Riddick visszatér a gyökerekhez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pTk
Nekem is tetszett mind a kettõ :-)

A második részbõl az összes sztorirészt kivágták a moziverzióból. Tessék megnézni a DC-t, abban kerek a történet.

Nekem is a CoR jött be jobban, olyan, amilyennek a Dünének lenni kellett volna mindig is.

Epedve várom.

NEXUS6
Abszolút nem passzol szerintem a 2 rész egymáshoz, mintha nem is ugyan abban az univerzumba játszódnának.

Azonban mindkettõ jó, nézhetõ volt a maga kategóriájában. Az elsõben szerintem sokkal érdekesebbek voltak a karakterek, még Riddic is. A másodikban már csak sima gyilkológép volt oszt annyi.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nekem is a 2. jobban tetszett. De az elso jo volt.😊
Nethyrrea
nagggyon helyes!

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

grebber
Wheelman filmmel mi a franc van már?

Next PC upgrade: 2022

Riddick és a 12-s karika találkozást hogyan gondolták a stúdiók???

Kíváncsian várom a filmet.
Zomil
folytatni szerintem azt a történetet folytatják, csak nem 12-es karikával és kevesebb cgi-vel

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nekem a 2. rész sokkal jobban tetszet. Kicsit sajnálom, hogy nem azt folytatják. Igaz nagy eséllyel már csak elrontani lehetne.
szuper! <#eljen>