13
  • xido
    Nekem már az is eléggé pedofil,amikor éppen 18 éves lapos mellű alulfejlett kiscsajokat szerepeltetnek...ennél lejjebb hálistennek sose futottam bele a témakörbe,de nem is hiányzik
  • who am I 7
    hülyék ezek
  • [HUN]FaTaL
    Fájlcserélők megfigyelése OK, börtön, halál, többszázmilliós kártérítés. Pedóoldalak OK. Ezeknek elgurult a gyógyszerük? Gyorsan keressék meg...
  • Lowosan
    "a jogszabályt még nem küldik el a német államfőnek aláírásra, hanem először az Európai Bizottsághoz juttatják el azért, hogy megbizonyosodjanak annak eurokonformitásáról, vagyis, hogy összeegyeztethető-e a jelenlegi európai jogrendszerrel."

1, Jut is eszembe, nemrég felröppent a hír arról hogy betiltanak minden pécés játékot a germánok (vagy hasonló), azt nem küldenék el ellenőrzésre véletlenül sem.

2, én sem szeretném az állami cenzúrát de azt hiszem ezek blokkolását nem vennénk zokon.

3, vaddiszno 8-as hozzászólásával pedig egyetértek
  • whitehawk
    A németek szeretik Ursulat :)

http://www.youtube.com/watch?v=O4vbdusj7Pk
  • vaddiszno
    bezzeg aki torrentezik az kemenyen fizet, borton, tiltasok extraszuper karok stb.
  • vaddiszno
    ezzel inkabb promozzak a pedo oldalakat ingyen az egesz vilagon es egy rakas penzt csinalnak azoknak, ciki vona ha kuldenenek egy nyilt koszonolevelet cserebe, de meg vannak hasonlo peldak.
  • szombi
    ezért mondom hogy inkább lolikont kéne nézni...

• Lowosan
    Mit vártál, Németországról beszélünk...
  • beef
    Tegyük hozzá: erőszakos játékok maga a sátán, a pedók meg jósrácok :(
    Szomorú.
  • AranyKéz
    Átlagember megfigyelése OK, fájlcserélők fúj, pedók OK? OMFG
  • kakateve
    Pedig kéne! Nagyon kéne!