veszel térképet az árustól, ami mondjuk 0-30-as szintig van és ott fejlődsz. Vagy ha végigvitted a fő sztoriszálat, akkor megnyílik egy 100+ szintes infinity dungeon. Vagy ott a bánya, amit nem tudom, hogy random-e. Meg persze side questek. -
#117 Fishing Luck az olyasmit jelenthet, hogy nagyobb eséllyel fogod ki a combosabb halakat, értsd amitől erősebb lénnyé transzformálódik a pet-ed. -
#116 a pet stance váltás működik valakinek? Bármelyik ikont próbálom aktiválni, a farkasom támad mindent mint az őrült...
A fishing luck mire jó? (vagy vmi ilyesmi) Találtam egy gold övet ami ad rá 10%-ot. Halon kívül fogtatok már valamit?
most kezdtem a 17-es szintjét a dungeonnak, eddig van 3 gold és vagy 6 set cuccom...természetesen ebből összesen 3at tudok hordani és csak 2 olyan ami tényleg jó... De azért esik rendesen, igaz a MF-em már 17%
Hogy lehet farmolni egy-egy bosst? vagy itt nincs ilyen lehetőség? nekem a pályák nem népesülnek be, ha már jártam rajta. -
#115 Sziasztok!
Egyik questhez kellene segítség:
Primal Caverns Quest:
Find a piece of Primal Ember in a place fulled with elemental energy.
Ez hun van? -
#114 Istenkirály ez a játék!
Respect a készítőknek.
Azért látszik, hogy ex-blizzardosok. Így kell játékot csinálni. -
foxxi #113 Aki van olyan perverz hogy nézni is szereti: Katt Rám! -
#112 köszi a választ! -
#111 Jelenleg csak single player mód van benne. -
#110 üdv!
egy rövid buta kérdés: coop mód van a játékban vagy valamilyen féle multiplayer ? -
#109 A történetről itt lehet olvasni, érdemes tanulmányozni az előbbi oldalon a GYIK -ot is.
http://www.gamedroid.hu/news/1-friss-hirek/1557-torchlight-diablo-klon-egykori-blizzardosoktol -
#108 Amúgy mi a játék története,mert erről infot nem igen találtam! -
#107 thx -
#106 Itt olvashatók infók a játékról:
http://torchlight.useful.hu/ -
#105 A kamerát nem lehet benne forgatni? -
#104 Köszi, de már lentvan a teljes -
#103 Plö rengetegszer előfordult már velem, hogy lewarezoltam, majd megvettem a játékot eredetiben. (Mass Effect, Fallout 3, RollerCoaster Tycoon 3 Gold, etc).
És sajna olyan is volt már, hogy megvettem kipróbálás előtt és kábé azóta se nyúltam hozzá. -
vzajcev #102 Demo xD -
#101 Nemaz, érted én megvenném, de nemtudom kipróbálni, és addig én 1 forintot nem adok. Leszedem próbaképp warezról, de akkor meg már minek vegyem meg? -
#100 TÉK!
Valszeg énis warezolom sajna...egy próbát megér!
A grafika nagyon tetszik, olyan kis eljátszogatok vele és kiderül, hogy már másnap van feeling... -
#99 Miért nincs demo? Most kénytelen vagyok letölteni illegálisan... -
#98 Igen, megnyílt az Infinite Dungeon, olyan rendszerben azt hiszem, mint ahogy Te mondtad. Semmi egyéb nincs, sőt, nekem a főboss nem is dobott semmi jobb lootot. :/
Miért érdemes tovább játszani? Maxolod a skilleket, újakat tanulhatsz, nő a szinted, nő a szörnyek szintje, ugyan úgy vannak még küldetések level 100+-ig. Szerintem nem kevés az alap 10 óra játék idő sem, így pont elég volt, most meg tápolok ha kedvem tartja. -
#97 Én is arra lennék kíváncsi, ha valaki végigviszi, miért érdemes tovább játszani, milyen új lehetőségek nyílnak meg? Vagy ugyanazt kell nehezebb fokozaton nyomni, mint anno Diablo-ban? A 8-10 óra tényleg marhára kevésnek tűnik akkor is, ha addig nagyon jó a game (mert szerintem az). -
#96 Mik nyíltak meg amikor befejezted a játékot?
Infinite Dungeon? Ott úgy van, hogy ha növekszik a szinted attól függően generálja a lények szintjeit is?
Azonkívül még nyílt meg valami ? -
#95 8 óra volt a fő sztoriszál. Nem mindig sima dungeon, 7 féle területet váltogat kb, amiből felépülhet. 33-mas vagyok most, hogy végeztem a főszállal. Szóval a 100-as szint még messze van. :] Nagyon addaktív, nagyon szórakoztató, nagyon jól átgondolt, nagyon szép...egyszóval: mestermunka. -
#94 15 óra alatt végigjátszható ez borzasztó rövid a lv cap 100 is kevésnek tünik ,de maga a játék egész jó lenne csak borzasztó monoton mert mindig ugyan olyan pályákat generál ráadásul külsö terület nincs csak mindig a bánya.
Egyenlöre csak a szavatoságába látok komoly kérdöjeleket érzödik hogy ez csak csali a készülö MMO-hoz de az hangulata nagyon jó. -
#93 Hmm nem gondoltam volna, tényleg nagyon addikt, jól kitalált hack & slash, kár, hogy nincs időm tolni. :D Bevallom nem hallottam még eddig róla, de nem lep meg hogy ilyen jó, ha ex Blizzosok fejlesztették. -
#92 Úgy fogok járni, mint anno a diabloval...felnézek a monitorról, picsába, este van...felnézek megint, a picsába már reggel van...
Azt nem is tudtam, hogy a különböző halak az átváltozáson kívül más extrát is adnak a petnek O.0 Viszont az nagyon jó, hogy haza lehet küldeni, hogy adja el a cuccokat:D
Mondjuk a skillek elosztása itt-ott zavaros...úgy kell kiválogatni, hogy az ép aktuális karakterhez mi az ami illik. -
#91 -
#90 Összefoglalva a játék FRANETIKUS:)
Mióta megvettem azóta játszok vele. Most kicsit szüneteltetem.
Vanquisher (Hódító) csajjal kezdtem. Egy macska kis állattal:).
lvl 12. tartok most és a 8 szinten (30 "fő" szint van összesen).
Aki játszott a Diablóval annak nagyon sok minden ismerős lesz. Nagyon sok dolog ugyan az mint ott. DE! nagyon sok jó újítás is van a játékba.
Ilyen pl. ha különböző halakkal etetjük a Pet-ünket. Ilyenkor nem csak átváltozhat bizonyos ideig a Pet-ünk hanem különböző extrákat is kapunk (több xp, arany stb..).
Grafika nagyon szép. Igaz sok féle "téma" nincs a játékba de eggyátalán nem volt még(!) zavaró. Hangok is nagyon a helyén vannak. A zene aláfestés is. Diablo 3-ig ez az a játék amivel nagyon-nagyon sokat fogok sztem még játszani.
Negatívumok:
- A véletlenűl generált pályák valahogy sokszor ugyan olyanok. (szóval sok helyszín ugyan úgy néz ki)
- Néha eltünnek a fegyverről az extra dolgok (csillogás, tűz, poison effekt.)
- Story kicsit fura. (de lehet azért mert nem értek mindent)
Pozitívumok:
- Hangulat
- Kidolgozás
- Hangok
- minden:D (kivétel a negatívumok)
4.5/5
U.i: Elég kevés szöveg van benne eddig. Már mint story vonalon. Jó lenne egy magyaritás neki:) -
#89 Nagyon komoly a cucc. Mondom én akinek sosem állt közel a szívéhez ez a diablo féle hack&slash-RPG stílus. Tetszettek a képek, elindítottam, oszt 10 óra lett:) 4 és fél óra úgy eltelt mint a huzat. Lvl 13-nál tartok, a marksman kislánnyal.
Grafika aranyos, szép, stílusos hangulatos, ugyanígy a zene is kellemes. A játék pörög, dinamikus, eltalált kiegyensúlyozott effektek, varázslatok, fegyverek.
Íme a bizonyíték, hogy még mindig elég 800MB egy jó játékhoz. -
Csokis #88 Remélem készül hozzá magyarítás. -
#87 Ez a játék függőséggyanús. Lvl19ig nyomtam most de ideje aludni :) Eddig isteni a cucc. -
#86 Na első Unigue tárgyam meg is találtam:)
Nagyon tetszik a játék. Rengeteg lehetőség van benne.
Mindjárt írok egy kicsi tesztet, csak játszok még:D -
#85 Bocs, ott van. Az XP csík bal oldalán
NAGYON jó a game!! -
#84 Nem nincs ott, se az inventoryban. Vagy ott van és nagyon vakon vagyok. -
ntex #83 gondolom a karakterlapon -
#82 Biztos béna vagyok, de nem látom játék közben, hogy hányas szintű a karakterem. Hol található ez az info? -
#81 Remélem azért majd lesznek külső helyszínek más nem majd kiegészítőkbe.
Ilyennek pl örülnék: