Hajszálon múlt a katasztrófa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
A topik címérõl egyébként -akárhányszor olvasom- mindig beugrik hogy:
-Még jó, hogy bele nem léptünk!
Nyugi van Molni, nem csak te beszélgethetsz az SG-n.
A sok esetet meg sorold csak, ha tudod. Precízen, ha kérhetném...:D
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"The trees move. Do you not see it?"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ha jól emléksze valahova Florida környékére is leesett eggy amit nem találtak meg a mai napig sem. Valami mocsárba esett.
Annó láttam egy filmet a Discoveryn.
Egy elsüllyedt orosz tengeralattjárót akartak felhozni vele. Egy részét sikerült is. De sajna az atomrakétákat és a titkos dokumentumokat nem bírták megkaparintani (emelés közben eltörött az eggyik tartókar és a tengeralattjáró fele a mélybe zuhant; be is fostak, mert a tartókból kicsusszant pár rakéta is).
Végülis kudarc volt a vállalkozás, semmi újat nem bírtak kideríteni.
A fellelt tengeralattjárósok holttestét katonai tiszteleadás mellett hullámsírba temették, az errõl készült filmet késõbb (asszem a hidegháború végén) átadták az oroszoknak.
Keresgéltem is errõl az esetrõl NET-en is, hogy tudjak bõvebbet írni, de semmi.
Más: A Jennifer-tervrõl hallottatok?
Az, hogy nem tájékoztatták megfelelõen a lakosságot, illetve hogy a területet nem mentesítették tökéletesen, az Spanyolország sara. Nem akartak pánikot, ennyire igyekeztek megõrizni az Egyesül Államok imidzsét, vagy más volt a motiváció, nem tudom.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Engem a cikk azon része "fogott meg", hogy a területet milyen sok idõre "szabadon" hagyták, bár "fertõzött" volt. Elgondolkodtató.
A Mark-11 volt az utolsó "ágyú-típusú" nukláeris bomba, amit 1960-ban vonták ki a szolgálatból, utána kizárólag 'berobbantásos' bombákat gyártottak/%használtak. Az 1966-os balesetnél Mk.28 bombák voltak a B-52-esen.
A 22-es hsz-ben lévõ kép kommentje ennyi:
Csak nyolcvan nappal a bombázó lezuhanása után, 1966. április 7-én hozták felszínre az amerikai haditengerészet emberei a nyílt tengeren a jó három méter hosszú hidrogénbombát. amelynek sorsáról máig sem tudunk semmit (mint írtam 2006-os könyv)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A berobbantásos mûködés esetén nagyon fontos a pontos robbantási szekvencia, ez tömöríti össze kritikus tömegre a robbanás középpontjában lévõ plutónium (ritkábban urán-235) töltetett. Ehhez a gyújtó tökéletes mûködése szükséges, emiatt kizárt, hogy vétlen (termo)nukleáris robbanás következzen be. Ha a berobbanótöltet aktiválódik is, "csak" szétszórja a sugárzó anyagot, de a reakció nem indul be, a bomba nem robban fel, hanem széthasad.
Részletesebben, képekkel itt írtam róla. Illetve itt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
.: mobilize.hu :.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mindig ilyen dolgok történnek, és nem tehetünk ellene semmit.
Amit megtehetünk:
1. tudomásul vesszük és leszarjuk, és éljük az életünket tovább
2. megijedünk, és öt szép nagy házra való betonból semmire se jó kuszlikat építünk a hátsó kertben, mint Fogarasi Árpád, Kocsordon.
az ellenben igen h végigolvastam egy rakás szöveget egy olyan dologról amire a legkevésbé sem vagyok kíváncsi.
Esteleg ha átmásolod a saját gépedre és felnagyítod...nemtom.
ha nem tetszik megharagudni, de ezekbol a kepekbol **r sem latszik :D
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan