A kínai hatóságok vizsgálják az internetfüggő halálát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amihez nem értesz arról ne nyialtkozz, az elektrosokk nagyon jó bizonyos esetekben, van h a páciens kéri, mert jobb bármiféle gyógyszeres kezelésnél
van ahol visszahozták, mert leghatásosabb bizonyos betegségeknél, szóval nem elitélni
van ahol visszahozták, mert leghatásosabb bizonyos betegségeknél, szóval nem elitélni
komolyan nem tudod mit beszélsz...nem biztos h blizzardhoz bármi kötötte
és lehet semmi köze a netfüggõséghez a halála
és lehet semmi köze a netfüggõséghez a halála
Más civilizált helyeken rég betiltották már, mert szétesik tõle a paciens személyisége.
Elektrosokkal bármi ellen? Te szent ég! agybaj télleg, hogy ma még ilyen dolgokat alkalmaznak 😮
Mé há nem?
Ja. A pi*a sokkal hatékonyabb 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Elektorsokkal a netfüggõség ellen? Te szent ég!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Civilizáltságot vársz el tõlük? A lázadások leverésének módszereirõl hallottál már?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy talán terroristák kezébe került a gyerek... vagy TOR kalapácsa sújtott le rá, akit a kampósorrú cionisták küldtek...
primitívség rulz. nem értem, hogy a mai világban, hogy történhetnek még ilyenek meg. kína a világ leggyorsabban fejlõdõ országa, így azért azt elvártam volna tõle, hogy ezekben a kérdésekben már civilizáltabb.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
hát a gyerek jobban járt volna egy drogdillerrel mint a blizzardal , és ezt halálosan komolyan mondom <#wow3>#wow3>