13
-
xido #13 Nekem már az is eléggé pedofil,amikor éppen 18 éves lapos mellű alulfejlett kiscsajokat szerepeltetnek...ennél lejjebb hálistennek sose futottam bele a témakörbe,de nem is hiányzik -
who am I 7 #12 hülyék ezek -
#11 Fájlcserélők megfigyelése OK, börtön, halál, többszázmilliós kártérítés. Pedóoldalak OK. Ezeknek elgurult a gyógyszerük? Gyorsan keressék meg... -
Lowosan #10 "a jogszabályt még nem küldik el a német államfőnek aláírásra, hanem először az Európai Bizottsághoz juttatják el azért, hogy megbizonyosodjanak annak eurokonformitásáról, vagyis, hogy összeegyeztethető-e a jelenlegi európai jogrendszerrel."
1, Jut is eszembe, nemrég felröppent a hír arról hogy betiltanak minden pécés játékot a germánok (vagy hasonló), azt nem küldenék el ellenőrzésre véletlenül sem.
2, én sem szeretném az állami cenzúrát de azt hiszem ezek blokkolását nem vennénk zokon.
3, vaddiszno 8-as hozzászólásával pedig egyetértek -
whitehawk #9 A németek szeretik Ursulat :)
http://www.youtube.com/watch?v=O4vbdusj7Pk -
vaddiszno #8 bezzeg aki torrentezik az kemenyen fizet, borton, tiltasok extraszuper karok stb. -
vaddiszno #7 ezzel inkabb promozzak a pedo oldalakat ingyen az egesz vilagon es egy rakas penzt csinalnak azoknak, ciki vona ha kuldenenek egy nyilt koszonolevelet cserebe, de meg vannak hasonlo peldak. -
szombi #6 ezért mondom hogy inkább lolikont kéne nézni...
-
Lowosan #4 Mit vártál, Németországról beszélünk... -
beef #3 Tegyük hozzá: erőszakos játékok maga a sátán, a pedók meg jósrácok :(
Szomorú. -
AranyKéz #2 Átlagember megfigyelése OK, fájlcserélők fúj, pedók OK? OMFG
-
#1 Pedig kéne! Nagyon kéne!