365

Online böngészőben játszható szerepjáték!
-
Persze azt hozzá kell tenni, hogy a kettes szerveren játszom. Az tiszta lappal indult, és ott vannak komoly fejlesztések. -
Néha felnézek, vannak új fejlesztések. Egész jó már, de nem játszom komolyan. -
Valaki meg jatszik ezen? -
Jobson #362 jó játék :) -
Nem nagy ügy, de ha már rákérdeztél gondoltam leírom. :) -
:(
ja hát mocskosak az emberek sajna... -
Egyrészt azért mert 2 családi tragédia miatt elköltöztem itthonról s így nincs időm játszani.
A másik ok hogy kedves Rombos (aki töröltette magát és drhecker kariját viszi ha ő nem ér rá) és drhecker bemesélték max7-nek (admin-nak), az oldal tulajának hogy milyen rossz admin vagyok. Ő meg valami oknál fogva hallgatott rájuk és törölte az admin karakterem. Az nem is érdekelte őt hogy már a játék indulása előtt elég sokat segítettem neki. De hát ilyenek az emberek, de ez legyen a legkisebb bajom. :)
Amúgy jó játékot nektek! -
nekem már detikével van tele a f*szom -
meg lehet kérdezni h mi volt a pontos oka h otthagytad a játékot?
ennek a dr checker-nek meg mennyire nem lehet élete? :D bazz belépek egy perc késéssel és már kirabolt, tegnap kb másodperc pontosan amikor kijöttem a korházból annyira volt időm h berakjam a pénzemet így csak nullát vitt, vmi ilyen retardált kocka geci lehet aki megunta a wowot :D -
oks :D -
Ezt írd már meg admin felhasználónak, meg ezt is:#353
Én is szólok, de menjünk biztosra. :D -
jameg az óra még mindig nem pontos :| -
találtam egy bugot az oldalon
ha épp a bankban vagy amikor megtámadnak, és ügye bekerülnél a korházba akkor is simán tudsz a bankba berakni pénzt :) csak frissítettem, kiírta h megtámadtak és kórházban vagyok, odakattintottam az eseményekre, majd visszamentem egy lapot, és újra a bankba voltam :D -
A refeal linkeden reggelnek akkor kapsz kettőt. De ez majd át lesz alakítva a héten ha minden igaz. -
hogy lehet gyémántot szerezni? -
ja akkor okkés, akkor biztos én értelmeztem félre, bár simán be lehet rakni fegyvert védőfelszerelésnek :D -
Védőfelszerelés még nincs. :D -
de akkor mi a védőfelszerelés, ha nem lehet venni csak fegyvert? :D
"Most komolyan magadra támadsz? Na az az amit nem lehet"
ezen meg most jót röhögtem :D -
Szerintem igen, de nem biztos. :D -
no miért én értelmeztem félre vmit? :) -
Ezzel nekem is újat mondtál:D -
az az egy dolog nem tetszik h külön fegyver kell védekezésre és támadásra...tehát 2 fegyvert kell venned :( -
:) -
ja most gyorsan lecsaptam vkit aztán láttam h átláthatóbb a dolog kicsit -
Majd akkor figyeld meg. Értelmesebb a szöveg és más a szín. :) -
hmm pedig lopkodtam tegnap is, de nemsok mindent vettem észre rajta :D -
Volt 1-2 gyanús emberke, így muszáj volt betenni.
A harc kb 3 napja lett kicserélve.. :D -
hmm nem is néztem, ez ma történt? azt láttam h a kondizásnál már kódot kér, ami kicsit meghosszabítja a dolgot, de jogos, legalább tuti nem csalnak :D -
Amúgy a harcot figyelted? Át lett fogalmazva meg színezve.. aztán értékeken volt még változtatás, most már kevesebb exp-t lehet szerezni de több pénzt lehet rabolni. :D -
Láttam :D -
okkés :D
am a feltételek megvannak... -
Dumálj Ragalyi-val, szerintem belegyezik.. aztán szólj nekem és ha reagáltam küldd a pénzt. :D -
jaja
5 után belépnék a bandádba ha van hely számomra :D -
Hát egy csöppet igen :P
De azért jó látni hogy az oldalon egyre nagyobb az élet. :D -
no de elhalálozott a téma -
Játékon belül van chat meg fórum, inkább ott vannak. De ha pár nap múlva lesz reklámozás itt is beindul lehet az élet. Pár 10ezer ember nem kevés. :D -
Micsoda aktivitás van :D -
De már aludtam. :D -
Mégse alszol? -
estét :D