Sony: olcsó e-könyv olvasók érkezőben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BookR legutolsó változata tökéletesen kezel mindenféle PDF-et, én ezen olvasok menet közben minden ilyesmit. Mi volt neked a macerás benne?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ha pc-re dugod, mar 1bol tolt.. 4ora alatt teljes toltest ir ki (valojaban kb 90%, de ez mas teszta).
Nekem nagyon tetszik, nehany hianyossag:
.doc-ot nem olvas csak bizonyos esetben ill ha a sajat programjaval atkonvertalod .rtf-be.
Szepen elrendezett grafikus nagy pdf-ek szetesnek, de a felirat olvashato.
Csak 3 lepesben novelheto az iras merete, soxor a legnagyobb olvashato csak (persze ez fugg az alapanyagtol/ forrastol).
Az ekezetekkel van meg kis problema, neha nehany nem ugy jelenik meg (konvertalastol fugg), bar most nemtom leirni nektek, h melyik nem 😄D, viszont megszokhato.
A kijezoje pedig negyed ora utan, olyan mint 1 konyv lapja, a szemet 1altalan nem b*ssza, talan nekem kicsi 1 kicsit, surun kell lapozni..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://www.walkbook.net/ma/index.html
310 dódó
Megjegyzés : PDF elég macerás rajta, nem jó. Lehet csak jó program kérdése és beállításé , de számomra használhatatlan erre a PSP .
Kara kánként folytatom tanításom.
Pl. én pdf-ben pakolom rá többnyire amit olvasok, de eleve úgy, hogy megfeleljen a készüléknek. (Oldalméret, margók, fontok, miegymás.)
Miért pdf? mert akkor úgy is néz ki, ahogy szeretném (megmaradnak a formázásaim).
Minden jog fenntartva!
Ja, az lehet. Nem nagyon tömegközlekedek. Viszont olvasok. Vettem is sony readert. 😊
Minden jog fenntartva!
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Én egyébként akkor fogok venni e-könyv olvasót, amikor
1. kb. akkora lesz, mint egy normál könyv (A4 fele: B5?),
2. hajlékony (összetekerhetõ),
3. nem csillog a monitora,
4. van saját világítása,
5. van virtuális billentyûzete,
6. napeleme,
7. beépített titkosítása és
8. lopásgátló rendszere,
9. Bluetooth kapcsolata (azért nem wifi, mert az sok áramot fogyaszt), és...
10. <$100 ára.
Türelmes vagyok.:-)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
a pdf formátumokat szépen megjeleníti? olvastam valahol hogy szöszmötölni kell vele, hogy jó legyen, ez igaz ? amúgy 6800 oldalt lehet lapozni elvileg
köszi
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
az viszont tényleg igaz, hogy az átlagember nem olvas annyit, mint akár 10 éve. rászoktunk az internetre, vagy a story magazinra és ebben a rohanó életvitelben elfogy a türelmünk, ha egy cikk nem ér véget az olvasás kezdetétõl számított 4 perc után. ezek után ki az aki nekiáll egy könyvnek?
\"The voices are back... Excellent.\"
A formatumok mindegyiknel le vannak irva a hivatalos oldalon. Tobbezer lapozast birnak, bar altalaban a hivatalos statisztika az tuloz egy kicsit. En akarmilyen intenziven olvastam, 1 hetig mindig birta (Sony PRS-505).
Vasarolni a legjobb a brit ebay (ebay.co.uk). Nincs vam es olcsobb mint Europa tobbi resze.
Körülbelül 5-6 éve. Bécsben.
(Bp-en olyan 10 éve talán?)
De hogy' jön ez ide?
Minden jog fenntartva!
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Minden jog fenntartva!
Ha lesz rá kereslet, megéri egy gyártósort ráállítani, és akkor olcsón tudják elõállítani.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ez e-ink (elektronikus tinta), 8 szurkearnyalatot tud. Az A4-es vagy letter meretre formazott PDF-eket nem igazan szereti, arra Kindle DX, vagy az iRex valamelyik olvasoja alkalmas.
Az e-ink kepernyon egyebkent sokkal kellemesebb olvasni mint a monitoron vagy barmilyen LCD kijelzon. Teljesen legalisan is tobb tizezer konyv erheto el az interneten, szoval aki szeret olvasni annak megeri - es nem feltetlenul kell megvenni a konyvet. Aztan meg ott van a torrent is. Az egyik hatranya, hogy ez torekenyebb szerkezet mint egy konyv, viszont lehet egyszerre tobbszaz konyv is nalad es joval konyebb mint egy nagy kemenykotesu konyv. A masik hatrany, hogy a magyar konyvek konvertalasa az ekezetek miatt kicsit maceras.
A legalis elektronikus konyvek egyebkent kulhonban kb. annyiba kerulnek mint a pair valtozat, erre tenyleg nem eri meg. Magyarorszagon meg az elektronikus konyvkiadas mint olyan nem letezik (tudtommal).
\"The voices are back... Excellent.\"
LZ forever
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
techgarazs.com ingyendomain.tk BME