A kínaiak 92 százaléka látogat közösségi oldalakat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1,338,612,968 kínai 92%-a: 1.231.529.931 ember egészen pontosan.
Jól el van terjedve már az internet Kínában<#vigyor>#vigyor>
Ilyen internet penetráció még lehet az USA-ban sincs...
B+
Jól el van terjedve már az internet Kínában<#vigyor>#vigyor>
Ilyen internet penetráció még lehet az USA-ban sincs...
B+
iSS!
Nem tudom, mikori hiren alapul az itt most kozzetett. A Facebook mar tobb, mint egy honapja nem elerheto Kinabol. A kinaiak egyebkent sem a Facebookot (Twittert, Myspace-t) hasznaljak, hanem a sajat kinai nyelvu oldalaikat. A Facebookra csak az jar, akinek kulfoldi baratai vannak es beszel egy kicsit angolul, abbol pedig nincs olyan nagyon sok fajlagosan a teljes lakossagra vetitve.
www.xiaonei.com - Ha barki felismerni velne barmilyen hasonlosagot a Facebookkal, valoszinuleg nem teved nagyot. 😊
A Reporters without Borders maximum nemetul ROG, a hivatalos rovidites (igen, franciaul) RSF: www.rsf.org
Ugyanakkor mindenkinek meg kellene ertenie, hogy Kina mas. A kinaiak donto tobbsege leszarja nagy ivben Tibetet es hasonlokat, valamint a kormany propagandajat is. A Facebook bezarasat is elinteztek ismeroseim egy "akurvaannyukat"-tal, aztan az elet ment tovabb... Itt azzal vannak elfoglalva az emberek, hogy penzt keressenek.
Egyeb info kinai cenzura temaban:
http://www.azsia.net/modules.php?op=modload&name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=147
www.xiaonei.com - Ha barki felismerni velne barmilyen hasonlosagot a Facebookkal, valoszinuleg nem teved nagyot. 😊
A Reporters without Borders maximum nemetul ROG, a hivatalos rovidites (igen, franciaul) RSF: www.rsf.org
Ugyanakkor mindenkinek meg kellene ertenie, hogy Kina mas. A kinaiak donto tobbsege leszarja nagy ivben Tibetet es hasonlokat, valamint a kormany propagandajat is. A Facebook bezarasat is elinteztek ismeroseim egy "akurvaannyukat"-tal, aztan az elet ment tovabb... Itt azzal vannak elfoglalva az emberek, hogy penzt keressenek.
Egyeb info kinai cenzura temaban:
http://www.azsia.net/modules.php?op=modload&name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=147
"A kínaiak 92 százaléka látogat közösségi oldalakat"
Akkor ez cirka 920.000.000 db picikínai <#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#alien>#alien>
(mekkora ordító faxság <#wilting>#wilting> )
Akkor ez cirka 920.000.000 db picikínai <#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#alien>#alien>
(mekkora ordító faxság <#wilting>#wilting> )
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
mikor elolvastam a címet már furcsa volt, mondom hogy fejlõdtek ekkorát, és beleolvasva szintén egyértelmû, de maga a cím félrevezetõ. pláne úgy, hogy már az internetezõk közt nézve is iszonyat magas az a 92%.
\"The voices are back... Excellent.\"
Nem tudom. Nekem valahogy nyilvánvaló volt, hogy csupán azokról van szó, akik egyáltalán interneteznek, hiszen ott van, hogy közösségi oldal, nem pedig közösségi ház vagy ilyesmi.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Te már láttál itt megjelent hírt javítva? 😊 Szerintem direkt rontják el hogy minél többen rákattanjanak 😄
szerintem javítsátok a cikk címét, mert a második bekezdéssel ellentétben az jön le belõle, hogy a milliárd kínainak a 92%-a van jelen a facebookon és nem a kínai internet használók 92%-a. a két szám közt nagyságrendnyi eltérés is lehet, mert a rizsföldön kapáló hszi kiao ping-nek szerintem más dolga is akad, mint hogy a facebook-on keresse deja wuu-t esténként.
\"The voices are back... Excellent.\"