Street Fighter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én láttam a neten egy készüléket, amit USB-re rá lehet kötni a gépre és egy kar áll k ibelõle meg azt hiszem 4 gombb...olyan mint régen a játéktermekben volt a Street Fighter masináknak. Nem tudjátok ,hogy mi a neve a készülékeknek? És hogym ennyire hasznáhlatók?
jaj, ilyenkor kicsit sírok. XD
Itt egy kis általánosítást vélek felfedezni a szövegben. Értem én, hogy annyira pontosan nem fejted ki, mert itt nem ez a lényeg. El tudom képzelni, hogy nem akartál általánosítani és hogy tényleg béna zene megy a játékban, de lehet ezt máshogy is érteni. Ami hát nyilvánvalóan logikátlanság, mert a japán pop színtér is sokféle vonalból építkezik.
https://twitter.com/foodlfg
Hétvégi ajánló: Ghostbusters: The Video Game
És ide vezet a link. 😊
Gratulálok, ugy mint az értékeléshez is, nem sok az 5* ennek? 2 dimenzios elavult régi játék remake-je. Semmi új nincs benne egy minimális grafikai ujitáson kivül, ami igy is ocsmány a saját kategoriájában 2009-ben.
LZ forever
Hiába nyomkodjuk a gombokat a gamepadon, nem történik semmi.<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Az enyém: Rashool
Üdv.
Games For Windows Live ID: Rashool
Van aki Games for Windows Live-on tolja? Nem igazán találtam magyarokat, csak érdeklõdök, hogy valaki más is játszik-e vele online.
Üdv.
Kizsde
Games For Windows Live ID: Rashool
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hehe soha nem törõdünk bele. Én már meg is építettem a saját játékgépemet, amin mellesleg az sf4-et is toltam <#nevetes1>#nevetes1>
Az ominózus mondat a videón a felvevõre vonatkozik nem a játékgépre <#nyes>#nyes>
http://www.youtube.com/watch?v=GtTdRt6awFg
A
amugy pár óra után számomra nagyon unalmas és egysiku volt
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez nem igaz, legkönnyebb fokozaton egy szombat délután megszerezhetõ az összes karakter, cheat nélkül
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
hármat talán adtam volna, de az sem biztos.
végtelenül buta, gagyi, egysíhú, semmi változatosság. Annak idején ezzel a szinttel még nem volt baj, a régieket szerettem de ez... 2 óra játékot bírt nálam.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
VÁÁÁÁÁÁ, ez kizárt, hogy csak nekem jutott eszembe.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
sztem a mozgások és az új karakterek gagyik, Zangief videójában egy olyan mutáns kisfiú szerepel hogy ajjaj.. vagy csak a rajzolók nem tudták egy magasságba rajzolni a két szemét 😄
és amiért 4 óra után töröltem: ami nekem volt meg, abban nem lehetett menteni.. plusz szétidegeltem magam a gyakorlómód irdatlan baromságán.. gyakorolj de támogatást nem sokat ad.. szal nálam 5/10
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
PS:
Én PS2 joyra próbáltam belõni, de sztem billentyûzettel sokkal könnyebb játszani!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Guilty Gear AC+t vagy BlazBluet csinálnák meg PCre >.< mindkettõt megvenném ^^
@
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Sajnos ilyen jó kis verekedõsek nincsenek PC-re😞 DoA is kéne nekem. Boxot meg nem szeretnék miatta beszerezni, mivel ritkán játszom.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...