14
  • galocza
    vhol olvastam, hogy a gyerekkori árvás részt a dark angel sorozatból kapták ki - költségcsökkentés céljából. ha ez volt a cél, megmagyarázhatja a klónok -> árvák váltást is (pedig inkább oliphant gázsijából nyisszantottak volna le egy milkát).
  • Johnny Maize
    Az az egyik újraforgatott jelenetben volt.

Az árvás rész is csak az újravágott filmben volt, eredetileg klónok lettek volna.

• buklee
    Hát azért valljuk be olyphantnak sem sikerült érzelem nélküli fejjel játszani(bár mondjuk szerintem ez a direktor úr hibája), valamelyik jelenetben amikor megfolytott valakit olyan feje volt, mint akinek valami szörnyű szorulása van
  • buklee
    Szerintem tök mindegy ki a főszereplő. A lényeg az lenne, hogy ne erőszakolják meg a hitman világát(már az alap felállás rosz, miszerint nem klónok, hanem utcáról összeszedett árvák a bérgyilkosok), de már azon is túlvagyunk, úgyhogy mindegy. Túl kevés volt benne az eredetiség, annak ellenére, hogy mennyire vártam anno, meg hogy megnéztem kb kétszer aztse tudom miről szólt.
  • Szemjuel
    azért érzelemmentes arckifejezéssel végigjátszani egy filmet úgy, hogy a mimikád tényleg ne áruljon el semmit, hát nem biztos, hogy sokan képesek rá! én a szállítóban figyeltem fel jason-re, ahol bizony hasonló karaktert játszik! teszem hozzá remekül! a másik pedig, hogy szerintem jason még hasonlít is az eredeti 47-s ügynökre :D
  • Dynamic
    Vin Diesel meg Jason Statham, pusztán azért mert ők kopaszok(viszont az arckarakterük teljesen más), istenem a sok kretén...ezen azóta is röhögök.
  • clx457
    Szerintem sem volt gond Olyphantal sőt én már a sikoly 2 óta felfigyeltem rá,szerintem ott tuti jól játszotta a gyilkos karaktert!
  • cateran
    Hehh azért nem 1 Shakespeare drámáról beszélünk ám...a mai akciófilmekben 1 csimpánz is nyugodtan játszhatná a főszereplőt,fel sem tünne:D
  • primo
    Azért az egy dolog, hogy róla mintázták a 47-est a játékban, az meg egy másik, hogy alkalmas-e egy mozifilmben főszerepet játszani.
    Részemről amúgy semmi baj nem volt ezzel az Olifánt gyerekkel. Tőlem jöhet a második részben is.
  • galocza
    lehet, de erről a furcsa fejről mintázták cn47-et annak idején 8). szóval nála hitmanebb hitman nem nagyon van.
  • Tyler1
    sztem meg nem a csávóval volt a gond hanem az egész filmmel! nem volt vmi átütően hitman-es.
  • Broafka
    szerintem Elefánt nem a legjobb erre a szerepre, túl... kisfiús.

bár galoczával sem értek egyet. a feje furcsa ennek a tagnak. És Vin Diesel se lenne túl jó erre (régebben sokan őt akarták) valami noname kéne, és akinek tényleg olyan feje van.

(én amúgy csak az első játékkal játszottam, de szerintem az a legjobb, mondjuk kemény így kijelenteni ezt, hogy a többivel nem játszottam, de a 2.-ba belenéztem, és nem nagyon tetszett)
  • Wolfi24
    Nekem nem volt bajom Timothy Olyphan-tal, a film is tetszett és ezt úgy mondom, hogy az összes Hitman játék megvan. Szóval ha ő lesz másodszorra is engem nem zavar.
  • galocza
    én még mindig (sokakkal együtt) david batesont pártolom: ő adta cn47 hangját és alakját is. a fejét megnézhetitek honlapján (vannak videok is, eldönthetitek, ki is az igazi hitman 8):
    davidbateson.dk
    amúgy én is statham mellett voltam, amíg nem hallottam batesonról...