Ötvös Tibor

Újra szabad a 47-es ügynök szerepe?

Elképzelhető, hogy ismét elkezdődik a jól ismert 47-es ügynök szerepe körüli keresgélés, hiszen, bár a forgatókönyvet elméletileg már írják, a főszereplő Timothy Olyphant még nem írt alá semmilyen szerződést.

Bizonyára mindenki emlékszik, hogy milyen sokáig tartott, míg a Hitman producerei megtalálták a számukra ideális bérgyilkost. Először Vin Diesel neve merült fel, ám a rajongók Jason Stathamet tartották volna az ideális 47-es ügynöknek. A végső befutó végül mégis a Die Hard 4.0 gonoszát alakító Timothy Olyphant lett.



Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a film nem lett valami nagy siker és ebben bizonyára közrejátszott a főszereplő is, akit a rajongók egyszerűen nem tudtak hiteles bérgyilkosként elfogadni. Mindenesetre a készítők végül mégis elkezdték a folytatás előkészületeit, a főszereplőt pedig legújabb filmje, A Perfect Getaway bemutatóján kapták mikrofonvégre, elárulta, hogy szívesen eljátszaná ismét a szerepet.

Azt is elárulta, hogy jelen pillanatig a kutya nem hívta fel vagy ment oda hozzá és ajánlotta fel a Hitman 2 főszerepét. Úgyhogy bevállalt egy George Romero remake-t és egy sorozatot is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • galocza #14
    vhol olvastam, hogy a gyerekkori árvás részt a dark angel sorozatból kapták ki - költségcsökkentés céljából. ha ez volt a cél, megmagyarázhatja a klónok -> árvák váltást is (pedig inkább oliphant gázsijából nyisszantottak volna le egy milkát).
  • Johnny Maize #13
    Az az egyik újraforgatott jelenetben volt.

    Az árvás rész is csak az újravágott filmben volt, eredetileg klónok lettek volna.

  • buklee #12
    Hát azért valljuk be olyphantnak sem sikerült érzelem nélküli fejjel játszani(bár mondjuk szerintem ez a direktor úr hibája), valamelyik jelenetben amikor megfolytott valakit olyan feje volt, mint akinek valami szörnyű szorulása van
  • buklee #11
    Szerintem tök mindegy ki a főszereplő. A lényeg az lenne, hogy ne erőszakolják meg a hitman világát(már az alap felállás rosz, miszerint nem klónok, hanem utcáról összeszedett árvák a bérgyilkosok), de már azon is túlvagyunk, úgyhogy mindegy. Túl kevés volt benne az eredetiség, annak ellenére, hogy mennyire vártam anno, meg hogy megnéztem kb kétszer aztse tudom miről szólt.
  • Szemjuel #10
    azért érzelemmentes arckifejezéssel végigjátszani egy filmet úgy, hogy a mimikád tényleg ne áruljon el semmit, hát nem biztos, hogy sokan képesek rá! én a szállítóban figyeltem fel jason-re, ahol bizony hasonló karaktert játszik! teszem hozzá remekül! a másik pedig, hogy szerintem jason még hasonlít is az eredeti 47-s ügynökre :D
  • Dynamic #9
    Vin Diesel meg Jason Statham, pusztán azért mert ők kopaszok(viszont az arckarakterük teljesen más), istenem a sok kretén...ezen azóta is röhögök.
  • clx457 #8
    Szerintem sem volt gond Olyphantal sőt én már a sikoly 2 óta felfigyeltem rá,szerintem ott tuti jól játszotta a gyilkos karaktert!
  • cateran #7
    Hehh azért nem 1 Shakespeare drámáról beszélünk ám...a mai akciófilmekben 1 csimpánz is nyugodtan játszhatná a főszereplőt,fel sem tünne:D
  • primo #6
    Azért az egy dolog, hogy róla mintázták a 47-est a játékban, az meg egy másik, hogy alkalmas-e egy mozifilmben főszerepet játszani.
    Részemről amúgy semmi baj nem volt ezzel az Olifánt gyerekkel. Tőlem jöhet a második részben is.
  • galocza #5
    lehet, de erről a furcsa fejről mintázták cn47-et annak idején 8). szóval nála hitmanebb hitman nem nagyon van.