Hamarabb kezdődik a gyíklények inváziója

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát, pedig a sci-fik 90%-a erre épül - Star Trek sorozatok (fõleg DS9), Babylon 5, Farscape, Earth: Final Conflict - és nincs velük baj.
Kérdés inkább az, hogy mennyire tudnak elszakadni az épp imént felsoroltaktól ebben a "remake"-ben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

chase
A V-t néztem gyermekkoromban Jugó 1-en vasárnap délutánonként, teljesen jó volt, pedig csak a felét értettem.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

szerencsére nem te írod. én elõbb megvárom a premiert, hogy milyen lesz.
NEXUS6
"A V történetét könnyen le lehet írni pár szóban: a Föld idegenek általi megszállásáról szól, és annak közvetlen következményeirõl, utóhatásairól."

Aziskoláját, hogy én mennyire fölizgultam a témára!<#szomoru2>

Biztos tele lesz jó kis 2 szereplõs, komoly társadalmi problémákat, közéleti konfliktusokat, és személyes szociális traumákat veséig kivesézõ kivesézésekkel. Aztán 15 perc reklám, majd 30" számítógépes grafika következik, a mûfaj rajongóinak, hogy el ne aludjon a zember, aztán megint jön a dumcsi.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs