365

Online böngészőben játszható szerepjáték!
  • Bruk
    EXP: 354 / 475
  • Bruk
    Hát én nem értek hozzá annyira. Ha jól tudom amiatt nem kell aggódni hogy sok játékos alatt belassuljon az oldal. De írj játékon belül üzenet "admin" nevű játékosnak és biztos fog válaszolni. Vagy holnap délelőtt nézz fel chatre és ha fent lesz 1 olyan emberke hogy "netmaffia" akkor ő biztos válaszol minden kérdésedre. Én is válaszolnék, de hülyeségeket nem akarok mondani. :D

#161 Megérdeklődöm majd akkor mi van.
  • autoszimulator
    tárhelyszolgáltatótok milyen? értem ez alatt, hogy elérhetőség, ügyfélszolgálat, szokott-e lassulni, stb, mert én is nézegettem őket, jó áruk van, amihez kell ahhoz tökély..
  • Maximus4
    Köszi!
  • solo
    Amúgy sehogy se kapok XP-t verekedés utánn:S

Maximus! Kiguberáltalak a börtönből, meg köldtem a dellát. Köszi:]
  • Bruk
    Ja tényleg. :D
  • solo
    Amit mondtam: D
    Éppen meg akartam verni, de elkéstem 5 másodperccel: D
    Megvert, és elvitte 2 rongyomat: D Kiverem belőle apénzemet xD
  • Bruk
    :D
    Mit ártott?
  • solo
    sebi5700-egy ideig ott is marad:]
    Kijövök megagyalom vagy 2x: D
  • Bruk
    Több ember van kórházban mint börtönben. :D
  • solo
    Maximus, írtam PM etneked:]
  • solo
    Jah, ok, vágom:]
  • MR ME
    ja ezt énis néztem...
    am nemrossz, kicsit kattogós dolog, egész nap ezt nyomtam :D
  • Bruk
    Akkor kapsz asszem ha a "Hagyjuk"-ra vagy a "Korházba" gombra kattolsz.
  • solo
    jajah, monnyuk azt nemértem, hogy ha félholtra verek valakit akk miért nem kapok xp-t:S
  • Bruk
    :D:D
    Jó kis oldal lesz ez pár hiba javítása és pár fejlesztés után. :D
  • Maximus4
    Nem én voltam esküszöm!
  • MR ME
    na ahogy beléptem h elküldjem az üzit:

"FIGYELMEZTETÉS: Korházban vagy még 36 percig.

Nem férhetsz hozzá, amíg kórházban vagy."

nemszóltam :D
  • Bruk
    Köszönöm. :)
  • MR ME
    pedig olyan jóü volt így :D
    de megírom persze
  • Maximus4
    Ami késik nem múlik:D
  • Bruk
    Írd már meg légyszi ezt "admin"-nak. :)
  • MR ME
    semmi nem kerűl levonásra nekem, észrevettem volna :D
    jaés korházban se voltam még :D
  • solo
    Vesztessz, csak nem az összeset mint maffiózóba.Hanem egy bizonyos részét.
  • MR ME
    am az direkt van így megcsinálva vagy csak bug h ha kirabol vki akkor nem vesztek pénzt? :D
  • solo
    Csaknem 40 órája voltam fenn, mert nemtudtam aludni..:C
  • Maximus4
    Ennyit tudsz,meg is érdemled :ASDA:?SD:?ASD
  • solo
    Fogdbe! Ahogy elmentél aludni fél órára rá én is mentem aludni xD Am most már 6 os lennék, ha nembuktam volna 240 XP-t, hogy véletlen kiléptem harc közbe-.-"
  • Maximus4
    Mindjárt 5-ös? :P
  • solo
    Beszarok.Egymás utánn 4x bejött a biztonsági őr megverőse-.-": D
    Na mind1, minnyárt 5 ös szint:P
  • gyepesjoint
    azis egy kalap fosh :)
  • solo
    Ejb@zdmeg:C Véletlen kiléptem a harc kzbe,és elvette az össz xp megt 4 es szinten-.-"
  • Maximus4
    Mikor lehet a munkába fejlődni?Mert semmi infot nem ír ki,hogy miért nem vállalhatom el a következő szintet.
  • NetMaffia
    129-es hozzászólásomban én is nincs ebben mit titkolni a netmaffia.hu egy warez fórum az fenyeget bírósággal, a netmafia.hu pedig egy hasonló online böngészőben játszható játék mint netmaffia.net de mint #130-ban is leírták találékonynak kell lenni, amúgy lopás nem volt szándékba sőt még nem tudtam arról a domainről hetekkel beregezés után sőt igazából pár napja tudtam meg a .hu-s létezést!
  • Bruk
    Na igen #123 ebben én is félreértettem valamit. Ha érdekel mit megírom pm-be. Bocsi.
  • autoszimulator
    nos, tudod mi a recept a hasonló domainek levédésére? mint amit páran csinálnak, ennek érdekében, megveszed a nem tetsző címeket, és átirányítod a te oldaladra. Ezenkívül semmiféle esélyed nincs. Főleg így, hogy még a név is más, ha csak egy "f"-ben különbözik, akkor is más.
  • NetMaffia
    Sziasztok!

Úgy gondolom itt az ideje hogy megszólaljak mint az oldal tulajdonosa!

Üdvözlök mindenkit, szeretném leszögezni, hogy nagyon kommunikálni itt nem igazán van időm egyenlőre, de az oldal fórumán vagy chat-jén szívesen válaszolok minden kérdésre, és a chat-en a jelenlegi játékosokból már most szép társaság kupálódott össze akik szintén szívesen segítenek a kezdőknek!

Szeretnék reagálni azért két hozzászólónak: meghalás nincs a játékban és gépház üzenet se! Ezért sajnos nem tudom hogy hol játszol de biztos nem a netmaffia.net -en :)

#95-ös és #125-ös hozzászólásra pedig a következő a reakcióm és további reakcióm nem lesz rá akármilyen válasz érkezik:

A két oldalnak semmi köze nincs egymáshoz de még hírből sem, az oldal tartalma sem ugyan az, és lopásról szintén nem beszélhetünk mert a domain előtag sem egyezik! Továbbá az hogy egy másik végződésű domaint be lett regisztrálva és használatba lett véve az pedig egyáltalán nem nevezhető lopásnak!

Továbbá megragadnám az alkalmat ha már reagálok hogy válaszoljak az oldalon küldött üzenetre amit ugyan nem a netmafia.hu írt hanem elvileg a netmaffia.hu (gondolom ők is tőletek lopták a nevet):

"Szevasz, gondoltam szólok, hogy hamarosan találkozunk a bíroságon, mivel olyan domain nevet foglaltál le ami védve van Üdv: NetMaffia.hu tárgyalni itt tudsz velem: ****@*******.**"

(Az email címet szolidaritásból cenzúráztam)

Reakció: Sem szabadalmaztatva sem lefoglalva nem volt ez a név a bejegyzés időpontjában ezért állok elébe a bírósági eljárásnak!

Továbbiakban minden építő jellegű kritikát szívesen fogadok, de kérem azokat akik rombolni akarják mások hobbiját azok ne itt tegyék!

Megerősítem a hírt, miszerint mára fejlesztés nem várható, sőt nagy valószínűséggel holnapra sem, mert a nagy sikerre való tekintettel megjelentek az oldal és mások sikerének ellenzői, és ha jó szándékkal is de rávilágítottak néhány hibára mely haladéktalan javítást követel és ezúton is köszönöm nekik a jó szándékú figyelmeztetést!

További jó játékot mindenkinek!
  • Bruk
    Ok. Majd mindjárt kapsz mindenre választ.
  • jakewyler
    Télleg nem lopás az, hogy a ti "oldalatok" ugyanarról szól, és szinte hasonló "domain"-en ... :)

• Bruk
    Érdekes. De még így sincs szó lopásról. Szóval ez az egész felesleges volt. :P