11
-
citkar #11 amihez nem értesz arról ne nyialtkozz, az elektrosokk nagyon jó bizonyos esetekben, van h a páciens kéri, mert jobb bármiféle gyógyszeres kezelésnél
van ahol visszahozták, mert leghatásosabb bizonyos betegségeknél, szóval nem elitélni -
citkar #10 komolyan nem tudod mit beszélsz...nem biztos h blizzardhoz bármi kötötte
és lehet semmi köze a netfüggőséghez a halála
-
Inquisitor #9 Más civilizált helyeken rég betiltották már, mert szétesik tőle a paciens személyisége. -
#8 Elektrosokkal bármi ellen? Te szent ég! agybaj télleg, hogy ma még ilyen dolgokat alkalmaznak :O -
#7 ░░░░░░░░░░░
░░░█░░░█░░░
░█░░░░░░░█░
░░███████░░
░░░░░░░░░░░ -
#6 Ja. A pi*a sokkal hatékonyabb :) -
#5 Elektorsokkal a netfüggőség ellen? Te szent ég! -
#4 Civilizáltságot vársz el tőlük? A lázadások leverésének módszereiről hallottál már? -
#3 Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy talán terroristák kezébe került a gyerek... vagy TOR kalapácsa sújtott le rá, akit a kampósorrú cionisták küldtek... -
#2 primitívség rulz. nem értem, hogy a mai világban, hogy történhetnek még ilyenek meg. kína a világ leggyorsabban fejlődő országa, így azért azt elvártam volna tőle, hogy ezekben a kérdésekben már civilizáltabb. -
readswift #1 hát a gyerek jobban járt volna egy drogdillerrel mint a blizzardal , és ezt halálosan komolyan mondom