A kínai hatóságok vizsgálják az internetfüggő halálát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amihez nem értesz arról ne nyialtkozz, az elektrosokk nagyon jó bizonyos esetekben, van h a páciens kéri, mert jobb bármiféle gyógyszeres kezelésnél

van ahol visszahozták, mert leghatásosabb bizonyos betegségeknél, szóval nem elitélni
komolyan nem tudod mit beszélsz...nem biztos h blizzardhoz bármi kötötte
és lehet semmi köze a netfüggõséghez a halála
Más civilizált helyeken rég betiltották már, mert szétesik tõle a paciens személyisége.

Benedekco
Elektrosokkal bármi ellen? Te szent ég! agybaj télleg, hogy ma még ilyen dolgokat alkalmaznak 😮

Mé há nem?

zyppy
░░░░░░░░░░░
░░░█░░░█░░░
░█░░░░░░░█░
░░███████░░
░░░░░░░░░░░

Sanyix
Ja. A pi*a sokkal hatékonyabb 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Alwares
Elektorsokkal a netfüggõség ellen? Te szent ég!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sanyix
Civilizáltságot vársz el tõlük? A lázadások leverésének módszereirõl hallottál már?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy talán terroristák kezébe került a gyerek... vagy TOR kalapácsa sújtott le rá, akit a kampósorrú cionisták küldtek...

Sadun Tryst
primitívség rulz. nem értem, hogy a mai világban, hogy történhetnek még ilyenek meg. kína a világ leggyorsabban fejlõdõ országa, így azért azt elvártam volna tõle, hogy ezekben a kérdésekben már civilizáltabb.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

hát a gyerek jobban járt volna egy drogdillerrel mint a blizzardal , és ezt halálosan komolyan mondom <#wow3>