35
-
SewerRat #35 Sziasztok!
Én láttam a neten egy készüléket, amit USB-re rá lehet kötni a gépre és egy kar áll k ibelőle meg azt hiszem 4 gombb...olyan mint régen a játéktermekben volt a Street Fighter masináknak. Nem tudjátok ,hogy mi a neve a készülékeknek? És hogym ennyire hasznáhlatók? -
#34 Analóg karos gamepad-dal, jobban lehet játszani a játékot? -
FoodLFG #33 mikor felcsendült a menü zenéje (hallgathatatlan japán pop), négy csillagos értékelést is könnyen ki lehetett volna osztani ide
jaj, ilyenkor kicsit sírok. XD
Itt egy kis általánosítást vélek felfedezni a szövegben. Értem én, hogy annyira pontosan nem fejted ki, mert itt nem ez a lényeg. El tudom képzelni, hogy nem akartál általánosítani és hogy tényleg béna zene megy a játékban, de lehet ezt máshogy is érteni. Ami hát nyilvánvalóan logikátlanság, mert a japán pop színtér is sokféle vonalból építkezik. -
SityiSXT #32 Itt a helyes link (A Játék rovatnál már jól működik) -
Lord Zax #31 Föoldalon:
Hétvégi ajánló: Ghostbusters: The Video Game
És ide vezet a link. :)
Gratulálok, ugy mint az értékeléshez is, nem sok az 5* ennek? 2 dimenzios elavult régi játék remake-je. Semmi új nincs benne egy minimális grafikai ujitáson kivül, ami igy is ocsmány a saját kategoriájában 2009-ben. -
Ferrer #30 Tényleg nincsenek már játéktermek? Régen a Balatonnál annyi volt, mint a fene. -
SityiSXT #29 Az enyém vajon mi? -
ryzlapwnz #28 Nem tudjátok miért nem tudunk versusban játszani?
Hiába nyomkodjuk a gombokat a gamepadon, nem történik semmi. -
#27 Akkor szerintem aki még tolja, az dobja be itt a közösbe a Live ID-t és keressük egymást játékon belül.
Az enyém: Rashool
Üdv. -
SityiSXT #26 De, én. Már amennyi időm van mostanában játszani... -
#25 Hali!
Van aki Games for Windows Live-on tolja? Nem igazán találtam magyarokat, csak érdeklődök, hogy valaki más is játszik-e vele online.
Üdv.
Kizsde -
#24 Pedig warez-on is Lehet!!! -
chuky123 #23 Nem lehet offlineba menteni? De tré. -
macseke #22 heh! valóban. :) -
Jay23 #21 Remélem a King of Fighters XII-ről is lesz egy cikk, sajnos nem lesz módom kipróbálni, mert csak konzolokra fog kijönni. -
Tiboy #20 Klassz! -
#19 Klasszikus szóismétlésnek lehetünk tanúi a klasszikus első bekezdésben is, klasszikus hiba ez, bár a klasszikus irodalomban nem igazán találunk ilyet... -
lamer the true #18 Jah és ez megvolt?
http://www.youtube.com/watch?v=wbeXI45wNyQ&feature=fvst -
lamer the true #17 "Egyértelmű, hogy az a hangulat, amit az akkori játékgépek teremtettek (még közösségi élményük is volt), soha nem térhet vissza, és ebbe talán ma már illene beletörődnünk"
Hehe soha nem törődünk bele. Én már meg is építettem a saját játékgépemet, amin mellesleg az sf4-et is toltam
Az ominózus mondat a videón a felvevőre vonatkozik nem a játékgépre
http://www.youtube.com/watch?v=GtTdRt6awFg -
#16 Nem, de wiire kijött a Tatsunoko vs Capcom, ami nagyon jó lett, és lesz sf4 wiire -
#15 én elöször medium-on eljutottam az utolso ellenfélig, majd kb. lehetetlennek tartottam megölni, ezek után legkönyebb fokozatra állitottam és a játék felénél nem tudtam továbbjutni...wtf? :DDD
amugy pár óra után számomra nagyon unalmas és egysiku volt -
Nos #14 Olyan embernek, aki nem rajongó, tényleg max. három csillagot ér ez a játék. Aki pedig először találkozik vele, annak szerintem annyit sem. Ami fel tudja turbózni, az a nosztalgia és a régiekkel való összehasonlítás. Tehát rajongóknak tényleg öt. De azért egy kis objektivitást egy rajongó is kereshet valahol. -
#13 "Hiába választhatunk számos nehézségi fokozat közül szinte mindegyik játékmódban, a fejlesztőknek sikerült néhány ellenfelet olyan nehézre alkotniuk, hogy legyőzésük szinte egyenlő a lehetetlennel. Éppen ezért nehéz lesz minden játszható karaktert feloldani, de azért a feladat nem reménytelen"
Ez nem igaz, legkönnyebb fokozaton egy szombat délután megszerezhető az összes karakter, cheat nélkül -
Fbn Lx #12 5 csillag erre?
hármat talán adtam volna, de az sem biztos.
végtelenül buta, gagyi, egysíhú, semmi változatosság. Annak idején ezzel a szinttel még nem volt baj, a régieket szerettem de ez... 2 óra játékot bírt nálam. -
#11 Azért nem ment neked, mert akkora gyökér vagy, kedvesem. Nem tudtál menteni, mert warezverzióval nyomtad, menteni pedig csak a Windows Live rendszeren lehet. De különben is, ha annyi nincs benned, hogy fizess érte, legalább ne fikáznád. -
#10 MK:Armageddon is jöhetne PC-re, valami fasza online móddal, ahol mindenki a saját maga által kreált karakterével nyomhatná a neten mindenféle arénában, bajnokságon.
VÁÁÁÁÁÁ, ez kizárt, hogy csak nekem jutott eszembe. -
Szefmester #9 leszedtem, kipróbáltam, borzalmasan unalmas és qrva nehéz.. a gyakorlófeladatok között a könnyő 4est meg sem tudtam csinálni pedig béna azért nem vagyok..
sztem a mozgások és az új karakterek gagyik, Zangief videójában egy olyan mutáns kisfiú szerepel hogy ajjaj.. vagy csak a rajzolók nem tudták egy magasságba rajzolni a két szemét :D
és amiért 4 óra után töröltem: ami nekem volt meg, abban nem lehetett menteni.. plusz szétidegeltem magam a gyakorlómód irdatlan baromságán.. gyakorolj de támogatást nem sokat ad.. szal nálam 5/10 -
#8 Szerintem meg billentyűzettel rossz ezt játszani. :S -
Weis #7 Teljesen egyetértek a cikk írójával. Remek szórákozás és igazán jól sikerült játék PC-re is. Tényleg jó a hangulata, a zene baromi jó és a graf eszméletlen hangulatos lett! A régi motorosoknak egyenesen kötelező! Az olyan öreg játéktermi buzik mint én ki ne hagyják ! :)
PS:
Én PS2 joyra próbáltam belőni, de sztem billentyűzettel sokkal könnyebb játszani! -
#6 ez se ps2-re se wii-re nem jott ki... fasza az informacio . -
#5 Guilty Gear jobban bejön :\ ez a SF nekem csalódás volt... pedig nagy múltja van, meg hatalmas volt a hype körülötte...
Guilty Gear AC+t vagy BlazBluet csinálnák meg PCre >.< mindkettőt megvenném ^^ -
tomcsa4 #4 Lol, már 1 hónapja kint van a játék és PC-re is. Képben vagyok... -
#3 Egy két meccsre talán nem lenne unalmas, de annyiért letölteni sem érdemes szvsz. Akkor már az 50 megás Tekken 3 :D -
tomcsa4 #2 Húúú lesz PC-re!! Végre. Egy jó kis verekedős, ami nem véres, nem brutális. És PC-re. Álmodom? Remélem nem! Pár napot biztos elszórakozom vele.
Sajnos ilyen jó kis verekedősek nincsenek PC-re:( DoA is kéne nekem. Boxot meg nem szeretnék miatta beszerezni, mivel ritkán játszom. -
#1 Gondolkodás nélkül 5/5 nálam is :) Egyébként a zene nem japán pop :) Sok SF2-es zene is van a játékban felújítva.