A tinik 38 százaléka kap tiltott tartalmú SMS-eket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, ezzel az erõvel a pedofíliát sem kellene tiltani, gondolom ezt is az elsõ dolga lenne lerendezni. Repesszék szét egyszer a seggedet, aztán talán jobban fogod tolerálni a „sex elleneseget”.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A sexting rossz! Ne sextingeljetek! ÉééÉrtem?<#mf1>#mf1>
"amelyek közvetlenül az iskolákban és a közösségekben is beavatkozhatnának és fontos megelõzõ intézkedéseket hozhatnának"
Hehe, elképzelem, ahogy a kiscsaj otthon csinálná magáról a meztelen fotót, erre bejön a FCC vagy milyen öltönyös ürge és ráordít, hogy "NE CSINÁLD!!".😊
Hehe, elképzelem, ahogy a kiscsaj otthon csinálná magáról a meztelen fotót, erre bejön a FCC vagy milyen öltönyös ürge és ráordít, hogy "NE CSINÁLD!!".😊
Inkább arról lehet szó, hogy valami ürügyet talaljanak arra, hogy létrejöjjön egy szervezet ami felügyelné a mobilok forgalmát, különbözõ szempontok szerint.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Hogy lehet az sms-ben tiltott tartalom?! Max mms vagy e-mail. omg
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ha nem lenne ennyi tini qwa...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ne sextingeljetek!!!!<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Aki már hónapok, vagy évek óta nem élte ki szexuális vágyát(bigott vallásosak vagy papok általában) azoknak valsz ezek nagyon aggasztó képek hogy megrontják az elméjüket😄
Aztán meg kiderülnek a pedofil és egyéb botrányok😄
Aztán meg kiderülnek a pedofil és egyéb botrányok😄
Ez meg mindig az idiota valasi fanatikusok miatt van,akik szerint az emberi sexualitas az valami megbocsathatatlan bun.Az biztos,ha az Jezus nevu ficko egyszer tenyleg visszater a foldre,az elso dolga lesz,hogy szajba rugja azokat akik ezt sex elleneseget kitalaltak es fenttartjak.
ilyen esetek miért csak angolszász országokban történnek?
"Ezekre az Egyesült Államokban és Ausztráliában kirobbant sextingbotrányok miatt mielõbb szükség van."
"Ezekre az Egyesült Államokban és Ausztráliában kirobbant sextingbotrányok miatt mielõbb szükség van."
"A kutatók így nevezik a meztelen fotók készítését, majd továbbküldését az interneten vagy a mobiltelefonok segítségével."
"nincs tisztában a fotók készítése és elküldése miatt rá leselkedõ veszélyekkel"
Nem tudom mit kell ebbol ekkora ugyet csinalni.Ha valaki olyan idiota,hogy meztelen kepeket kuldozget magarol,az az o problemaja.Sajat magatol ugysem lehet megmenteni senkit sem.
"nincs tisztában a fotók készítése és elküldése miatt rá leselkedõ veszélyekkel"
Nem tudom mit kell ebbol ekkora ugyet csinalni.Ha valaki olyan idiota,hogy meztelen kepeket kuldozget magarol,az az o problemaja.Sajat magatol ugysem lehet megmenteni senkit sem.